Първанов пък си иска лидерската битка с Борисов

"БСП губи и когато е на власт и когато е в опозиция"
13 мар 2012 07:00,
208
Първанов пък си иска лидерската битка с Борисов
Според Георги Първанов ключовата дума за БСП е "промяната". Снимка: БТА

Според бившия президент Георги Първанов с Бойко Борисов трябва да има лидерска битка за бъдещото управление на страната. Първанов смята, че Борисов е слаб премиер, но действа бързо и енергично.

"Въпреки че ГЕРБ пада надолу, Борисов дърпа ГЕРБ нагоре", каза експрезидентът на среща със симпатизанти в Ловеч.

По думите му един лидер става по-силен, когато има силен екип.

Още по темата

"Затова в челния сблъсък трябва да има лидерство", отсече той.

В тази връзка Първанов открои два фактора, от които ще зависи резултатът на следващите парламентарни избори.

Това са: личността на Борисов и способността на Цветан Цветанов да прави избори по начин, непознат даже на Балканите.

Според Георги Първанов ключовата дума за БСП е "промяната",която трябва да тръгне от идейното.

"БСП трябва да се измести вляво, тъй като напоследък е тръгнала към дясното. Ние сме алтернатива, но дали сме силната алтернатива. В това вече се съмнявам", заяви бившият президент.

По думите му БСП като политическа сила недостатъчно излъчва сила, а губи и когато е на власт и когато е в опозиция.

Първанов смята, че левицата не получава очаквания прилив на гласове въпреки проваленото управление на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
16
 
! Отговори
сашо преди 12 години
ДОНОСНИК,*** долна, най презираните хора.
87
0
 
10
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Първанов засмукваше милионите и от руснаците /за енергийните далавери/ и от американците /даде им безплатно българските военни бази/. Сигурно от други места са му дали доста милиони, за да правят безнаказано далавери в България. Първанов е най-големия аферист.--Първата награда за аферист 1 на БГ си я държи твърдо Кобурга. Агент Гоце е само алчен имитатор на Кобургите.
86
6
 
10
 
! Отговори
Az преди 12 години
Аз не знам да сме видели нещо лошо от СССР в България
85
2
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Управлението на БСП доведе до три национални катастрофи за България - 1991, 1997 и 2009!!!
84
0
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
# 108Как да не е важно дали губи БСП... - ти караш ли колата на ръчна спирачка?...
83
1
 
11
 
! Отговори
asd преди 12 години
БСП трайно се превръща в партия на възрастните хора, живеещи с илюзията за социализма. Идеята с налагането на младия Станишев, с цел да се привлекат млади хора не сработи. По скоро се дръпнаха възрастните хора които вече не припознават старото БКП. Първанов е носител на върлия комунизъм с всичките му отрицателни страни, но пък Европейските социалисти не го харесват, защото е силно проруски настроен. Ще е интересно, най-добре ако БСП последва съдбата на СДС, покрай разделения и вътрешни борби.
82
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е важно дали БСП губи или тоя или оня по-важно е кога държавата ще спечели, аман от отпадъци и слуги на ЕС и СССР.
81
2
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
Най големият ....КРАДЕЦ....на прехода е Гоце Мезонетоф(Трипероф) който открадна ...МИЛИАРДИ ...от нашата мила родина но скоро ще му ги вземе всички... МИЛИАРДИ..той ще подведе хорото обещавам на всички Българи че ПАРАВАНОФ ЩЕ ПОСЕТИ ЦЕНТРАЛНИО ПАНСИОН ЩЕ МУ СЕ РАДВАТ МНОГО !!!!!
80
1
 
11
 
! Отговори
Доган ага преди 12 години
Ха така Гоше, дай, дай още малко в ляво - а сега не мърдай... - аферим, ашколсун - оооох голем кеф!...
79
6
 
5
 
! Отговори
gerberast преди 12 години
Жан Виденов не можа, но ГЕРБ ме фалираха
78
2
 
9
 
! Отговори
родолюбец преди 12 години
Каква борба с Бойко. Ами вие със столетницата сте от едно и също котило. Само че, батето мина на "другия бряг.Той поне се мъчи да направи нещо , ама толкова си може. Защо не се обедините всички и да работите в ползу роду. Вие от БСП повече няма да крадете. Не сте ли го разбрали. БСП е съставена и работи за олигарсите.
77
1
 
8
 
! Отговори
Чоека преди 12 години
"БСП губи и когато е на власт и когато е в опозиция" - това е защото гласоподавателите намаляват, като алгебрична прогресия на път за хотел Белите камъни, ей не го пуска този кокъл и това си е, като куче на сено е и то не яде, ама и на другите не дава
76
0
 
5
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Хубаво че ни излъгахте с Гарагмела Костоф комуняра... ако имаше истинки промени 97ма - щяхте досат другари да търкате наровете по затвора за какво ли не...
75
0
 
10
 
! Отговори
СЕЛТАК преди 12 години
Както се пееше някога в една песен : " Ех Гошо , Гошо , Гошо - гадната ***, този Гошо скочи лошо на един от тия ..."ГОШЕ , молим ти се чичи , МАААНИ СЕ , че моем те дишам вече , пустяко. Връщай се у Сирищник и си гледай внуците или отивай пак в Узбекистан и Таджикистан да трепеш и да пуцаш по Архари и муфлони . ПиснА ми да ти гледам тъпата кретенска муцуна, вече 16 години....тряваше и на теб да разбият тъпата кратуна още през 1997 , заедно с Виденов и Добрев...дърт доноснико
74
6
 
3
 
! Отговори
БАй Минчо преди 12 години
До 97Ало .97 що не дойдеш да ми изтръскаш адаша си АААААААААААААА..Таки слова в форум не се пишат.Имаш опциата да отидеш при премиера или да седнеш на моя@.Ти какво ще решиш.
73
1
 
9
 
! Отговори
Марагидичев преди 12 години
Уффф...тоя яко го тресе абстиненцията.още си мисли горкия че е действащ президент,съжалявам го не заради друго ,ами за това че вече е болен човек-болен за власт....наистина много тежка болест е това и лечението й е много трудно !
72
2
 
23
 
! Отговори
Кура Ми Янко преди 12 години
Абе има ли поне един нормален политик в БСП ? - Ловджията-мафиот ; пияницата , с прякор Запалката , който пикае във фонтаните ; оная дърта стафида Масларова , дето си купува тоалети на цената на 1 апартамент ; *** , който си прави колекция от розови БМВ-та ; Р.Овч-ия и другите червени легенди - все отбор ***...
71
1
 
2
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
иска ама не ясно на каква база иска:))с 42 си го търси при евреите:))мен малко ме касае тая тъпня...оро на милицията у дворо
70
1
 
7
 
! Отговори
време е преди 12 години
Във вторник ще има протест в името на АНТИКОМУНИЗМА.Време е да вкараме България в релсите без Първановци,Гоцета и други комунисти,създали олигархичният модел.Разбирай цялата икономика и парите в ръцете на няколко мафиотски комунистически фамилии по подобие на Сицилианската мафия.Народа ни загива.Време е да заработи съдебната система от истински съдии,а не от поставени такива,които да върнат на народа заграбеното.ВРЕМЕ Е.Виж блога в дясно!
69
14
 
4
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Колкото и да го плювате, това е единственият политик в България, който има интелекта, възпитанието, знанието и културата да поддържа полтическото говорене и политическия дух в България на някакво човешко ниво. Разумен и компромисен. А на фона сегашните селски изпълнения е направо от друго измерение. Просто бъдещето е пред него....