Вотът е фарс и демагогия, отсече Яне Янев

Кунева пледирала за АЕЦ ”Белене”, обяви лидерът на РЗС
9 апр 2012 21:25,
49
Вотът е фарс и демагогия, отсече Яне Янев
Яне Янев. Снимка: архив Булфото

Като фарс и социалистическа демагогия определи Яне Янев вота на недоверие срещу правителството на ГЕРБ заради отказа от строежа на АЕЦ ”Белене” предаде БТА.

По думите на лидера на РЗС той ще бъде безпрецедентен по отношение на своя провал.

Янев очаква вотът да е първият за последните 22 години, който ще събере по-малко гласове при гласуването, отколкото броя на подписалите се при внасянето му.

Лидерът на РЗС допълни, че очаква "студената прегръдка на БСП да сложи край на тежко боледуващата "Атака".

Янев заяви още, че най-големите комисионни в енергийния сектор са раздавани по време на тройната коалиция.

Лидерът на РЗС настоя да се разбере колко от тези пари, които са "загробени" в АЕЦ "Белене", са отишли за комисионни и корупционни практики, отработени от енергийната мафия в България.

Янев ще настоява за разследване на министрите, чрез които са осъществявани енергийни интереси.

Според него редица високопоставени политици имат съпричастност и носят тежка отговорност по отношение на АЕЦ "Белене".

Янев съобщи, че след Великденските празници ще внесе питане до премиера Бойко Борисов с искане за разсекретяване на стенограмите от Министерския съвет , в които е участвала Меглена Кунева.

Според Янев, в тези заседания Кунева пледирала за проекта "Белене".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредният демагогстващ *** от дългата скамейка "брилянтни" кадри на Главния демагог на страната - комунист-пожарникаря, д-р, кучкар, Нобелов лауреат по нищоказване и наглост!
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господа,Темата на горния репортаж е друга, както и темата засегната от изказалия се Янев. А тя е, че вотът не само, че няма да мине, а вероятно ще постави рекорд по НЕ-подкрепа!!! Друг нюанс на темата е, че вотът е с аргументация и популярност от старите "соц времена". Вторични теми в репортажа подсказват и отношението на Янев към партията БСП, псевдопартията Атака и вероятната партия на г-жа Кунева. Вашите изказвания обаче са от "селско-махленско просташки" тип и с клюкарско-аматьорски привкус
38
0
 
1
 
! Отговори
топала преди 12 години
не ме интересувае мнението на *** яне да си гледа ***
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на Куневата и пораснаха криле от последните избори и тя си мисли,че ще превземе политиката,но на много хора им е ясно,че тя е просто една крякаща чавка!
36
0
 
3
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Коментирането на личността М.Кунева не е най важното.Важното е, че тя ще се яви с отделна партия на следващите парламентарни избори.От тук следват основните въпроси:1.Кунева случайно ли бе издигната за кандитат презинт? Кой я предложи, издигна и защо? 3. Как се прави партия без да има членска маса? 4.Чии интереси ще защитава тя? 5. С какво тя ще е по различна от другите с такъв водач? 6. И пак кой и защо я финансира създаването на такава партия? И т.н. За мен запазване на статуквото и нова лъжа.
35
1
 
4
 
! Отговори
valeriq преди 12 години
Господарят на фарса говори за фарс. Айде да ти не търсим и на тебе по-стари стенограми, където е записано какви си ги дрънкал срещу Герб:) Кунева-маймунева прави струва и пак е на върха, а такива като РЗС могат само да левитират около "големите" и да им пригласят. В това отношение тя не е по-лоша от тях, но и с нищо не е по-добра.
34
1
 
4
 
! Отговори
Госпожица Янка преди 12 години
Янка наври си нещо у ду...о и си трай госпожице!
33
0
 
3
 
! Отговори
Drakula72 преди 12 години
Така си е наистина, но едно нещо ме подразни и то е Меглена Кунева. Преди време беше заявила, че трябва да строим АЕЦ "Белене", а днес казва нещо съвсем различно, а именно, че не трябва да се изгражда ядрената централа... правете си изводите какво ни очаква.
32
0
 
