НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
2
 
! Отговори
7 преди 11 години
Този полк. ако е в друга държава, а не в БГ вече нямаше да е сред живите.А тук понеже вече не е част от власта и сега се чуди на кой да си продаде *** за малко пари сато издава тайни за който най-вереятно се подписал по 10 години да не издава. Полковник ама друг път трябва на такива да им отнемат званието и годините за пенсия, защото много приказва ама като са го уволнили защо преди това не се е оплакал сигурно защото и той се ображвал
130
1
 
3
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Колко ли "безотчетки" са му връчени на тоя кошаревец пишман агент маркофф..... тоя си има спално помещение в кабеларката тв7 и всеки дендежурните подлогови джурналисти го вадат от фризера да си пее песничката съчинена от многодомеца .......Какво не правят парите и ДС - 7 отдел под ръководството на агент Буда....
129
0
 
4
 
! Отговори
"агент Буда &qu преди 11 години
Голям страх от Гоци. Агент Буда, Многодомеца и целия им ПР щаб за каляне е мобилизиран.... ОМАСКАРЯВАНЕ А ЛА ДС, БиБи .. < vsekiden/?p=60468 > .....Набелязва се целта и как да бъде унищожен. Изписват се няколко рапорта, изготвя се засекретена справка, изпраща се в прокуратурата. Те са съвестни и си правят проверката. Междувременно се намира начин това да излезе в МЕДИИТЕ и човекът да бъде ОМАСКАРЕН. Прокуратурата /Съда/ казва: НЯМА ТАКОВА НЕЩО, но човекът е ОМАСКАРЕН. Масово и на челни страници се оповестява, че сестра ти е ***, а после с малки букви се опровергава, че даже нямаш и сестра /указа за Марин/..... Информацията се подава и на европейските ни партньори и този човек е ликвидиран и там. Това са прийомите на ДС и те продължават и това правиха от кръга Драшков и началниците им, категоричен бе Хаджолов. Става дума за политици и други известни хора. И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ЧОВЕКЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ......А това се прави на дву-мандатния успешен Президент, избиран пряко с 80% от гласовете на народа...... а представяте ли си кво ша става с обикновения гольо......
128
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.
127
7
 
3
 
! Отговори
чучолигарчо преди 11 години
Ей...кога тоя *** стана полковник...та той не може да прави лицеви опори...ай сиктер бе ,аман от *** които се взимат на сериозно...като го гледам тоя на снимката ми иде да изсера...
126
2
 
1
 
! Отговори
Ме До 139 преди 11 години
Никакъв страх не е Миче, а най обикновено възмущение..
125
2
 
6
 
! Отговори
... преди 11 години
Дали Гоце не върви по пътя на Луканов.. или поне към същото място...
124
6
 
7
 
! Отговори
George1 преди 11 години
И на малките деца вече е ясно че жълтозъбият сирищник отдавна трябваше да бъде в затвора.Но няма как да стане, като главният прокурор не може да изтрезнее ,а и съдиите са 99% мекерета на доносника Гоце.А от Плевнелиев не се очаквам да направи някакви промени,той се превърна в Гоце2.
123
1
 
3
 
! Отговори
За коментар 139 преди 11 години
Да , Мичето . Правиш сериозен коментар , койно надям се , ще накара поне няколко души да се замислят.Така се "разлайват кучетата" , както бе обяснено в един култов американски филм. А българското обществено мнение ,за съжаление лесно се манипулира .Както съветваше една бивша министърка от СДС - "Първо трябва да нахраним журналистите ".
122
2
 
6
 
! Отговори
Вучката преди 11 години
Не знам,дали държавата се Яневизира,ама "ДНЕС",почвате все повече да се Блицизирате!Всеки ли,който се изходи по даден въпрос ще публикувате?
121
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Това са полуграмотни хора, назначени от Първанов, който реално реабилитира апарата на ДС. Комунистите са работили за БКП, когато партията и държавата бяха едно и също, а този режим е обявен за престъпен в цяла Европа. В Европа на тези хора се отнемат имущества, вкарват се в затвора, 40 души в Германия са в затвора от този режим вече", подчерта Марков.
120
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЦЕ Е ПРОСТО ЕДИН СЕЛСКИ ТАРИКАТ, ИЗДИГНАТ ОТ ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДС, КОИТО ИМАТ ПОДКРЕПАТА НА ПУТИН
119
1
 
1
 
! Отговори
ИСТИНАТА 135 преди 11 години
ИСТИНАТА 135
118
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоце,Гоце, по-добре си изкопай дупка и се скрий,докато се наместят пластовете...
117
7
 
29
 
! Отговори
Пророк преди 11 години
Някой да е чул Гоце да казва,че основната му цел е благоденствието на Нацията и на България? Не нали.За него основни цели са стане лидер на БСП, да победи ГЕРБ на изборите,да стане Премиер,тоест агент Гоце дори не се опитва да скрие,че мисли единствено за себе си и своето лично благополучие.Благоденствието на средно статистическия българин изобщо не го вълнува
116
6
 
25
 
! Отговори
Антигоцевист преди 11 години
Това,че Боко е *** и крадлив,не прави Първанов по-малко безскруполен,подмолен,крадлив,разхитител на народни пари,дал съгласие за освобождение на стотици престъпници, и продал душата си на Дявола само за да е на власт.Напълно съм убеден,че Първанов е давал заповеди за убийства на неудобни за него хора
115
16
 
8
 
! Отговори
Мичето преди 11 години
Голям страх от Гоци. Агент Буда, Многодомеца и целия им ПР щаб за каляне е мобилизиран.... ОМАСКАРЯВАНЕ А ЛА ДС, БиБи .. .....Набелязва се целта и как да бъде унищожен. Изписват се няколко рапорта, изготвя се засекретена справка, изпраща се в прокуратурата. Те са съвестни и си правят проверката. Междувременно се намира начин това да излезе в МЕДИИТЕ и човекът да бъде ОМАСКАРЕН. Прокуратурата /Съда/ казва: НЯМА ТАКОВА НЕЩО, но човекът е ОМАСКАРЕН. Масово и на челни страници се оповестява, че сестра ти е ***, а после с малки букви се опровергава, че даже нямаш и сестра /указа за Марин/..... Информацията се подава и на европейските ни партньори и този човек е ликвидиран и там. Това са прийомите на ДС и те продължават и това правиха от кръга Драшков и началниците им, категоричен бе Хаджолов. Става дума за политици и други известни хора. И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ЧОВЕКЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ......А това се прави на дву-мандатния успешен Президент, избиран пряко с 80% от гласовете на народа...... а представяте ли си кво ша става с обикновения гольо......
114
5
 
25
 
! Отговори
Пророк преди 11 години
Първанов е олицетворение на Злото и пороците . Това е Сатаната !!!
113
3
 
24
 
! Отговори
стършел преди 11 години
Братя и да жилим и не Гоце си е ченге и предатлско *** който не му дреме за народ и правда . Така че да не го правим герой пред слепци и бабички а да се молим народа да го разкара ..
112
9
 
7
 
! Отговори
не на нас тия преди 11 години
Кой го е карал тоя Марков да работи при Гоце,като е толкова принципен А и в нсо не назначават току така случайни хора.