Лошият Цветанов: Сряда е крайният срок за бонусите!

До момента няма яснота колко пари са върнати, каза министърът
Обновена: 5 мар 2012 15:01 | 5 мар 2012 12:41,
134
Лошият Цветанов: Сряда е крайният срок за бонусите!
Още не била готова сметката с върнатите бонуси. Снимка: Impact Press Grouр

До сряда, 7 март, е удължен срокът, в който взелите бонуси трябва да ги върнат, коментира пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това решение по думите му е взето от премиера, който миналата сряда заръча всички министри, заместник-министри, областни управители и началници на политически кабинети, които са получили бонуси за работата си през последните две години, да ги върнат до петък.

Още по темата

По заръка на Борисов вицепремиерът Цветан Цветанов пък трябваше да подготви днес предложения за структурни промени, ако има длъжностни лица, които не са върнали допълнителните пари.

Според началника на кабинета на премиера Румяна Бъчварова обаче няма основания за уволнения, защото всички висши държавни чиновници на политически позиции са си върнали бонусите.

"В сряда на заседанието на МС премиерът ще направи коментар по темата" , каза още днес Цветанов и изрази убеждение, че няма да има "колеги, които няма да са възстановили средствата".

До момента няма яснота колко са върнатите средства, коментира още вицепремиерът.

В петък привечер, когато бе първоначалният срок за издължаването на бонусите, стана ясно, че сметката с върнатите пари още не е готова.

По първоначални сметки върнатите до момента средства са за над 100 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
25
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
Жалкият ГЕРБав цирк продължава. Цецко като по-*** даже и от Румянка, пак предаде четата, която уж върнала бонусите (според Румянка), ама май не съвсем и даже хич не. Да не забравяме и Маргаритка, която, понеже сега се изживява като вицепрезидентка - съкровище на нацията, каза, че бонусчетата, вкл. подписаните от нея 25 000 лв. за шефката на агенцията по вписванията, са си съвсем наред. Кво да ги праиш, ГЕРБави комунисти, същите като БСП, ДПС, НДСВ и пр. и пр. Крадци по рождение и убеждение.
15
1
 
2
 
! Отговори
ДО РУМЕН221 преди 12 години
И 100 пъти да copy/paste простотията дето си написал няма смисъл.Само показваш какъв задръстен комплексиран селянин си.
14
0
 
24
 
! Отговори
Дянков, къде си? преди 12 години
Дянков да излезе и да каже, защо лъга като ***, че няма пари за лекарства и пенсии, когато приятелчетата му от ГЕРБ си раздават бонуси. И това е законната част, не ми се мисли колко са откраднали !!!
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре! А ЗАЩО НИКОИ НЕ ГОВОРИ ЗА 20 000 000 МИЛИОНА ДОПЪЛНИТЕЛНО МАТЕРИАЛНО СТИМУЛИРАНЕ РАЗДАДЕНИ В ВЪТРЕШНОТО МИНИСТЕРСТВО ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ???
12
0
 
26
 
! Отговори
Държавен служител преди 12 години
Поредният цирк и прах в очите на народа ни!Жалко че Ботев, Левски, Раковски и другите борци за освобождение са се борили за тази пасмина, наречена народ...И себе си включвам в горепосочената пасмина! Наистина е гавра с нас това което ни разиграва мутро-милиционерската партийка герб!Но явно си го залужаваме, щом си кротуваме и мишкуваме по форуми и вкъщи :)
11
1
 
12
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Г-н примиер, лична аз ви свикнах на приказките и отмятанта ви. Само един съвет. Ако можете пъво мислете а пък после приказвайте. Общи взето нищо ново.
10
3
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АКО СМЕЕТЕ ДА ПОПИТАТЕ, КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС ПЛАДНЕШКИЯ ДУШМАНСКИ ОБИР, ОТГОВАРЯМ - ЕТО ТАКА:- ОТ 20 ГОДИНИ НА ВСИЧКИ НИВА НАД КМЕТ, СЕ РАЗДАВАТ ПОЛУЗАКОННО СТОТИЦИ МИЛИОНИ, ЗА КОИТО НЕ СЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, А САМО 10% ДАНЪК!!!- А ДНЕС ПАРИ БЕЗ ПОДПИСА НА ДЯНКОВ НЕ СЕ РАЗДАВАТ!!! ОПРАВДАНИЕТО Е..., ШОПСКО: - ПА ОНИ СИТЕ СА КРАЛИ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО ОЩЕ 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА...??????? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - ЗАТОВА ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО САМО, АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХА- БОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ КОМУНОИДИ И ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- КАКА ФИДОСОВА ВЕЧЕ ПРЕДЛОЖИ ВАРИАНТ - ПО 30% ПРЕМИИ НА ТРИМЕСЕЧИЕ - ЗАКОННО!!! - ХА-ХА-ХА-А-А- ТА ТОВА СА - 13, 14, 15 И 16 ЗАПЛАТИ, ЕХ КАКО ФИДИ КОЛКО СИ ЩЕДРА, АМА НАЛИ СПОРЕД ДЯНКОВ БЯХА САМО 12 ЗАПЛАТИ И 12 ПЕНСИИ!?!?!?- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА- АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛЕН ГЕНОЦИД...: - ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!
9
1
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 12 години
2 седмици бонуси, бонуси, бонуси, писна ми на оная работа, защо някой не излезе и не каже какво са свършили
8
2
 
13
 
! Отговори
Разочарован преди 12 години
Най-вероянтно после ще има и още една отсрочка.. и още една, докато на хората им писне да слушат едно и също и забравят - всяко чудо за три дни.
7
1
 
16
 
! Отговори
Смех преди 12 години
Нали ги бяха върнали вече. Даже гербчетата пееха, че министрите им още миналата година ги били дарили :) Май има разсеяни, дето не искат да върнат пачките :)
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаос и всяко решение е предпоследно - с това се характеризира политиката и управлението на ГЕРБ !
5
1
 
12
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
То било голем зор да ги върнат, не се събират в багажника а па не секи си има ремарке...:D :D :D
4
1
 
19
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Ако имаше журналисти , щяха дапиатат Цвъки - къде точно се връщат парите, как точно се връщюат парите и от ам да сатне ясно защо няма яснота...
3
5
 
24
 
! Отговори
Лелее преди 12 години
Лелее, цъфнахме и вързахме след ПР акцийката на Боко. А кой ще вземе 70-те хиляди от онази дебелана? А кой ще върне милионите, които Боко даде на смотаните ни футболни отборчета? Акой ще върне над 80 млн, които МВР е изхарчило над едномилиардния си бюджет? Пълен смях и абсурд!
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лош цветанов ,я обясни как при взети 20-30 хиляди изведнъж съомяват да ги върнат за седмица.Аз съм теглил кредит и не само аз ,знаем какво е да събереш голяма сума и ,че за това се иска време.Въпроса е как съомяват да ги върнат след като едва ли си ги кътат.
1
0
 
4
 
! Отговори
ogi преди 12 години
ihaaa niama iasnota i kak taka stana vse edno az imam smetka i ne moga da znam kakvi sredstva ima v neia