Първанов зове за приобщаването на партии към БСП

"Ако искаме да спечелим изборите трябва още много работа"
13 мар 2012 20:35,
81
Първанов зове за приобщаването на партии към БСП
Снимка: БТА

Според Георги Първанов БСП си остава най-голямата, най-мощната опозиционна сила.

"Ако искаме обаче да спечелим изборите, а това е амбицията на всички ни, трябва още много работа. Работа, свързана с подготовката на управленските проекти, които са в ход в Националния съвет, работа, свързана с приобщаването и на други партии, на неправителствени организации, на партньори в предизборния процес и, разбира се, работа, свързана с укрепването на самите организации", посочи той.

Още по темата

Това коментира експрезидентът пред журналисти в Благоевград, попитан за оценката и впечатленията му за състоянието на БСП от обиколките му в страната.

На въпрос за заявената от Българския антифашистки съюз позиция, с която застават зад настоящия лидер на БСП Сергей Станишев, Първанов отговори, че това е една суверенна организация.

"Със сигурност биха могли да се намерят още десетина-петнайсет организации, които да застанат в моя подкрепа", каза той.

"Българските социалисти подкрепят и избират своя лидер, а не някой от нас", категоричен бе Първанов.

Президентът (2002 – 2012 г.) дискутира с младите Благоевград темата: "Лидерство и патриотизъм в миналото и днес".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другари комунисти ..."Дали не слязохте с цървулите от гората, пък някои просто с цървулите от къра се метнаха в партизанския отряд за биография".....
70
1
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Няма алтернатива.Споменът от тройната коалиция, това че Първанов даде мандат на турците и им близаха г--ете и им се навеждаха 2 мандата до там, че Доган да започне да раздава порциите,само и само комунистите да са на власт,защото сами не могат.Това много хора и от членската им маса няма да забравят, особено младите и независим от политическото статукво.
69
0
 
13
 
! Отговори
откровение преди 12 години
Аз бях ваш избирател.В началото,през детдесетте до 95-96г.Мислех,че сте леви заради лозунгите,призивите и по инерция.Истината беше горчива и жестока.Вие сте много десни и по политики и по поведени и като профил на управленския ви кадър.Вашата върхушка е от милионери,създадени от нечестния преход,ограбвал българите двадесет години.Какво общо има м/у мен и Масларова ,Р.Овч.,Гергов,Гущеров и др.Аз гладувам,те ядат хайвер.Вие екслоатирате спомена за относителното равенство преди,докато крадете
68
2
 
9
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Мръсни комунисти,няма ли за вас атомна бомба !!!!
67
1
 
8
 
! Отговори
someone преди 12 години
Истината е, че червеният електорат си "отива" от белия свЕт... Двайсетината години преход умОриха нашите баби и дядовци и сега просто няма кой да пуска червените бюлетинки...
66
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 12 години
Гоце признаи си кои извади компромата за сер-гея
65
2
 
9
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 12 години
Гоце ако се обедините с герб може и да спечелите.грешенход ви беше драгалевския ***. В Бьлгария всички лидери трябва да търкате наровете на централния затвор. Старите затворници трябва да се пазят от теб че си доносник а и носиш много служебен трипер.
64
3
 
2
 
! Отговори
безпартиен преди 12 години
Аз ще гласувам за НФСБ! Искам промяна на статуквото и виновните политици на съд!
63
14
 
5
 
! Отговори
хьх преди 12 години
За него ще гласувам-само и само тъпите тикви да се махат, че ми опротивяха и съсипаха тотално народа. По-зле всеки ден!
62
0
 
9
 
! Отговори
безработен преди 12 години
Долу Мафията! Да живее Народа!
61
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу БСП и неговата произволна ГЕРБ.
60
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питам-кой плаща обиколките на Първанов из страната,ако са определени фирми-това не е ли подкуп,а може би лобизъм,ако обикаля с колата отпусната по закон като бивш премиер-защо ползва народни пари за партийни дела?!Прокуратурата да даде отговор на въпросите ми!!!
59
1
 
4
 
! Отговори
СОКРАТ преди 12 години
РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ПАРЛАМЕНТ?Предстои състезание. Колко ще тежи показан вол, заклан и почистен? Осемстотин души се надпреварвали да познаят. Сред тях са касапи, фермери, зоотехници, граждани... И хора,които били виждали вол само на картинка. Средният участник е толкова способен на точна преценка на чистото тегло на вола, колкото и средният избирател при избори. При обработка на резултатите било получено числото 543 кг. Вярвате или не, заклан и почистен, волът тежал 543.5 кг. Оказало се, че нито един участник не е бил толкова близо до резултата,колкото групата като цяло. Дали това е скритата мъдрост на обществото и демокрацията? Колективният ум...Референдума... Защо в България той не се използува за демократични решения, а те се вземат от хора, подвластни на корупция, подкупи и лично обогатяване. Това ли е лицето на демокрацията?
58
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за да успеят Гоце и ПЕСА-трябва да погъделичкат на Догана феса!
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
..".нашенско ***"- това звучи много нежно ,като имаме предвид огромните му прегрешения!
56
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов,Гоце, остави ни да се порадваме на това ,че най- накрая те няма !Не ни досаждай повече!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.......Камов,Лупи,...
54
4
 
8
 
! Отговори
Шеф на Затвора преди 12 години
Пазя 4 ВИП-места за Гоце, Серж, Духан и Командира...
53
2
 
8
 
! Отговори
Незнайко преди 12 години
Кой е тоя георги първанов и защо занимават хората с него ?Непрекъснато им показват някакъв нелицеприятен човек.Защо ?Да не би да се очаква, че той ще ги "оправи" ?
52
10
 
3
 
! Отговори
Анти--ГЕРБ преди 12 години
А Първанов е политикът на прехода. Преди него е само убитият А.Луканов. Каквото и да смърдят смръдльовците по-долу. Факт!