4
 
! Отговори
емилия-клара преди 12 години
ненавиждам тази лицемерка меглена кунева и нейните популистки стремежи. отмяна се от думите си като фурнаджийкса лопата. Уж беше против партиите а защо тогава основа своя. Уж подкрепяше проекта АЕЦ Белен, а сега и там се отмята. И това ми било политик.
31
1
 
4
 
! Отговори
ДО 36 преди 12 години
ТОЙ НЕ Е ЛИ ШЕФ НА КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР?
30
1
 
3
 
! Отговори
Sniper23 преди 12 години
Кунева и тя не знае какво иска в момента. Ту една позиция, ту друга... така няма да стигне далеч, защото политиката е за решителни хора, които не се притесняват да отстояват позицията си, а не да действат така както им е удобно на тях самите.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне,ти си готов за ГЛАВЕН ПРОКУРОР!Дори и за ШЕФ НА ДАНС!НАЙ ТИ ОТИВА ДА СИ САНЧО ПАНСА!!!!!!!!!!!!
28
1
 
5
 
! Отговори
iliana_dimova преди 12 години
Янев в прав - Кунева е една голяма фурнаджийска лопата - където види пари - отива там! За какво мислите, че напусна НДСВ. Докато беше добре положението и докато бяха във властта - тя беше първа с тях, а сега го напуска - предателка.
27
1
 
4
 
! Отговори
Цеци преди 12 години
Кой я знае що пара са й бутнали, за да се застъпи зад Белене по време на Трайната коалиция. Сега в Европа ядрената енергетика е тема табу и Кунева безпогрешно възприема нови модел:)
26
1
 
5
 
! Отговори
Ланистър преди 12 години
Ненавиждам я Кунева. Тя е страшно непочтен човек, но най-долната ѝ постъпка, която тотално ме отврати беше спирането на строежа на АЕЦ Белене. да не говорим за блоковете на АЕЦ Козлодуй, които затвори. Продажна комунистическа лицемерка, която не става за политик,.
25
1
 
4
 
! Отговори
Faust2 преди 12 години
Как да приемеш на сериозно жена като Кунева, която днес казва едно, а утре съвсем друго?! Това не е решителен и сигурен политик, който да управлява в България. Като обещаеш нещо, поне го спазвай, а не заблуждавай хората да имат празни надежди.
24
0
 
7
 
! Отговори
Одесос преди 12 години
Тази Миглена я лансираха напред, защото е продажна интересчийка, чуждопоклонничка и католичка българомразка. Преди комунистическа снаха, сега американска ***. Госпожа "Съгласната" дето продаде националните интереси не само със закриването на блоковете на АЕЦ Козлодуй по схемата кон за кокошка, а и интересите на българската индустрия. Сега същите антибългарски сили я бутат напред и финансират медийните "промоции" на тази фурнаджийска лопата.
23
1
 
5
 
! Отговори
Полина преди 12 години
Това питане от страна на Янев ще е интересно, а още повече резултатът. Ще стане весело ако се окаже, че Кунева действително е защитавала Белене, а през последния месец отиде на другия полюс:) Фарс!
22
0
 
5
 
! Отговори
svirchovina преди 12 години
Я се замислете реално - какво направи Кунева като Еврокомисар за България - едно голямо нищо! На основата на кое да и гласувам доверие, на това, че заради нея затвориха блоковете на АЕЦ-а ли, или щото един път иска белене, дръг път не го искам - аман от такива псевдо политици с големи амбиции.
21
0
 
4
 
! Отговори
Violetta преди 12 години
Няма по-непостоянен човек от Меглена Кунева и това ми било политик, че и бивш еврокомисар. Тя си остава обикновена журналистка, лансирана от комунистите, която се оказа доста некадърен политик. Противоречи си и сама се оплита в мрежите си.