Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!

Радвам се, че „Атака“ взеха това решение, заяви Борисов
19 апр 2012 19:11,
330
Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!
На Борисов му се размина вота. Снимка: архив, Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов изрази задоволството си от решението на „Атака“ да оттегли подписите си от внесения на 6 април вот на недоверие заради решението да се откажем от АЕЦ „Белене“.

„Радвам се, че „Атака” са взели това решение, защото колкото и яростен противник да са ни напоследък, очевидно никой не иска да стои на една страна с БСП и особено със Станишев“, коментира Борисов, цитиран от „Фокус“.

Според премиера лидерът на „Атака” вероятно се е запознал с цялата документация по проекта АЕЦ „Белене” и му е станало ясно, че БСП никога не са искали да строят „Белене”, защото няма подписан договор.

„Всъщност става дума за стотици милиони безсмислено похарчени пари“, добави Борисов.

Още по темата
„Евтиният предизборен популизъм на Станишев да гради образ на чужд гръб не успя. Трябва да намери друго нещо, за да си „лъска имиджа”, коментира Бойко Борисов.

По-рано днес лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че националистите са подали заявления, с които оттеглят подписите си от вота на недоверие.

По-късно шефката на парламента Цецка Цачева обясни, че след оттеглянето на осем от подписите под вота на недоверие към кабинета, не са налице конституционните основания за провеждане на дебати по него и при това положение такива няма да има.

По Конституция са необходими 48 подписа, за да бъде предложен вот на недоверие. Искането беше подписано от 39 депутати от левицата, 8 от "Атака" и един независим народен представител. 

Председателят на НС разясни, че след отказа на националистите да подкрепят вота в тази ситуация ще се смята, че изобщо не е искан вот на недоверие по надлежния ред. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ние 500 години турско робство изтърпяхме , 45 години комунизъм , един Боко нема ни гътнеЩе го преживеем на коприва и псувни
159
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Силен у кракЪта,а слаб у главЪта !
158
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Преоблекъл се Тиквун,кога се погледал-същия ***" Поговорка от района на Банкя.
157
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпотиите на Боко Тиквата могат да ни убият единствено от смях. Но понеже сме били управлявани и от други ***, на които Тиквата разтриваше ушите и други части от тялото и ги превъзнася в изказванията си, вече имаме имунитет. Така че единствено можем да се подиграваме на Боко и неграмотната ***, съставляваща неговата фенска маса
156
6
 
11
 
! Отговори
DC преди 12 години
Гоце и ламята на съсела изкрадоха България,а рапона я довърши! Сигнализирахте за неуместен коментар
155
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
L'ETAT C'EST MOI !! Божичко и това доживяхме.
154
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
например Станишко може да се лъска ...оная работа!
153
4
 
6
 
! Отговори
ITMA преди 12 години
IT'S THAT MAN AGAIN !!!
152
5
 
11
 
! Отговори
Побойко преди 12 години
Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!Тея кукувците Янка и Болен са си мои гъби аз си и плащам и те прават кво и кажа!
151
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Царю честити. дълбоко се покланям. да живее царя-господаря
150
3
 
8
 
! Отговори
ZASHTO LI... преди 12 години
TUK EDIN *** PISHE PROTIV KIMUNISTITE. KUDE GI VIJDA NE RAZBRAH, POSLEDNITE TAKIVA SZ IZBITI PREZ 1944.OT TOGAVA VSE SE KAZVAHA KOMUNISTI NO SAMO SE KAZVAHA. A SEGASHNITE OT GERB AMA IZOBSHTO NE SA BILI KOMUNISTI A SAMO HLENOVE NA BKP, A DAJE I SLUJITELI NA DS I AGENTI, KATO AGENTA "BUDA" KOITO SEGA E MINISTERPREDSEDATEL.ZASHTO SE MULCHI PO TOZI VUPROS NE SE LI PITATE? KAKTO I DA E. SLED KATO SI ZAMINE TOVA UPRAVLENIE I AKO V BG-TI IMA SUD I PROKURATUR SHTE VIDITE KAKVO SHTE IZLEZE SLED GERB
149
3
 
13
 
! Отговори
Вперед Смотрящий преди 12 години
Ако имаш 22 милиона от бюджета за партията си, 8 Х 100 000 лв. са 800 000 хил. лв., даже няма и милион. Кажете ми кой българин ще откаже 100 000 лева ако му ги предложат. ГЕРБ изкупува на едро независими депутати. И на дребно гласове на депутати по дадена процедура. Това вече е очевидно! Когато ликвидират резерва и дойдат хиените от МВФ и започнат да ни управляват ще ви светне. НО щЕ БЪДЕ КЪСНО !! Апропо, мразя БСП и Станишев.
148
6
 
8
 
! Отговори
outsider преди 12 години
Ти, който пишеш тук от името на покойната Цола Драгойчева, най-добре хващай сам гората. За да пишеш това в 2012 година, си подивял достатъчно и там ти е мястото.
147
2
 
8
 
! Отговори
Войко Ворисов преди 12 години
ЕЕЕ този ще даде фира, както взе властта така и бързо ще падне.
146
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!! Днес мутроелита си има държава !!!
145
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
позитанци лаят, керванът си върви
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2011 свърши тъжно.....Като гледам новините от 2012,маите май не са объркали................поне за България.Простотията победи окончателно !!!! Лозанка Божинова пропя,Азис си сложи цици,децата ни затъпяват с всеки ден,под влияние на идолите си.....А иначе имаме 2,75 % дефицит,на цената на липса на здравеопазване,корупция на всяко ниво,липса на човечност и хуманизъм..........Дивия запад ряпа да яде !!! Винету каза хоук !!!
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другаре, искате да ***, ама вече няма с какво и няма как, Виаграта помага, ама до време, но политическия мерак не ви напуска. Даже стринка Кунева или другоярче позната като Мадам YES сте готови да ни натресете, само и само да е вашето
142
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
съсела и Гоце кога най-после взаимно ще се анихилират?
141
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОКО и ЦВъ. , са 'хората" на БЪДЕЩЕТО...Мутрите .. ) Златевци и Р.Овчаровци , Гоце и пъдарите на Гоцев , бандите и шефовете им ..калинките и фуражките на ГЕРБ и БКП .. Ех , само какво бъдеще ни чака :