"Атака" 2 няма да е лидерска партия, сигурна е Капка

Тя намеси Кунева в сделка за купуване на вагони убийци
Обновена: 22 мар 2012 13:05 | 22 мар 2012 13:04,
55
"Атака" 2  няма да е лидерска партия, сигурна е Капка
Капка учредява нова партия. Снимка: архив, Булфото

"Партията, която ще учредим, няма да е от лидерски тип, както беше "Атака". Това заяви пред журналисти общинският съветник от СОС Капка Сидерова, която е в инициативния комитет по създаването на новата формация в неделя 25 март.

По думите й новата патриотична партия ще има подкрепа и от част от депутатите в групата на "Атака", тъй като много от тях смятат, че националистическата партия е в застой от много време.

Сред естествените партньори на бъдещата партия Сидерова вижда всички политически формации, предлагащи конкретни действия за подобряването на състоянието на страната и излизането от кризата. По думите й ДПС не може да бъде сред евентуалните политически партньори.

Сидерова изрази съмнение във връзка с очакваното добро представяне на партията, която ще основава бившият еврокомисар Меглена Кунева.

Още по темата

Според нея "г-жа Кунева няма да мине бариерата" от четири процента. В отговор на въпрос защо смята така, Сидерова посочи, че в думите на Кунева не е чула до момента нищо конкретно, а "само общи приказки".

По-рано днес пред TV 7 Капка Сидерова атакува Кунева, като я обвини, че има роля при купуването на вагони, като тези от влака убиец София-Кардам, който се запали през 2008 г. и в пламъците загинаха девет души.

"Кой купи вагоните от пламналия влак София-Кардам? Не е ли участвала и тя в тази покупка? Не е ли взет заем от френска банка, в чиито борд на директорите сега е тя? Моята журналистическа информация е, че тя е настоявала за закупуването на тези вагони. Ако това е вярно, държа тя да отговори каква е ролята й в тази сделка", призова Сидерова.

Тя каза още, че при учредяването на партията ще се присъединят много интелигентни и доказали се хора, сред които дъщерята на Вера Кочовска - Десислава Кочовска, както и Спаска Митрова.

Първата цел на новата формация ще бъдат парламентарните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: атакаКапка Сидерова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
24
 
6
 
! Отговори
nadiq преди 12 години
pojelavam vi uspeh blagoev grad e s vas !!!
9
4
 
14
 
! Отговори
Libra преди 12 години
Вагоните от влага София-Кардам дето горяха са от социалистическо време. Тая *** какви ги говори. Какво общо има Кунева със това не мога да разбера. По принцип външен министър или европреговарящ, каквато беше Кунева няма как да сключва сделки за вагони това на тая овца не и ли е ясно?
8
5
 
22
 
! Отговори
СВЯТ преди 12 години
КОЛКОТО Д П С . Е ПОМОГНАЛО НА ТУРЦИТЕ ... ТОЛКОВА ЩЕ ПОМОГНЕ И АТАКА НА ПРОСТИТЕ ..БЪЛГАРИ
7
9
 
15
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Като гледам какви опоненти има г-н Борисов: Съсела, Ловеца, Капка, Пръмова, Янка, Малтинчо, Болен, Местан, победата му е 100% сигурна :)
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самонадеяни ***.
5
4
 
23
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Абе стига с тези измислени сбирщини, наречени партии, още повече подкрепящи некадърността и глупостта на ГЕРБ!
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фитка загубена,аман от амбиции.Скоро няма да остане електорат,а на тях им дай само партии да правят.И какво по-конкретно ще каже тя освен да напада този и онзи.***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка ли е или е висулка, все е *** а въртележките от Атака и те в кюпа.Кой нормален българин ще им повярва?Хайде да се гушнете с Янка, защото сте всичките посрани.
2
1
 
22
 
! Отговори
chochko преди 12 години
Пълни глупости и въздух и мания за величие. И Атака и Атака 2 И ДимКа и Капка и .............
1
8
 
19
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Малиии, колко ги е страх от Кунева! Сега и Капчето.... Я се поразцепете още на 3-4 атаки та белким бойко тиквето пак да спечели :)))