Кунева с нова стъпка към партия, напуска НДСВ

"България на гражданите" може да прерасне в партия, призна бившият еврокомисар
Обновена: 11 мар 2012 11:00 | 11 мар 2012 11:00, Красимир Ангелов
276
Кунева с нова стъпка към партия, напуска НДСВ
Кунева е подала заявление за напускане на НДСВ. Снимка: Impact Press Group

Меглена Кунева е подала заявление за напускане на НДСВ, призна самата тя по време не пресконференция тази сутрин.

Бившият еврокомисар благодари на всички от партията, с които са се борили "за европейска и евроатлантическа България", както и на симпатизантите на НДСВ.

Кунева обясни раздялата си с НДСВ като посочи, че хората, които се чувстват представени от нея сега, са различни от подкрепящите партията. Тя добави, че това е станало ясно от резултатите на президентските избори.

Кунева обаче бе категорична, че излизането й от царската партия не значи, че напуска политиката.

Още по темата

Тя поясни, че сдружението "България за гражданите" може да прерасне в партия, но едва ако има нужда от това.

Над 10 000 души са подали заявления за членуванев движението, посочи Кунева.

По думите й това е алтернатива, защото нараства усещането, че държавата е абдикирала от своите основни функции.

Бившият еврокомисар определи управляващите и опозицията като "една и съща монета" и заяви, че няма да влиза в картели с политически партии.

"Не заставам срещу партиите, а срещу тъмните сделки между тях", отбеляза Кунева.

Тя добави, че ако партиите не представляват интереса на хората, а на определени олигарси, ще продължи да бъде против тях.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
3
 
6
 
! Отговори
пее,ли пее.... преди 12 години
пее ли пее таз Пенка ( *** кой ли веч я слуша!) за да влезе в "хора" и после ва види кде "хора си държи париците" , че да ги окраде". Бас държи се, че ако въобще стигне отново до некаква парт.поз.-а, па че се присламчи да земе кво й падне от дръжавата ни, па ако мои и че ни "натопи".
184
3
 
11
 
! Отговори
мдааа преди 12 години
Кунева е поредното доказателство,че в БГ няма свестни хора,които да се занимават с политика.
183
3
 
11
 
! Отговори
Sameca преди 12 години
Аре стига сте писали за тази с кривата уста че муи писна, поредната да се навре по навътре да краде повече, че вече в европа не я искат.
182
3
 
9
 
! Отговори
до 219 преди 12 години
точно фурнаджийска лопата, ако си спомняте,когато й свършваше мандата като еврокомисар, тя направи такива поразии в европарламента със съпартийците си Антония Първанова и Станимир Илчев и бкпейката Илияна Йотова,тогава тримата сравниха Б-я с италианската мафия и втрещиха всички евродепутати. Никой до тогава не е плюл така родината си и сънародниците си, само и само да остане да *** още един мандат.Сега прави партия сред тези "мафиотите".
181
2
 
7
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Какво и стана на тази жена, която само до преди 5 месеца ни убеждаваше колко са вредни партиите?А в същото време е била и член на НДСВ.
180
3
 
6
 
! Отговори
До 215 преди 12 години
Разбира се на всички избори има много манипулации,но има и много *** народ.Само един пример:Години наред всички телевизии и весници предупреждаваха за телефонните измамници,но все още има хора които се връзват и изгарят с много пари.Същото е и в политиката.Има хора на които дълго и напоително трябва да им се обяснява да не вярват на всичко,което чуват,но ефект няма.И такива като Кунева на това разчитат.А когато се намеси и някой известен ПР като Славчо Трифонов наивните стават повече.
179
3
 
6
 
! Отговори
DIRIGENT преди 12 години
TAIA KATO I GLEDAM DJUKITE SIGURNO E DOBRA KLARNETISKA ILI FLEITISKA PRI MEN IMA SVOBODNI MESTA V DUHOVIA ORKESTAR I DOBRI INSTRUMENTI DA ZAPOVIADA NIAMA NUJDA DA PRAVI PARTII I POLITIKA NEZAVISIMO 4E POLITIKATA I TO SI E RABOTA
178
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
" Царя" го доведоха комунистите, те му назначиха и кабинета, какво още не е ясно?Той си взе обещаното и си би камшика, а назначените от ДС са тук и се правят на света вода не напита.
177
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До като не запее АК-47, ще ни въртят на шиш .Друга оправия няма.
176
2
 
