Външно министерство спасило организацията в Катар

Николай Младенов иска дебат за икономическата политика
Обновена: 16 мар 2012 11:47 | 16 мар 2012 11:47,
125
Външно министерство спасило организацията в Катар
Николай Младенов. Снимка: архив, Булфото

Трябваше на време да преценим, че първата част от бизнес форума в Катар не трябваше да бъде организиран по начина, по който беше организиран.

Това заяви в кулоарите на парламента външния министър Николай Младенов, който беше похвален от Бойко Борисов за перфектната организация на посещението в Катар. Премиерът обаче обяви, че проваленият бизнес форум взел главата на икономическия министър Трайчо Трайков.

„И докато Ники Младенов се печеше на бавен огън, Трайчо Трайков се печеше на плажа“, обясни ситуацията по-рано днес премиерът. 

Още по темата
„Посещението в Катар трябваше да бъде изложение на българския бизнес, така бяха подбирани от Министерството на икономиката компаниите. За съжаление това не се случи. Изложението в българския бизнес не беше организирано навреме и не можа да се случи. Това, което успяхме да направим, е да спасим все пак по някакъв начин във външно министерство организацията на това събитие с бизнес форума и срещите там“, коментира външният министър. Той допълни, че не иска да обяснява кой за какво носи вина.

„Не може да очакваме в рамките на първите 15 минути или 15 секунди на едно случващо се събитие да постигнем резултатите. Резултатите се постигат с много работа и оттук нататък имаме много работа, която да свършим", коментира още министър Младенов.

Той каза още, че не се притеснява от подадените оставки и добави, че за него е важно да има сериозна дискусия за икономическата ни политика и насърчаването на българския износ

„Смятам, че е нормално във всяко едно правителство да се правят промени. Особено важно е това за нас сега в областта на икономиката. Какви мерки ще бъдат предприети, какви приоритети ще бъдат начертани за насърчаване на икономическия растеж, както в България, така и в Европа”, каза Младенов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
20
 
! Отговори
Баце НАГЛИЯ преди 12 години
Никойаичо Младенов трябва да си подаде оставката на момента защото излагация имаше и в Тунис . А какво да кажем със слабите посещения и хилядите му провали при елементарни преговори със съседни нам страни ? Това момче освен да върши далавери със секс учителката си Надежда Михайлова - Ненски друго незнае . Абсолютно непонятно и не адекватно е поведението на премиерът Борисов спрямо него . Цветанов е ясен приятели и си плаща за поста но тоя е пълна мъгла.Мони Лудото е за оставка също спешно
53
0
 
13
 
! Отговори
браво на 46 преди 12 години
това е истината .цвъки син на шофьор от дс.боко охранител на т.живков.младенов племенник на петър младенов и син на човек от дс.лилянчето внучка на хора он цк на бкп.плевнелиев син на висш от бкп и бивш комсомолски.депутата танчев син на висш от бкп.и .......всички са нямам думи
52
2
 
19
 
! Отговори
фокус-БОКОс преди 12 години
Това не беше ли седерастче на времето?
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кометарите са хубави, но трябва да се научим да не казваме и показваме какво мислим, защото така ЗНАЯТ неща които НЕТРЯБВА да знаят. Трябва да сме като евреите, да се разбираме само с поглед, и само факта че си Българин да е достатъчен за да станем срещу всеки друг. Проблема е, че за да стане това, трябвва да се изолират тези които се продават и предават, а точно това ни втълпяват 20 години че това е лошо и недемократично. Нима ? А евреити и другите защо го прилагат ....
50
3
 
2
 
! Отговори
do 6 преди 12 години
хахах. този не е евреин бе. прави се. 100% шоп е.
49
0
 
11
 
! Отговори
abdul преди 12 години
Българсия бизнес е предложил на Катар неустоими бизнес възможности... Поредното доказателство колко конкурентни са "подбираните от Министерството на икономиката " български компании. Евала !Цветанов - ла*йно !
48
1
 
