Лошият Цветанов: Сряда е крайният срок за бонусите!

До момента няма яснота колко пари са върнати, каза министърът
Обновена: 5 мар 2012 15:01 | 5 мар 2012 12:41,
134
Лошият Цветанов: Сряда е крайният срок за бонусите!
Още не била готова сметката с върнатите бонуси. Снимка: Impact Press Grouр

До сряда, 7 март, е удължен срокът, в който взелите бонуси трябва да ги върнат, коментира пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това решение по думите му е взето от премиера, който миналата сряда заръча всички министри, заместник-министри, областни управители и началници на политически кабинети, които са получили бонуси за работата си през последните две години, да ги върнат до петък.

Още по темата

По заръка на Борисов вицепремиерът Цветан Цветанов пък трябваше да подготви днес предложения за структурни промени, ако има длъжностни лица, които не са върнали допълнителните пари.

Според началника на кабинета на премиера Румяна Бъчварова обаче няма основания за уволнения, защото всички висши държавни чиновници на политически позиции са си върнали бонусите.

"В сряда на заседанието на МС премиерът ще направи коментар по темата" , каза още днес Цветанов и изрази убеждение, че няма да има "колеги, които няма да са възстановили средствата".

До момента няма яснота колко са върнатите средства, коментира още вицепремиерът.

В петък привечер, когато бе първоначалният срок за издължаването на бонусите, стана ясно, че сметката с върнатите пари още не е готова.

По първоначални сметки върнатите до момента средства са за над 100 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
20
 
! Отговори
чалга песен преди 12 години
имам си аз апартаментишест,шест,шестискам да имам ощешест,шест,шестТиквата пак ми пишешест, шест, шеста народа *** ме кефи.....шест,шест,шест
55
0
 
7
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
za6to 6te 4akate 2013 zada gi izmetete i tezi i onezi deto 23godini ni kradaxa.....koi 6te vi varne tova izgubeno vreme ot va6ia zivot...........vednaga .....i vsi4ki,sabodi se narode vzemi zivota si v svoite race ne v racete na naglite kradci
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tuka ima tuka nema
53
0
 
9
 
! Отговори
РАВНОСМЕТКА преди 12 години
И ТОВА Е ПРИ ЕДНА И СЪЩА КОНСУМАЦИЯ НА ТОК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
52
0
 
24
 
! Отговори
РАВНОСМЕТКА преди 12 години
2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012 г. - заплатата ми през тези години е една и съща - 1000 лева,в същото време през 06,07,08 г най-високата сметка за ток която съм плащал е 79 лева,а забележете сега колко платих този месец 2012 г. - точно 213 лева - --- ето дами и господа от както герб ни управляват колко сме си подобрили начина на живот - УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ Е ТОЧНО ТРИ ПЪТИ , А ЗАПЛАТИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ !!!!!!!
51
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
ми то..... може би .....
50
0
 
8
 
! Отговори
!? преди 12 години
Не пишат нищо , че миньорите във Горубсо стачкуват срещу небезизвестния Захариев , който се упражнява като собственик на "Кремиковци" - срина го , и сега са упражнява като собственик на "Горубсо".Когато един човек е некадърен , зорлен да му дадеш собственост ще я срине.Затова във БГ нищо не върви , защото всичките ни "бизнесмени" са един дол дренки.
49
0
 
27
 
! Отговори
НЯМАМ ДУМИ преди 12 години
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ-ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ МОРАЛ КОЙТО ОБЕЩАВАШЕ ГЕРБ - ДА ВРЪЩАТ БОНУСИТЕ КОЙТО СА ВЗЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА,ПО ВРЕМЕ КОГАТО ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ СА ЗАМРАЗЕНИ - УДИВЕН СЪМ ОТ НАГЛОСТТА ИМ,УДИВЕН СЪМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТ ОВЧЕДУШИЕТО НА НАРОДЪТ НИ ---- ИЗГУБИХ НАДЕЖДА ЧЕ НЯКОГА В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ --- И ЗНАЕТЕ ЛИ ,НЕ СА ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ , А НАРОДА ...
48
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе мили хора, не разбрахте ли, че никой нищо няма да връща и всичко е поредната PR акция!!! Не разбрахте ли, че и комунисти и герберисисти и всички други ****сти са един дол дренки и само си сменят цвета и абревиатурата, като се поизносят старите, и продължават да си крадат, както го правят от години насам! Ще върнат някакви пари, горе-долу тогава, когато "чумата върне децата на хората", а в случая "чумата" са сегашните властимащи, които са загризали кокала като за последно!!!
47
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие как смятате, комунистите трябва ли да връщат парите от техните бонуси?Да +Не -
46
5
 
3
 
! Отговори
49 преди 12 години
Предния ми коментар "Айде, до сряда комунистите да върнат парите! " получи 5 минуса.Добре тогава нека Комунистите да не връщат парите от бонусите :) да видим колко минуса ще отнесе от платени червени драскачи :)
45
0
 
30
 
! Отговори
бонус преди 12 години
През кой месец са изборите през 2013 че ми писна от тия мизерници......
44
1
 
16
 
! Отговори
Старата мутра преди 12 години
А не върнат парите,а ще заиграят бухалките!
43
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите сами си пишат статиите, и си отговарят на тях. Яко! :)
42
1
 
12
 
! Отговори
Ogi преди 12 години
Този от снимката много прилича на героя на Краси Радков.
41
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цирк Боцко-Цвъцко вече не е смешен а е направо страшен за редовия Българин. Давайте да ги измитаме тия ***, барабар с всички съсипали живота ни и държавата ни през последните 23 години. Няма кой друг да ни свърши работата.
40
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Забавно е да четеш как червените активисти от вестник Дума списват един през друг и сами си гласуват за 10 лв на ден. Толкова беше вашта! :)
39
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде, до сряда комунистите да върнат парите!
38
2
 
23
 
! Отговори
Васил преди 12 години
Тиквата кога събира пари, е във вихара си ... стария бизнес не се забравя, а и е в кръвта му.
37
6
 
4
 
! Отговори
до народа преди 12 години
Ти не си от народа а от комунистите.Моля, някой негов съпартиец да му преброи правописните грешки.