Депутат от ГЕРБ иска да напуска парламента

Николай Коцев си иска партийната работа във Враца
Обновена: 12 мар 2012 16:13 | 12 мар 2012 16:12,
65
Депутат от ГЕРБ иска да напуска парламента
Николай Коцев Снимка: ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев иска да напусне парламента.

Той е първият народен представител от това Народно събрание, който иска да напусне парламента доброволно.

Коцев е и областен координатор на управляващата партия във Враца.

„Опитвах се да съвместявам две дейности – областен ръководител и депутат. Анализирайки това, стигнах до извода, че човек, за да върши добре една работа, трябва да е изключително отдаден на нея“, обясни той на пресконференция във Враца.

„Смятам, че ще бъда най-полезен тук", обясни той.  По думите му „човек е най-добре там, където си тежи на мястото“.

„Не съм се родил, за да бъда депутат, нито ми е цел в живота. Ако съм влязъл в политиката, това е за да се интересувам от Враца и региона“, посочи той.

Коцев допълни, че работата му като народен представител го е откъснала от местните организации на ГЕРБ и проблемите на  хората. Според него това е една от причините партията да изгуби местните избори във Враца.

Премиерът Бойко Борисов обаче не му искал обяснение за поражението, тъй като му било ясно, че изборите там са били икономически, а не политически.

Коцев вече е разговарял за решението си с председателя на парламентарната група на партията Красимир Велчев, с премиера Бойко Борисов и с вицепремиера Цветан Цветанов.

Ръководството на партията ГЕРБ и на парламентарната й група са решили да уважат решението на депутата Николай Коцев да напусне Народното събрание.  Решение за оставката му ще бъде взето след завръщането на премиера от официалното посещение в Катар.

Ако желанието на Коцев бъде уважено, на негово място в парламента ще влезе следващият от листата на партията - 52-годишният банкер Мирослав Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че изборите там са били икономически, а не политически.!!!!!!хахаха Явно във Враца няма *** на които да дават кебапчета и бира!
52
0
 
9
 
! Отговори
ХАХАХА !!! преди 12 години
хахахааааааааааааа -ТОВА БЕШЕ НАЙ-СМЕШНОТО НЕЩО ЧУВАНО в политиката от дъъълго време време ...".... ИСКАЛ СИ БИЛ ПАРТИЙНАТА РАБОТА ...!!!" БРЕЕЕЕЕЕЕЙ КАКЪВ МЕРАК ЗА ПАРТИЙНА РАБОТА ... АМИ ,че той и САМИЯТ КОЦЕВ НЕ СИ ВЯРВА на глупостта дето е изрекъл ...!!! ГОООООООЛЯМ ПАТРИОТИН -НЯМА ЩО ...
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Решил е да спасява кожата Видов ден наближава.
50
1
 
10
 
! Отговори
иван преди 12 години
кораба гроб потъва и мишоците са първи да напускат.иначе тоя е голям крадец от общото благо на врачани-приватизира де що има от туристическото дружество "Веслец" ,то не бяха хижи в балкана,хижата над града,на тато резиденцията .Сигурно вече се ослушва за нов политически субект.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде всичките депутати, напускайте!
48
0
 
13
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 12 години
Че тоя у Враца ми нетребе *** за зейе не става от него!
47
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ясно де Банкера се е шарил и му освобождават място тоя уж напуска доброволно!Колко струва и аз да стана бе Бойко?
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека си отива на село да си гледа бизнеса щото у ПАРЛА-МЕНТА има пари само за няколкочовека.Останалите кютат на едната заплатка(около 3хил лева).За пвечето *** това си сасериозни пари но за тези със собствен бизнес в провинцията това си подигравка.И други ще си заминат.Боко приватизира далаверите.
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направих забележка на асфалтаджии, че закърпват дупка в мокро време.Отговорът : трябва да издържи една година, за да бъдем догодина пак тук.Колко издържат "асфалтовите кръпки" правени от любимите ни и ненагледни народни избраници?Кой ще преброи колко са кръпките на закона за движение по пътищата а за устройството на територии?Хайде погледнете АСФАЛТОВИТЕ КРЪПКИ на законите, с чийто брой родните законотворци се гордеят!
44
1
 
9
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Днес.бг защо лъжете,че този е първия народен представител които иска да напусне доброволно...Цветанов от РЗС напусна доброволно,понеже има достоинство човека
43
2
 
6
 
! Отговори
Миро Фитнеса преди 12 години
И с този съм спал, преди да ме застрелят! Гончев е невинен!
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вожда пак ли е на воайяж?Някаква полза от тези гюзмета?Или целта е да разходи Трайчо, за да видят арабите български маймуняк?
41
5
 
9
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
За жалост, реалността е такава, че милата ни Татковина ще пати още 20 години заради простотиите и недалновидността на последните 2 правителства преди настоящето - и заради външния дълг и заради АЕЦ и заради неосъществения невтопровод и още един куп простотии. Няма как за 3 години да се измете 20 години акано :)
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези от Герб...имат ли поне един,който да става за нещо ????
39
3
 
12
 
! Отговори
коко преди 12 години
Излезте от болестното състояние да се оправдавате с предишни правителства. Нали управлявате вече близо три години, този номер не минава пред народа. Зомбирани сте от поведението на вашия "патрон" за съжаление. Надявам се да сте хора с нисък коефициент на интелигентност.
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ами как ще върне парите на бизнесмените,взети за изборите с обещанието,че ще ги върне десетократно,ами какво ще направи цицко пъпеша след като най верния му напуска кораба,то и през 1964 г.от Враца тръгна махането на бай тошо,а да не чакаме толкова дълго тиквата и пъпеша да си заминат като мама с галошете
37
13
 
4
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Идват нови разкрития за злоупотреби на предишното правителство и конкретно Сергей Станишев!
36
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО СИ ВКАРА ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ С ВРЪЩАНЕТО НА БОНУСИ И СЪС ЗАКАНИТЕ ,ЧЕ ПАРТИИНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ НА ГОЛА ЗАПЛАТА! КОЛКО СА СЕ РАДВАЛИ НЯКОИ ХОРИЦА ДА ДОЙДЕ ГЕРБ И НИЕ ОКОЛО КАЗАНА СЕГА ДА ДАВАМЕ И ВЗИМАМЕ ПОРЦИИТЕ ВМЕСТО ДОГАН!РАБОТАТА ,АКО СЕ ОКАЖЕ БЕЗ ДАЛАВЕРА МНОГО ПРИСЛАМЧЕНИ ШЕ СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА!
35
1
 
30
 
! Отговори
Драго преди 12 години
Този е първият който побегна. Очакват се още.
34
0
 
22
 
! Отговори
9689 преди 12 години
Предполагам,че поне от вън е виждал врачанския затвор и се е замислил за възмездието.