Двама от напусналите ДСБ се местят при Кунева

Христо Ангеличин и Петър Николов ще подкрепят "България на гражданите"
83
Двама от напусналите ДСБ се местят при Кунева
Христо Ангеличин ще подкрепи проекта на Меглена Кунева. Снимка: Булфото

Двама от напусналите тази сутрин ДСБ - Христо Ангеличин и Петър Николов, смятат да работят за сдружението на Меглена Кунева "България на гражданите".
 
От известно време работя в тази посока, коментира Христо Ангеличин пред БТА, който беше на обиколка из страната с Кунева миналия месец.

Той допълни, че не вижда в момента друг перспективен политически проект вдясно.

Петър Николов също ще работи за "България на гражданите".

Кандидатът на Синята коалиция за кмет на София на месните избори през октомври Прошко Прошков обаче на този етап остава в Столичния общински съвет от групата на Синята Коалиция.

Още по темата

Той декларира,че остава в политиката, засега като общински съветник от групата на сините, за да прокара тезите, с които е избран.

От пресофиса на Меглена Кунева коментираха, че сдружението е отворено за младите и перспективните хора, които искат да работят за България.

Оттам припомниха, че това е гражданска , а не партийна организация и всеки, който споделя идеите й, може да участва в нея.

Както стана ясно по-рано през деня, четирима членове на ръководството на ДСБ напуснаха партията - Прошко Прошков, Даниел Митов, Христо Ангеличин и Петър Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
KKK преди 11 години
До редактора на днес.бг .... моля в подобни статии слагайте думата работи в кавички.иначе на снимката, типична политическа *** ! До вчера тъмносин-демократ, от днес с Пръмовица и комунистите
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НОВИ КАРИЕРИСТИ ЯХВАТ КУНЕВА
66
0
 
0
 
! Отговори
1212 преди 12 години
това са политически *** във всеки един момент могат да си тръгнат ако няма с какво да се облажат /с и за пари естествено/примери много в БГ .................трябва да има и ***
65
0
 
2
 
! Отговори
Nora преди 12 години
Кунева си въобразява, че може да излъже народа като царя (гражданско движение - печелим избори) ама тоя филм вече сме го гледали, пък и госпожата много добре си я знаем, че все наведена ходи.
64
0
 
1
 
! Отговори
valeriq преди 12 години
Прав им път. Ще видим и при нея колко ще се задържат. Ако я слушкат и папкат, може и да се издигнат момчетата:) Не случайно тя се стреми към по-млади и неошлайфани "таланти", чиито мозъци по-лесно се промиват.
63
0
 
1
 
! Отговори
Drakula72 преди 12 години
Голямо местене, голямо нещо. За какво изобщо го правят, след като Меглена Кунева няма да влезе във властта догодина?
62
0
 
2
 
! Отговори
Сам преди 12 години
Кунева се обзаведе с две нови подкупни интригантчета каквато е и тя. Събрали са се на едно алчни власттърсещи комунистчета.
61
0
 
0
 
! Отговори
Sniper23 преди 12 години
Кунева не е нещо особено като политик. Възлагат и се големи надежди, но не мисля, че ще успее да ги оправдае, защото все още няма ясна позиция.
60
0
 
1
 
! Отговори
iliana_dimova преди 12 години
А Кунева от НДСВ се мести при българските олигарси от новата демокрация - знаем и кирливите ризи и на нея! Набута ни такъв голям като ни прекара по-рано да си затворим 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ-а ни в Козлудуй....просто няма такъв политически провал!
59
0
 
0
 
! Отговори
Цеци преди 12 години
Те първа комунистката Кунева ще си пазарува партиен ресурс. Толкова години беше по чужбина, връзки трябва да е завързала и да покани нови лица за своя проект. Вместо това и тя играе на дребно, по балкански, и прави "нова" партия със "стари" муцуни. Няма такова нещо просто.
58
0
 
2
 
! Отговори
Ланистър преди 12 години
Аман от долни кариеристчета Сега тези ще бъдат новите поръчкови агенти на комунистката Кунева. От всичко най-мразя хора без принципи.
57
0
 
2
 
! Отговори
Faust2 преди 12 години
Това са хора, които гледат да са там където им е удобно на тях. Именно заради това, ако Кунева не си върши добре работата, сами ще си бият шута, за да отидат някъде другаде, където им е по-удобно. Точно заради това няма да гласувам за нея, защото е несигурен и нерешителен политик.
56
1
 
1
 
! Отговори
Моргана преди 12 години
Това са врели некипели. ДСБ и Кунева имат уговорка - те й дават ресурса, от който тя се нуждае, за да си направи партийката, а тя ще ги "закриля" в бъдеще. Удавниците се прехвърлят от лодка в лодка, от партия в друга, менят цвета на козината и възгледите си, но не и нравът. Кунева е точно пример за подобна политическа хамелеонщина.
55
1
 
2
 
! Отговори
EvchetoYaneva преди 12 години
Стига сте ходили при комунистическата снаха, че ще се надуе много и ще си повярва, че може да ѝ се отвори парашута за премиерското място :) хахахах няма подобен виц нали :) Това няма да стане, хората не са толкова прости, колкото Пръмова си мисли.
54
0
 
2
 
! Отговори
Violetta преди 12 години
Кунева си търси кариеристи, но самата тя няма какво да им предложи. Голяма грешка допуснаха ДСБ-те. Те и без друго не са от основателите на партията, да не кажа че са едни от най-некадърните членове.
53
1
 
0
 
! Отговори
didoo преди 12 години
Това не е никаква изненада. Всички в тази партия ще бъдат "напуснали". В крайна сметка ако се провалят нещата, то те няма да бъдат искани никъде другаде и политическата им кариера свършва на бързо.
52
0
 
2
 
! Отговори
94sasht преди 12 години
При коя Кунева - дето приключи с нашето земеделие ли, или дето затвори 3-ти и 4-ти блок на атомната ни електроцентрала ли, или дето стоят милионите на няколко олигарси зад нея?
51
0
 
3
 
! Отговори
Рени Илиева преди 12 години
Те тия добре се набутаха. Да си бяха останали в ДСБ, ако си мислят че комунистката Кунева ще им начертае пътя на кариерата, жестоко са се излъгали.
50
0
 
3
 
! Отговори
konsiel_gomes преди 12 години
Точно при Кунева ли бе, младежи - жената, която натиска да затворим и ние го направихме - 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлудуй" при все, че имаше още години живот в тях - колко е получила заради това си лобиране - защо не ни каже?
49
0
 
4
 
! Отговори
Valeria Bivolarska преди 12 години
Вместо да се обединят и да напрвят една истнска опозиция както преди бяха СДС те се разделят пак. Докога ще продължава това? Голямо геройство като отидат при човек като Меглена Кунева,която замен е една голяма комунистка.И какво мисли Кунева сигурно следващата стъпка ще бъде как да се докопа до Парламента и да стане организацията и партия.Харесвах Прошко Прошков ,но сега ме разочарова и той.