Бивш офицер на НСО: Първанов злоупотребяваше с власт

Експрезидентът събирал информация за личния живот на политици и магистрати
21 апр 2012 19:00,
123
Бивш офицер на НСО: Първанов злоупотребяваше с власт
Бивш офицер на НСО остро нападна Първанов. Снимка: Impact Press Group

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, изнесе информация за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

По време на своя президентски мандат Георги Първанов възлагаше да се събира и да му бъде предоставяна цялата информация за охраняваните прокурори, съдии и други лица, заемащи висши длъжности, разказа Марков пред TV 7.

Информацията включвала детайлни сведения както за личния живот на охраняваните, така и за техните действия, свързани с изпълнение на служебните им задължения.

„Това е злоупотреба с власт, която остава ненаказуема”, категорично заяви и ген. Атанас  Атанасов, който също потвърди информацията.

Марков каза още, че има служители в НСО, които работят за хора от престъпния свят. Когато наближи скандал, те напускат, но продължават да работят за тези хора,  допълни той.

Относно бюджетите на двете служби, които възлизат на съответно 30 млн. лв. за НСО и 19 млн. лв. за НРС, полк. Николай Марков добави, че тези бюджети са фиктивни и че и при двете служби има други начини на финансиране.

Той заяви, че има фирми-прикрития, които осъществяват търговска дейност и така финансират специализирани операции.

Това финансиране не може да се контролира, добави полк. Марков.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези бившите са ми ясни. И без да му е платено ще ръси лъжи. Марков, ходи да пазиш някой обект и не се занимавай с глупости.
91
8
 
13
 
! Отговори
Типично преди 11 години
Говната, *** бълват. Тая *** пак надава вой. Бесни *** са ГРОБАРИТЕ ЕЙЙЙЙЙ.И тоз Марков, гледа дей келепира и той се нареди на опашката да ближе *** пужарникарчето. Гнусна, лигава помия - ГЕРБ.
90
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво стана с движението АБВ на Първанов,бързо загърби идеалите си и прегърна парията-майка за едно от стотиците й зърна,защото знае,че където е текло,пак ще тече.
89
4
 
11
 
! Отговори
до 99 преди 11 години
Ти от матрицата на Първанката по добре си затваряй червената човка.Ще ви съй на сирищниците
88
9
 
4
 
! Отговори
до апел преди 11 години
пютьо ,гражданско мислещ, пожарникарчето че се *** кът куртоански вилк
87
6
 
11
 
! Отговори
апел преди 11 години
Бойко , ти си на ход ! Първанов да получи каквото заслужава,защото дай на селскомислещия власт и той се мисли за богоизбран.
86
4
 
11
 
! Отговори
към Първанов преди 11 години
Пинокио , излез от сянката си ,за да видим колко ти е дълъг носа !
85
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, КОЛКО МАЛКО КОМЕНТАРИ. зАЩО ЛИ???
84
5
 
16
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Нерегламентирано следене и подслушване, вмешателство в личния живот на политици и магистрати от страна на Гоце ?Гоце си е направо за прокурор ! Точка !
83
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахах доста постна герберастка постановка. Имаме на лице пореден скандал с ГЕРБ и НРС. И как да замажем положението, еми ще пуснем поредната партенка. Да но кой ще я пусне? Е как кой - полк Марков. Доста удобно, уволнен и пръска злоба. Марков, а защо си мълча до сега. Всички знаем защо - ЗАЩОТО ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ПАРТЕНКИ ЗАШИТИ С БЕЛИ КОНЦИ. Слабо Борисов, слабо. Измисли нещо по-оригинално. Народа вече не се хванща на жалкият ти цирк.
82
5
 
18
 
! Отговори
българин преди 11 години
Докога ще търпим тази гнида продажна Гоце да ни размахва пръст и ни "поучава" какво да мислим и как да живеем, за да може да краде необезпокоявано....Марш в затвора *** смрадлива. Поне за 10 год.
81
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоце ПАРАВАНов чадър над мафията в БГ !!!*** 1Тоя Гоце зомбясан пернишки ***-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии:1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода.2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони.3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=relatedyoutube/watch?v=vLAXKmBRtPktirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198bivol.bg bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.htmlextremecentrepoint/?p=1092youtube/watch?v=vLAXKmBRtPk&feature=related
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми!ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ *** *** ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки !ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ *** И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
79
6
 
7
 
! Отговори
ало ,ало преди 11 години
Другарю Пърфаноф един пръдна у тролея!Най вероятно е терорист!Моля да пратите качулатите да обезвредят ВРАГА и да запазим народа от капиталистическо-фашисткия гнет!Това не е заплаха,но ако не обърнете внимание на провинилия се ДРУГАР ще пратя донесение на др.Гешев дет мрази цоциализъма ,а лично е носил ковчега на др. Благоев(дядото)
78
1
 
12
 
! Отговори
обвинител преди 11 години
всички вие господа некадърници обвинявайте единствено себеси.защото вашата незаинтересованост дава повод на тези селяци да се мислят за политици и да мачкат народа си по тоя начин.неразвитието на държавата ВИ се дължи на интригантстването и цървулщината на управляващите от сусурлево позволяващи си да използват власта не за просперитет на нацията а за долни душевни *** възбудени от възпитанието във фалшиф социалистически морал опиращ единствено да преебеш кадърния който може да заеме мястото ти
77
10
 
1
 
! Отговори
Ало 85-ти преди 11 години
*** се прегледай че май си мноооого болен...не говоря за мозъка който очиведно липсва в подобието на глава на раменете ти ...а сега *** и хвани пожарникарския маркуч....и нататъка знаеш какво да правиш...А това че някой бил уволнен и чак сега говори .....на какво ти мирише ...ама ти като сам си се поставил в *** ....вече миризмата не ти прави впечетление
76
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ясно , че ще събира информация ! Трябва да си пълен *** , за да си на подобна и да не разполагаш с информация за противника си ! Ако някой си мисли , че сега Плевнелиев не прави същото много се лъже ! А тоя Н.Марков между другото откъде и защо притежава подобна информация ! Ако Атанасов не е разполагал с необходимата информация , за прословутите приватизации на Костов , значи е бил некъдърник ако е знаел , че БГА се продаде на цената на 2 апартамента и не е реагирал значи е за съд!
75
2
 
10
 
! Отговори
за 80... преди 11 години
ВСИЧКО ВЕРНО......САМО ЗАБРАВИ ДА ДОБАВИШ НАКРАЯ----"КОМУНИСТ" !!!...Щото Гоце е точно такъв....!
74
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Два пъти излъга народа и си въобрази че всичко му е позволено.
73
24
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ=МАФИЯ преди 11 години
ТЪПИТЕ ГЕРБЕРСКИ *** ЯКО ГИ СТЯГА ЧЕПИКА ОТ ПЪРВАНОВ. ДА СИ ЛАЯТ. КОЙ ЛИ ГИ СЛУША ВЕЧЕ. ЖАЛКО ЗА НАРОДА, УПРАВЛЯВАН ОТ МУТРИ, ТАРИКАТИ, НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ СРИТАМЕ В ТЛЪСТИТЕ АЛЧНИ ЗА**ИЦИ.