Външно министерство спасило организацията в Катар

Николай Младенов иска дебат за икономическата политика
Обновена: 16 мар 2012 11:47 | 16 мар 2012 11:47,
125
Външно министерство спасило организацията в Катар
Николай Младенов. Снимка: архив, Булфото

Трябваше на време да преценим, че първата част от бизнес форума в Катар не трябваше да бъде организиран по начина, по който беше организиран.

Това заяви в кулоарите на парламента външния министър Николай Младенов, който беше похвален от Бойко Борисов за перфектната организация на посещението в Катар. Премиерът обаче обяви, че проваленият бизнес форум взел главата на икономическия министър Трайчо Трайков.

„И докато Ники Младенов се печеше на бавен огън, Трайчо Трайков се печеше на плажа“, обясни ситуацията по-рано днес премиерът. 

Още по темата
„Посещението в Катар трябваше да бъде изложение на българския бизнес, така бяха подбирани от Министерството на икономиката компаниите. За съжаление това не се случи. Изложението в българския бизнес не беше организирано навреме и не можа да се случи. Това, което успяхме да направим, е да спасим все пак по някакъв начин във външно министерство организацията на това събитие с бизнес форума и срещите там“, коментира външният министър. Той допълни, че не иска да обяснява кой за какво носи вина.

„Не може да очакваме в рамките на първите 15 минути или 15 секунди на едно случващо се събитие да постигнем резултатите. Резултатите се постигат с много работа и оттук нататък имаме много работа, която да свършим", коментира още министър Младенов.

Той каза още, че не се притеснява от подадените оставки и добави, че за него е важно да има сериозна дискусия за икономическата ни политика и насърчаването на българския износ

„Смятам, че е нормално във всяко едно правителство да се правят промени. Особено важно е това за нас сега в областта на икономиката. Какви мерки ще бъдат предприети, какви приоритети ще бъдат начертани за насърчаване на икономическия растеж, както в България, така и в Европа”, каза Младенов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
32
 
! Отговори
пациентът умря преди 12 години
Перфектна организация, пък форумът се провалил! Това ми напомня вица "Операцията мина успешно, само дето пациентът умря"!
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя трябва да се изгони незабавно защото работи за израел
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми да ги бяхте поканили на Пловдивския панаир. Катарците като имат зор ще се разтърсят то бива ли да изтърсиш 100 човека на Шейха на главата да се чуди ко да ги прави аман от ***.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг Моля да слагате снимки на кадрите на Боко ,снимани от поне 100 метра .Като видя от близо такива като този и си оплювам монитора ,докато ги псувам
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
премиерът явно не знае кой какво е правил, поканите ги разпрати агенцията за малки и средни предприятия, след което веднага им иззеха функциите от външно и те договаряха всичко
9
0
 
25
 
! Отговори
Ел Пичерино преди 12 години
Е като са видели че нема бизнесмени, защо не звъннаха на Дучето да им прати онези дюнерджий, преоблечени като шейхове, дето ги беше пратил на армията преди време да купуват уж ЦСКА??? Щяха да спасят положението и да замажат гафа... А то и без това от бизнес с България освен некой дюнерджия, кой друг ще се заинтересува...
8
1
 
41
 
! Отговори
натегач преди 12 години
А на бас, че този натегач, Николчо Младенов, е подложил динена *** на колегата си Трайчо!
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Перфектна организация , пък форумът се провалил ! Какво става тука бе?!
6
1
 
29
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Няма как да е спасило каквото и да било... Благодарение на еврейския произход на Младенов, резултатите са на лице! Араби с евреин бизнес не правят!
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подавай си оставката и ти, евреино!
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отишли 30-40 хрантутника и не могли една среща да направят като хората На свети и свети ББ ,кадрите .Всичките ли са като Калинка ,или бъркам .И сега ще се плюят един друг и накрая чистачката във външно ,ще излезе виновна .Само цирк
3
1
 
39
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Този е такъв мазньо! Толкова е некадърен и нагъл, че нямам думи даже и да го коментирам.
2
1
 
45
 
! Отговори
провал преди 12 години
Външно министерство спасило организацията в Катар, като провалило икономическия форум!
1
15
 
6
 
! Отговори
еврогей преди 12 години
Браво Младенов.