Сините твърдо зад ГЕРБ при вота на недоверие

Искаме пълен одит на проекта "Белене", каза Мартин Димитров
Обновена: 10 апр 2012 14:13 | 10 апр 2012 14:12,
70
Сините твърдо зад ГЕРБ при вота на недоверие
Снимка: архив, БТА

Синята коалиция ще гласува против вота на недоверие, иницииран от БСП и "Атака" след решението за спирането на проекта АЕЦ "Белене". Това заяви на пресконференция съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

"Ние сме на мнение, че проектът "Белене" е неефективен и опасен. Никой друг участник не е имал ясна и категорична позиция през целия период", каза Димитров след среща между СДС и ДСБ, на която са обсъдили вота на недоверие.

Сините настояват да се направи пълен одит на проекта за втора ядрена централа у нас.

"Има нарушение във всяка една обществена поръчка по проекта. Всяка една процедура по Закона за обществените поръчки е нарушена и трябва да им бъде потърсена отговорност", посочи Димитров.

Още по темата

Той цитира доклад на БАН, според който АЕЦ "Белене" не отговаря на изискванията и на тази площадка не може да се строи атомна централа. С какво се е променила сеизмологичната обстановка, защо някой иска да строи нова Фукушима, попита Димитров.

Отговорността на НДСВ, ДПС, и на Меглена Кунева е, че не е имало нужда от такъв проект, допълнителният блок на Козлодуй е струвал в пъти по-малко, а се е търсил много скъп проект, за да се вземат комисионни, смята Димитров.

Другият съпредседател на коалицията Иван Костов посочи, че с този вот на недоверие БСП и "Атака" искат останалите парламентарни групи да ревизират своето отношение към "Белене". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шеврончето, слугинчето Костово - фъфлека маЛтинчо иска ...Абе ***, ти ликвидира хубавото СДС по нареждане на твоя чорбаджия Хаджи Иван Мангалов а сега искаш, кой си ти бе ***?
21
3
 
13
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Тези закопаха СДС!Хубава партия с добри идеи, но кофти край и то заради лапачи,които и майка си ще продадат за пари.
20
5
 
3
 
! Отговори
много е ГОТ преди 12 години
Доган е .....................................................................................................................най-отзад!
19
2
 
9
 
! Отговори
егати,само в Бг преди 12 години
След като започна РАЗПАДАНЕТО на "демократите"фъф Бг ,започна да им идва ....акълът!Защо спаха ----22-23г.......?
18
3
 
6
 
! Отговори
0 преди 12 години
Твърдо,твърдо,колко да е твърдо...и то зад.
17
3
 
6
 
! Отговори
Бг преди 12 години
Браво на сВините ,най-после да помогнат ....!
16
4
 
5
 
! Отговори
Bobi преди 12 години
Evala Martine pochvash da mi haresvash
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 18 би ли ни обяснил в какво се изразяват тези 10% комисионни , на българина обикновенно му личи , слага си верига 1кг злато на врата , купува лимузина от изложения ,разхожда фолкпевици с яхта , я ми кажи на Костов къде са тези 10% , той би трябвало да е най-богатия българин а доколкото знам не фигурира в нито една класация , прокуратурата също не знае, но виж ти си запознат с градските легенди.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След Великден ДСБ и СДС може да се разпаднат след като вчера 4 души бяха отлюспени от ДСБ и ДСБ вече останаха само 4 души.
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОООООх патриоте патриоте , защо за вас комуноидите патриотизма ви винаги минава през Москва , как така не можахте да вденете че винаги от 10 века насам най-голямата опсност за нашата национална сигурност и за съществуването на България е била именно Русия , те са единствените , които могат да ни асимилират , не турците или някои други ,а именно те , говориме сходни езици и имаме една вяра и ако искаме да сме българи трябва да сме по далеяе от тях , защото за съж.сме пропуснали да станеме по-гол.
12
6
 
18
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Сините с Костов ще се съюзат с дявола само и само да са на власт.Костов е палача на българската икономика.Касапина на фабрики и заводи.Заради 10% джобни комисионни.Не забравяйте какво направи Костов.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ, БСП, СДС, ДСБ, АТАКА, ДПС, Новото време, Старото Време, Кунева/МуневаВсичките са едно голямо семейство и една партия.Всеки петък играята театро, кой с кой ще се скара в този епизод, а през почивните дни отиват да си пият ракитята заедно.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е кво се чудите-костов *** ша си варди сиганското илектурат и ша влезни в дуругуту мъндат на баро бочи,а тоя мЪрцинчо....без коментар...такива лаладжии отдавна не бях виждал
9
3
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Сините твърдо зад ГЕРБ в небитието!
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малтинчо, ти да не си брат на Янето?МНОГО си ПРИЛИЧАТЕ,ама по ВСИЧКО!
7
5
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
седерунгелите винаги са били анти-българи
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сините твърдо зад ГЕРБ"... с вазелин в ръка и загадъчен блясък в очите :-)))
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия усетиха,че на следващите избори няма да влезнат в парламента,и почнаха да въртят ***...ей...много продажно племе сме....
4
9
 
10
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
дон боко си напазарува достатъчно дупедавци....свършено е с българската опозиция!може би остана само ДПс но това е друга тема...евророма набира сила,,,,,
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сини сте, ама ромскосини. А иначе изпод дърветата ви се виждат червените ***.