Кунева: Не чакам плячка!

Бившият еврокомисар все още не казва дали ще прави партия
17 мар 2012 13:50,
149
Кунева: Не чакам плячка!
Меглена Кунева Снимка: БТА

Властта не е самоцел. Не може политик да работи само и единствено с цел да остане във властта. Тава каза Меглена Кунева пред  Дарик радио във връзка със сдружението й „България на гражданите", за което в последните дни се появиха предположения, че ще прерасне в партия.

„Не чакам плячка, не чакам правителството изведнъж да се срути и някой да ме инженерства и да ме постави в политическа ситуация. Страшно сериозно ми е това, което върша и няма да го направя, без да съм убедена какво очакват хората от мен и аз мога ли да го изпълня. За мен това не е механика" , смята тя.
 
"Не може един политик да работи само и единствено с цел да остане във властта. Трябва да автентичен и ако я нямаш тази власт", коментира Кунева.
 
„Тогава, когато има достатъчна степен на насищане, на конкретност, на хора, на последователност на целите и много хора, които да вярват в тези цели, аз ще го обявя", допълни Меглена Кунева. 
 
Попитана дали ще направи партия, ако участва в изборите, тя отговори: „Ако искам да участвам в изборите, това е начинът, по който може да се случи. Дали ще поискам да участвам, зависи от това какви хора, с какви идеи искат да бъдат представени от мен, дали можем да направим екип заедно и какви са принципите и целите на една такава политическа партия". 
 
На въпрос добре или зле управлява ГЕРБ, Меглена Кунева бе категорична, че „ГЕРБ не управлява, ние се люшкаме в морето". Какво се случва в здравеопазването, земеделието, образованието, публичната администрация, с парите на държавата, какви са плановете за икономическо и финансово спасение на държавата, попита тя.
 
„За чест на г-н Станишев ще кажа, че в нито един момент, в който аз бях комисар, не съм получавала политически поръчки от София, нито да громя опозицията, нито да подкрепям нечестно правителството", допълни бившият еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
7
 
! Отговори
Ама това вече е прек преди 12 години
Ама стига сте ни тормозили с облика на тая Кртунева.То бива, бива, стига сте ни я врали в лицето.И без това е ИЗВЕСТНО, че тая вече с нищо не може да УБЕДИ когото и да е било, защото се знаят подлите й "номерца" от близкото минало.И ЦЯЛАТА ДА СЕ ПОСИПЕ С БЯЛО БРАШНО - една известна и на децата народна приказка! - ПАК СИ ЛИЧИ , ЧЕ Е ВЪЛКА в ж.р. Единственият ефект от нея е, че ВЕЧЕ ДОСАЖДА !
115
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
114
7
 
1
 
! Отговори
fenclub alexiou преди 12 години
НАЙ- ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА ГЪРЦИЯ ИДВА У НАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХАРИС АЛЕКСИУ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В СОФИЯ!
113
6
 
1
 
! Отговори
fenclub alexiou преди 12 години
НАЙ- ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА ГЪРЦИЯ ИДВА У НАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХАРИС АЛЕКСИУ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В СОФИЯ! НАЙ- ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА ГЪРЦИЯ ИДВА У НАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХАРИС АЛЕКСИУ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В СОФИЯ!
112
6
 
1
 
! Отговори
fenclub alexiou преди 12 години
НАЙ- ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА ГЪРЦИЯ ИДВА У НАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХАРИС АЛЕКСИУ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В СОФИЯ! НАЙ- ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА ГЪРЦИЯ ИДВА У НАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХАРИС АЛЕКСИУ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В СОФИЯ! НАЙ- ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА ГЪРЦИЯ ИДВА У НАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХАРИС АЛЕКСИУ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В СОФИЯ!
111
5
 
4
 
! Отговори
Хайде на маслините преди 12 години
Първо дядо Сакса, после Станишката, по после ББ и иде ред за новия СПАСИТЕЛ !И пак Иван Костов ви е виновен.
110
2
 
6
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Трябва човек да е абсолютно изкукуригал и да е абсолютно невменяем, за да вярва в каквото и да е на тази фурнаджийска лопата. Не и се връзвайте на витиеватите фрази, тя е поредният балон, ламтящ за власт, и изобщо не я интересува съдбата на България, камо ли на обикновените хора. И, не забравяйте, че България е ПРАВОСЛАВНА, а не католическа.
109
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ибах тоа дзвер!дРъта и Грозна жабо кво ми се праиш на невинна!
108
1
 
5
 
! Отговори
смехххх преди 12 години
След драпане към и в мандрите БКП,БСП,НДСВ и т.н. "властта не е самоцел.Не може политик да работи само и единствено с цел да остане във властта".Кунева: Не чакам плячка! Ха-хаа-хааа...
107
2
 
14
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Комунистическа снахо на разбойник... наредил убийство на стачнициКАЖИ И НЕ ЛЪЖИ...:- КОЛКО ТИ Е МЕСЕЧНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ОТ "ПАРИБА-БАНК"... И КЪДЕ СИ ПОДАВАШ ДАНЪЧНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ... В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ДРУГАДЕ...???- КАК СИ ОФОРМИ ОТПУСКАТА В ПАРИБА-БАНК...?- ОНАЗИ СЪЩАТА БАНКА КОЯТО ФИНАНСИРА РУМЪНСКАТА АЕЦ-ЧЕРНА ВОДА... И ЗАРАДИ КОЯТО БАНКА ТИ, Комунистическа снахо, ЗАТВОРИ ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ РЕАКТОРА НА КОЗЛОДУЙ..., ПРОИЗВЕЖДАЩИ "БЕЗСРАМНО ЕВТИНА... ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ СПОРЕД МИНИСТЪР ТРАЙЧО... - КОЛКО ТИ Е БОНУСА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА КОЗЛОДУЙ, ТА ТОЧНО ДНЕС ВНАСЯМЕ 400 Mw ТОК ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА "ЧЕРНА ВОДА"...
106
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОЛКОТО ГРОЗНА, ТОЛКОВА И АМБИЦИОЗНА
105
1
 
9
 
! Отговори
Изтрий ме преди 12 години
А за какво си дошла? Ако е за к*р, на момчетата не им стаа от такива като теб, пробвах с Виагра пак. Sorry. Да та в измислената шматка. Продажници като теб са за затвора и ако ни убеждаваш, че не чакаш изгода от това, че се вреш в политиката, значи ни мислиш за пълни ***. Човек трябва да си знае осрания г*з и да си тръгне с достойнство, ако някога е имал такова.
104
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СКрий се, бе жена!
103
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зад ПЛАШИЛО га дуе ветер ...се събират все ***!
102
2
 
8
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
PRAMOVA:"NE 4AKAM PLQ4KA"...A LAPA4KA!!!...
101
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствения начин да станем достойни граждани на ЕС е в края на крайщата българина да прояви разум и честност, и да гласува за тези които могат и искат да изведат България от това блато - Синята коалиция. Крайно време е да престанем с експериментите, които се обръщат срещу нас самите.
100
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Псевдонима на другарката Пръмова от ДС е Светлана....
99
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ СЕ РАДВАМ, ЧЕ НАЙ НАКРАЯ ТОЗ НАРОД СЕ Е ОСЪЗНАЛ И Е РАЗБРАЛ ОТКЪДЕ МУ ИДВА ЗЛОТО- ОТ ДС (държавна сигурност)
98
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tazi e edna mnogo skapo platena metresa..... edinstveno zanimanie na tazi metresa ne sa pljachkite, a pachkite !!Prosto edna chervena otvrat !!
97
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А лапачка !!?!