НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цлушах Марков по БНР и го гледах по телевизиятав предаването "Фактоът Кошлуков" /то пък един фактор, да си умреш/ та този юнак, гони овакантеното място на шефа на НРС. Затова е толкова активен сега, не вярвам на този човек!
110
2
 
3
 
! Отговори
aнна преди 11 години
Всеки ръководител по някакъв начин се интерсува от личния живот на подчинените си и по някакъв начин се възползва от информацията си.Просто НСО е по-щекотлива област,но принципът навсякъде е един и същ.
109
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам Гоце и Марков да седнат на детектора на лъжата! Да видим кой казва истината! Аз залагам на Марков...
108
2
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
NJAMALI KOI DA GO VKARA V ZATVORA TOE UMNIK: 4OVEKA E PRAV MNOGO LOSCHI NESCHTA STANACH POD RAKOVODSTVOTO NA DRUGARIJA PARVANOV I SUMISTA E NEGOVA ROJBA
107
6
 
32
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Г-Н,МАРКОВ! ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СТЕ НЕРАЗБРАН ОТ ШИРОКАТА АУДИТОРИЯ,НО НИКОЙ НЕ Е БИЛ ПРОРОК В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА! ЧЕРВЕНИТЕ *** СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО И САМО СТАТУКВОТО ИМ ДА СЕ ЗАПАЗИ! ВИЕ СТЕ УНИКАЛЕН ЗАЩОТО СТЕ ПЪРВИЯТ,КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ГОВОРИ ЗА ТЯХ! БРАВО НА ВАС И СЕ ПАЗЕТЕ ТЕ СА ГАДОВЕ ОТ 1944г ДО КРАЯ НА СВЕТА! НАРОДА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ СЪБУДИ И ХОРА,КАТО ВАС ЩЕ СА НУЖНИ ЗАЩОТО СА ЧЕСТНИ И ИМАТ ГОРДОСТ И ЧЕСТ,КОЯТО ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ! ПАЗЕТЕ СЕ!
106
3
 
18
 
! Отговори
мушмурок преди 11 години
Излети, сафарита...както и да е, ама това за убийствата си е доста сериозно.
105
8
 
2
 
! Отговори
mytrata преди 11 години
abe gospodin MARKOV koi da pazi PYRVANOV mytrite na BORISOV ili NSO odisi na seloooooooooo
104
3
 
4
 
! Отговори
.. преди 11 години
Марков, пише се- осмели.
103
5
 
27
 
! Отговори
бай-Иван от б-н преди 11 години
Най после един българин се усмели да каже истините , които полицай номер 1 на царска българия Н. Гешев е обяснявал и предсказвал. Браво Марков ! дано имаш неговия Гръб че няма да е лесно ...
102
1
 
1
 
! Отговори
Мел преди 11 години
Да живее муе вуе руе!
101
2
 
7
 
! Отговори
ИЛЮМИНАТИ преди 11 години
Днес страшна снимка сте сложили . Лявата ръка те издаде , дяволе.
100
2
 
2
 
! Отговори
bg преди 11 години
TAZI TIKVA TEPARVA 6TE MY LASVA GAZA I NI6TO DOBRO NE GO 4EKA
99
2
 
4
 
! Отговори
Яко дупе преди 11 години
А с кой ще се оправдава тиквата?
98
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам колко *** трябва да бъдеш, за да твърдиш, че в твоята служба са се извършвали убийства?!? И не се ли оказваш съучастник в тези евентуални престъпления, бидейки служител по това време и знаейки за тях?! Но пък от друга страна простотията на ГЕРБолизците е необозрима и неизлечима!!! Народе, опичай си акъла, че идат избори!
97
1
 
2
 
! Отговори
афроамериканец преди 11 години
Това на какъв език беше? Като сложиш накрая ..ая ...***, нищо не се получава.
96
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоцю,ти си като една полирана кофа ...пълна с ла.на !
95
12
 
3
 
! Отговори
Гоце от СССР преди 11 години
Да живее Гоце, да живее дружба наших два народа - советскоруский и болгарскии.
94
6
 
12
 
! Отговори
аЗ преди 11 години
Да живее Боико Борисов аре Бойка спирай им на тея комунисти социалисти и останали нещастници кранчетата да не крадът от държавата пример АЕЦ БЕЛЕНЕ и тоя престъпник ПЪРВАНОВ ще му дойде времето ще го хванат как е правил последните 2 мадната престъпления след престъпления и с тея ПОМИЛВАНИЯ и ще го тикнат в панделката до живот аиде ще му ДОИДЕ ВРЕМЕТО И НА МНОГО МИКРИБИ КАТО НЕГО!!!
93
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На това бодигардче Николайчо много му се иска да стане началник на НСО ! Лиже , маже , плюе на ляво и на дясно , да се погнуси човек ! Аман от репресирани , минаха вече 67 г. от 9 .Х.1944г. а от гората още партизани слизат !
92
2
 
23
 
! Отговори
XX преди 11 години
МНого истини ще излязат. Колко съветници на Първанов бяха убити? Колко феодали се появиха по време на управлението на БСП, всички техни хора. БСП закриля организираната престъпност, не само, ами организираната престъпност тръгва от БСП, по скоро от ДС, но разликата не е голяма. Гоце, Гоце...този звер страхлив е много вреден за Б-я