16
 
! Отговори
гнус преди 12 години
е по-противен май няма от този,и по-нагъл и по-***.Както не го е срам да коментира,че даже и да се хвали че имало добра огранизация,като именно той и неговото министерство най-добре трябва да проучат как и кога се работи с арабския свят?Нахалник и мазник,да видим къде ще отиде когато и на него му дойде наказателен удар от футболист номер едно на БГ-ББ:)Срам ме е от тези.
47
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо циркаджията Борисов не каже, когато беше кмет как се изебава точно с Катарците. Бяха пратили емисар, който на закрита среща обясни че искат да инвестират в изграждането на бизнес паркове и надземни много етажни паркове. Тогава циркаджията не ги прие, а прати на срещата заместник кмет по архитектура и градо-устроство. Може да са ***, но въртят милиарди инвестиции и помнят когато някой се изгаври с тях. Та сега да не се прави на ощипана абитюрентка ами да се сети как се държа той преди.
46
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правилно ! Ники се е справил великолепно с развлекателната част на екскурзията.Щом е толкова добър в туризма да му се възложи през лятото да изглажда недоразуменията с руските туристи,да не киснат с дни по летищата..Ако изобщо дойдат де
45
0
 
7
 
! Отговори
1234 преди 12 години
В първите две изречения има поне две грешки! Направете си труда да гледате какво пишете!Безобразие е в информационен сайт да се пише "на време" и да не е сложен пълен член на ***!
44
1
 
18
 
! Отговори
кара колю преди 12 години
не знам ,кого и от какво сте спасили,но от вас кой ще ни спаси?много гнусно момче с лакирани нокти,как се казва дъщеричката му?
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами когато сте наивници с къса памет така ще ви цакат. Тези младите които ги гледате сега, са децата и внуците на точно онези, които преди 22 години продадоха България и оплюха Тодор Живков като диктатор а те излязоха демократи и откраднаха всичко !Либийския сценарии в Европейски вид. Но като цяло, абсолютно същият.
42
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
гнусно еврейче.племенник на танкиста-младенов.син на човек от дс.нагушил се като любовник на надето с европейски парички-преди имаше фирма за освояване на е средства.поредния от герб който си направи сватба за милиони.човеченцето не знае как се прави външна политика.той е виновен защото външно отговаря за външните връзки.
41
2
 
18
 
! Отговори
За 34 преди 12 години
1. Евреите са длъжни първото момиче да се казва САРА - изпълнено от Николайчо!2. Младенов е с еврейско потекло и това, както и контактите създадени поради естеството на задачите, които ще му се възлагат му дават възможност да премине военно обучение в израелската армия-факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация Отворено общество, София.3. ОТРОВЕНО общество е собственост на евреина СОРОС?
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евреина Младенов подля вода на Трайчо...Ама като си трайка, така е..
39
1
 
28
 
! Отговори
ОТКРОВЕНО преди 12 години
Външно се ***, като организацията са я поверили на най-ниско стоящи служители!Сега си измиват ръцете (като Пилат Понтийски) с Трайчо и получават хвалебствия, овации и хвалби.За нищото, което измъдриха!НЕКАДЪРНОСТ навсякъде.
38
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички "бизнес" срещи и форуми за последните 23 години са били такива. Ядене, пиене, плаж и манекенки. Въпроса е че сега се даде гласност. Направете си сметка докъде сме я докарали.Крадци и мошеници ни управляват 23 години, и разбирачите издигнаха в култ, че видиш ли щом е на пара значи е кадърен ! Кадърен във какво ? В краденето и гешефтарството...
37
4
 
33
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Цирка е пълен.Няма такова правителство досега с толкова циркаджийски номера.Жалко за нас простолюдието
36
0
 
16
 
! Отговори
$ преди 12 години
От думите му излиза,че пак ще ходят да се пекат. Май няма да е на огън, осен ако не отидат при някои канибали, да укрепват връзките.
35
2
 
29
 
! Отговори
outsider преди 12 години
Тоя зализан хитрец никога и за нищо не е виновен.