2
 
! Отговори
до 213 преди 12 години
не е нужно да живееш в сащ за да направиш проверка дали има такава фирмалъжеца си ти
175
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева е като фурнаджийска лопата.Комунистка,демократка,царистка.Където има далавера тя е там.Ако влезе в парламента ще се присламчи към този,който има повече депутати.И с комунистите и с Бойко.бивш комунист/са играли в един отбор,така че няма да и е трудно като я знаем колко е шавратлива.
174
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще повърна от отврат
173
3
 
8
 
! Отговори
към 212 тук. преди 12 години
Присъединяваме се към това мнение. Стари , доказано сгафили субекти НЕ НИ ТРЯБВАТ. Не ни трябва в т.ч. и в този смисъл и Кунева . Тя е от старите, достатъчно.Тия пра-историческите, мине -не мине, все изпръкват от нейде си. баста. без тях.
172
1
 
7
 
! Отговори
лисицата и гарванът( преди 12 години
Кунева много, ама МНОГО напомня на "лисицата" на Лафонтен - и явно третира избирателите като "гарвана" на Лафонтен.Всичките кунево-подобни тата мислят за избирателите, но на последните им ОМРЪЗНА да ПУСКАТ сиренцето за да "*** лисицата". Край !В заключение: тая да отиде да работи, да докаже че може да произведе даже и карфица. После ще я разглеждаме за ......потенциалка.Едва ли някой предприемач ще я назначи на работа . ТОГАВА избирателя ЗАЩО да я избира. НЯМА ШАНС за такива .
171
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинявам се за намесата, но аз живея в САЩ, проверих на този адрес 7251 Lake Mead Blvd., Las Vegas, NV 89128 USA няма регистрирана такава фирма WAZZUBНЕДЕЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
170
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашата страна има нужда от нови лица в политиката,необременени с негативите от своето минало.Все още в държавата са останали образовани,умни и можещи млади хора,които могат да заместят старите муцуни.
169
0
 
3
 
! Отговори
въобще, при това.. преди 12 години
Кунева много, ама МНОГО напомня на "лисицата" на Лафонтен - и явВсичките но третира избирателите като "гарвана" на Лафонтен.Всичките кунево-подобни тата мислят за избирателите, но на последните им ОМРЪЗНА да ПУСКАТ сиренцето за да "*** лисицата". Край !В заключение: тая да отиде да работи, да докаже че може да произведе даже и карфица. После ще я разглеждаме за ......потенциалка.Едва ли някой предприемач ще я назначи на работа . ТОГАВА избирателя ЗАЩО да я избира. НЯМА ШАНС за такива .
168
3
 
6
 
! Отговори
коментаРРРРРРРРРРРР! преди 12 години
Многобройните негативни случки, които маса форумци точно описват относно Кунева, т.н. своеобразно нейно CV, определят един явен извод - Кунева не е подходяща за партийна дейност, нито пък за политик. ( то не че имат хората добро мнение за политици, но комбинация между социалното "бедствие" - политик и Кунева е неприемливо.Да натвориш толкова "гафове" на обществото ! и въпреки това да се пробутваш за "лидер" на обществото е меко казано НАГЛОСТ . Тя прилича на субект с такива качества.
167
2
 
5
 
! Отговори
Кунева преди 12 години
е резерва на Първанов,откъде има тя пари за партии, структури и всякакви партийни организации.Подпомагана е финансово и логистично от обучените партийни лицемери на БКП.След изборите новопръкналите се съпътсващи червени ще се обединят,иначе Първанов ще се затрудни да преборва младока Станишев, независимо, че е главния интригант на страната .
166
3
 
10
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Тази жена очевидно разчита на неграмотните и наивни избиратели,които и представа си нямат за нейното минало,а също и за поведението и в европейските структури през последните години.