Заради далаверки депутати разваляли имиджа на НС

Напускащият депутат от ГЕРБ Николай Коцев търсил себе си
14 мар 2012 10:18,
40
Заради далаверки депутати разваляли имиджа на НС
Николай Коцев избра да напусне парламента. Снимка: ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев, който в началото на седмицата обяви, че напуска парламента, обясни пред bTV, че последните три месеца бил много неактивен като законотворец, защото търсел себе си.

"Човек тежи на мястото си, когато му харесва това, което прави и аз наистина вярвам, че бих бил по-полезен на партията, а и на хората от моя край на място, а именно във Враца. Там оставам шеф на местните структури на ГЕРБ", обясни още бизнесменът и бивш кандидат-кмет на града.

Според него имало три вида депутати – истински законотворци, които имат правото да са в парламента, такива, които не могат нищо друго, не са се реализирали в живота и само лаят.

Третата група били тези, които държат на всяка цена да са депутати заради името и малките далаверки. Именно те създавали лошото име на хората в Народното събрание.

"Аз обаче не можах да намеря себе си в нито една от тези групи и затова си тръгнах от парламента", мотивира решението си Коцев.

Той отново потвърди, че премиерът Бойко Борисов е приел нормално решението му.

"Единственото нещо, заради което досега министър-председателят ми е дърпал ушите, е заплахата ми да разкрия телефона на финансовия министър Дянков. Така исках да го провокирам да направи нещо за Враца, където хората живеят най-тежко и бедно от цяла България.

Още по темата

Борисов ме извика и ми каза, че в политиката трябва да се действа малко по-кротко, а не като в бизнеса – да искам всичко да става на момента. Каза, че е съгласен, че северозападният край е най-изостанал, но нещата не могат да се решат със щракване на пръсти и заплахи", разказа за "хокането" си от лидера на ГЕРБ Николай Коцев.

Той допълни, че не е получавал критики за загубата на местните избори във Враца. Коцев отрече спекулациите за съществуващи лобита в ГЕРБ.

"Аз не съм човек нито на Борисов, нито на Цветанов, а на ГЕРБ. Мога да кажа, че в партията всички бяхме избрани работещи хора, от народа - не сме потомствени политици, които ще се пенсионират в НС, като много от колегите в други политически сили", допълни напускащият парламента Коцев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Николай Коцев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради този КоцКов загуби ГЕРБ изборите във Врачанска област! БОРИСОВ, ТРЯБВАШЕ МНОГО ОТДАВНА ДА ГО ИЗХВЪРЛИШ ТОЗИ ***!!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Браво! Добре! Одобрявам! Така е редно да се направи.
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО на този българин!Всички от народното събрание незабавно да го последват!!!!Даже решението е трябвало да го вземе доста по-рано.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този като го гледам винаги се сещам за тримата ***.И тримата са професори в сравнение с него :)
26
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
този е прав.щях да му кажа браво ако не говореше на ,,л,, и не беше от герб които са най-големите далавераджии.да припомним -лъчо ***, танчев , калинка илиева която между другото онзи ден видях в мола на цариградско веселе и щастлива напазарувала си.......така ще е като няма нито един *** вкаран в затвора
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради далаверки депутати разваляли имиджа на НС вече иама няма 23,5г
24
0
 
18
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 31 - Ха-ха-ха, много ще ми е интересно дали ще ги дадат по медиите как дремят в очакване на катарския бизнес на този българо-катарски бизнес форум, на който съвсем очевадно са присъствали само българските над 100 приближени към управляващите лапачи! Наистина много ми се ще да им видя мутрите!
23
2
 
18
 
! Отговори
бизнес форума преди 12 години
Нито един катарски бизнесмен не дойде на бизнес форума в катарската столица Доха, организиран по повод посещението на българска делегация, водена от пожарникаря!
22
2
 
4
 
! Отговори
психолог преди 12 години
Ела при мен,ще преоткриеш себе си, и още дуги неща ще откриеш.
21
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, ето това е висш герберски кадър, от дългата кадрова скамейка на Тиквуняка.Ей с такива изкопаеми преди 3 години Боко ви излъга. Всите викахте - Аз галусавм за Бойко. За никакъв Бойко не сте гласували, а за такива *** като тоя на снимкатат . Защо ли? Защото сте много, ама много умни. И понеже сте много, ама много умни догодина ще си изберете пак някакъв бойкоподобен. И после не сърдете като ви наричат матриал!
20
0
 
9
 
! Отговори
Трифон преди 12 години
На човека чу се плаче че губи келепира ама няма накъде Банкера дал пари за изборите и сега трябва да си ги избие
19
0
 
13
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Ми Коцев,оправи България,сега се върни у Враца те там хората много та обичат....А И ВЪОБЩЕ НЕ СИ ***.............да са ти честити 501 години от освобождението на България от Османско иго....и да не забравиш фотоапаратя!!
18
0
 
18
 
! Отговори
Стария преди 12 години
Изявление на български ДУПЕТАТ:Обичам си държавата, затуй съм в парламента.Не съм тук заради славата или за 10-те процента.Ръка си на сърцето слагам, не ме интересува никаква облага.Готов съм да направя всякакъв партиен воаяж, но до пенсия да изработя тука целия си трудов стаж.Желая да работя ден и нощ,да отдам душата си и цялата си мощ,но да разбера къде, в коя икономическа сферасе крие благоденствието и надеждна далавера.Така работейки във служба на народаи аз да имам някаква изгода.Ако случайно гушна милион възможна е такава грешка,разбирам ви, простете ми, но грешката ми е човешка.И в заключение, да не забравите, в следващия парламентда има място и за мен.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА НАПУСНЕ И ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЕРИАЛАСАМО ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ЗА ИМИДЖА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е "ДОБРОВОЛНО",не познавам лично ББ ,но ми се струва ,че е положил усилия за предизвикване на доброволност!
16
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По безлични и *** депутати от тези в групата на ГЕРБ в НС, досега не е имало. Бойко ги командва и строява като детска градина,.... просто са жалки картинки.
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И каква е целта на тази статия?"Борисов ме извика и ми каза, че в политиката трябва да се действа малко по-кротко, а не като в бизнеса" Аз виждам само хвалебства по адрес на охраната... Да определено и този сайт е надупен към власта!А между другото този Коцев преди време каза по телевизията че България се е освободила от турско робство преди 400 години :) Герберски капацитет!
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"заради далавери се развалял имиджа на нар.събрание".*** това т. н. народно събрание държи здраво имиджа си на свърталище от престъпници.
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А глупав ли е горкия!Да каже че Бойко му е предложил да излъже за мотива за напускане !***, та *** !
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички *** в народното събрание не стават за нищо,но никой не си тръгва всеки знае защо,един човек прецени че не е за там и си тръгва,а вие го оплювате
11
5
 
34
 
! Отговори
NAT преди 12 години
Депутат без висше образование, нямащ си грам представа от българската история, ама нали е наш човек - цъфнал и разцъфнал гербер и далавераджия от врачанско ...