Кирил Добрев си стегна куфарите и напусна МЗ

Така Десислава Атанасова остава с двама зам.-министри
Обновена: 2 апр 2012 13:48 | 2 апр 2012 13:48,
18
Кирил Добрев си стегна куфарите и напусна МЗ
Кирил Добрев остана на поста си едва 10 месеца. Снимка: Булфото

Заместник-министърът на здравеопазването Кирил Добрев е подал оставка, обяви министърът на здравеопазването Десислава Атанасова след среща с национално представителни пациентски организации.

Оставката на д-р Добрев вече е разписана от премиера Бойко Борисов, но той ще продължи да изпълнява длъжността си до сряда.

Още по темата

Кирил Добрев беше назначен за зам.-министър на 8 юни 2011 г. Той беше единственото назначение на тръгналия си вече бивш здравен министър Стефан Константинов.

Ресорът му бе спешната, болничната и извънболничната помощ. Преди да стане зам.-министър, той бе изпълнителен директор на Университетска болница - Стара Загора.

Сега в Министерството на здравеопазването ще останат само двама заместник-министри - Десислава Димитрова и новоназначеният д-р Минчо Вичев.

Десислава Атанасова поясни, че няма да се назначава трети заместник-министър, който да отговаря за лекарствената политика, тъй като тя самата ще поеме цялата отговорност за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
един от пострадалите преди 12 години
Има и други от Тунис! Да си стягат багажа! Няма ли един човек доказал се в управлението на здравно заведение та да назначават за началници хора, чието единствено достойнство е че преди няколко месеца са станали членове на ГЕРБ.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След Кирил Добрев идва реда и на Делян Добрев.
13
2
 
14
 
! Отговори
мислещ преди 12 години
Браво! Имало и достойни хора в това министерство , които не искат да ги ръководи една дуловска ***! Лошото е че , такива вече не останаха. Само простовати милиционери-празнодумци. Все пак началник е Боко Тиквата и друго не може да се очаква...
12
1
 
7
 
! Отговори
Мирела преди 12 години
Логично е, че ще напусне след като е от екипа на предишния министър. По-важното е, че новата министърка лично ще отговаря за лекарствената политика - така ще бъде ясно, ако не почувстваме скоро облекчение в цените на лекарствата, кой е виновен.
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скоростта на отлюспване от ГЕРБ се увеличава.
10
3
 
38
 
! Отговори
Валя Цанева преди 12 години
Един интелигентен човек, който явно не желае да работи в атмосферата, която цари в това министерство
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами като Бойко почна да ги сменява всеки месец, не е ли по-добре Бойко сам да се заеме с болниците и ако не успее, другия месец да си бие оставката и той и да се скрие като Нанев, професорката, акушера, а ние да я караме без никакви министри от ГЕРБ.
8
7
 
9
 
! Отговори
донк преди 12 години
Да не би и тоя хубавец да е работил в полза на Огнян Донев и Софарма и за това да си отива,защото щом няма да има заместник и министърката лично ще отговаря за цените на лекарствата,значи няма доверие на никого,за да повери тази отговорна задача на друг.Да видим дали наистина ще успее да свали сериозно цените на лекарствата,защото никак няма да и е лесно да се пребори с фармацветичното лоби!!!
7
21
 
6
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Вижте ся червените ,как защитават напусналия....и после ми кажете,че не е внедрен.ха ха ха ха ха хах ах ах амного елементарни червени парчета............сами се издават
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ко да прави човека видял капацитета на новата си началничка.
5
1
 
24
 
! Отговори
хирург-касапин до 4 преди 12 години
Боко е ВИНОВЕН колега.Той не е в час и никога не е бил!
4
6
 
16
 
! Отговори
медик преди 12 години
Ама каква му е работата в това кьопаво министерство без доктори . Една дуловска *** ще бъде здравен министър . Даже няма спец. курс. А бе тези са пълни смешници. Но за това дередже не е виновен Бойко. А тези от тройката крадци. Хубави , лоши , като няма други. Цирка продължава.
3
0
 
13
 
! Отговори
Агамемнон преди 12 години
Лудия е водача на лудите!!!Знаеш кой е нали?Ти си го написал във второто изречение.
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ се разпада имало и съвестни хора и при тях, малко но има, или са решили да спасяват кожите. Видов ден иде.
1
25
 
8
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Внедрените от Бсп агенти в Герб сами напускат..Бойко ги направи луди.