НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
6
 
! Отговори
антонимен преди 11 години
Кой е тоя?
90
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да живее Бойко Борисов
89
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лелеее тиквата явно наистина се е нас8ал от страх, след като започна с тези банални приоми. Добре, че народа е умен и не се връзва на пореднте жалки спекулацийки на правителството. И само да попитам този "полковник" къде са доказателствата за всичко това? еми няма ги. Не може за нещо което е лъжа да има доказателства. Слабо Борисов, слабо. Прекалено предсказуем си станал синко.
88
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ехидната и мазна усмивка го издаваше,че е ***!
87
14
 
7
 
! Отговори
9689 преди 11 години
Слугите на мутрата и шестака се развихриха.Помните ли позицията на янето преди година и сега вярвате ли му,пък и тази мижитурка някакъв майор?С това не защитавам Първанов но да си с мутрата ,шестака,оня със 120 години трудов стаж,дебелата Берта итн не е отговорна позиция.
86
6
 
25
 
! Отговори
До 103 преди 11 години
Абе , няма да е зле да се проверят тези работи... сигурен съм, че ще лъснат много неща.....
85
1
 
2
 
! Отговори
Simako преди 11 години
stiga sis Mancester United, 4-4 srestu Everton, Mancester CITY Champion
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя нали беше майор, кога стана полковник? Ай сиктер с тия тъпотии...........
83
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя ненормалник го изгониха преди няколко години. Тогава прави "шокиращи" разкрития, сега нови ли има? Защо не ги каза тогава, защото сега са му казали точно какво и за кого да говори.
82
5
 
18
 
! Отговори
к.сидерова преди 11 години
извинете, не се изразих правилно.. просто ще му се случи нещастие, я кола го блъснала, я изгорял щот си забравил крушката да свети, я нещо друго.. гоце ще го измисли добре, сигурна съм..
81
7
 
23
 
! Отговори
к.сидерова преди 11 години
спокойно .. скоро и Николай Марков ще бъде убит.. Гоце и другари няма да го търпят дълго да разказва.. А Плевнелиев ще се оправдае, че нищо не е могъл да направи по въпроса.. само стойте и гледайте..
80
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май наистина ще се окаже вярно това, че Гоце е в основата на мафиотската структура в БГ. И той пак се пъне да е на власт! Кошмар, наглост до безбожие. Или се страхува от разследване ако излезе от строя? Но има Видовден, бъдете сигурни.
79
4
 
8
 
! Отговори
достатъчно грамотен преди 11 години
кремено, научи са да пишеш на родния си език и на КИРИЛИЦА, че ми се повръща от теб! Като видя неграмотна маймуница, не си правя труда дори да зачета първата дума!
78
2
 
22
 
! Отговори
osata преди 11 години
Като няма хляб за народа, поне има достатъчно зрелища!И на децата стана ясно, че ония горе във върховете са оплетени в интриги и злоупотреби, затова няма и осъдени...
77
9
 
7
 
! Отговори
Бройко преди 11 години
Поръчката върви добре.Забавлява се населението и не усеща мизерията.
76
5
 
25
 
! Отговори
... преди 11 години
Гоцето,Агентъ на ДС на лов за крокодили, оня срам за българската армия ,*** мръсен освобождава престъпници,абе въобще президентска институция по български...
75
9
 
7
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Интересно ако не беше уволнен,дали щеше да пише такива работи.Явно не изживяно детство.Такива като теб сме виждали и друг път.Не ставаш не си актуален.Слави Бинев премиер,Софка представя България,Цветелин Кънчев депутат,Яне Янев народна съвест.Егати и държавата.
74
5
 
6
 
! Отговори
Колега преди 11 години
И този е стигнал до звание полковник от НСО!Сигурно не знае че на тази служба си слугинаж, независимо на кого.Оня ден чета че Цецо разрешил на охранителите си да бъдат регулировчици при пътен инцидент. Точно това е нарушение, отклоняване на охранителя от задачата му... Сигурно и не му трябват. Да ги снемат от него тогава. Сикрет сървис ги отзова само за това че в лично време тръгнали по жени. Нашите пък станали регулировчици, ами ако беше активно нарочно мероприятие раненанатаамериканка.
73
2
 
2
 
! Отговори
malii преди 11 години
До Василев-Поздравления за цветистия език пич!В същност си много прав!
72
21
 
4
 
! Отговори
УУУУУУУФ преди 11 години
НИКОЛАЙ МАРКОВ Е ПОРЕДНАТА ПЛАТЕНА *** НА БОЙКО БОРИСОВ. ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ЩЕ ГОВОРИ ЛЪЖИ И ЩЕ ПЛЮЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ.ТОЙ Е ОЗЛОБЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН КАТО СВОДНИКА СИ БОРИСОВ. ОЩЕ КОЛКО *** НА ГЕРБ КАТО СИДЕРОВ, ЯНЕТО,ТОЯ МАРКОВ, БАРЕКОВ, ЛЮБА КЛОЗЕТИЧ И ПЛАТЕНИТЕ ПЛЮВАЧИ ПО ФОРУМИТЕ ЩЕ ИМАТ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА. И КАКВО. ТЕ СИ ОСТАВАТ ЕДНИ МИЗЕРНИ НЕЩАСТНИЦИ, ТОЧНО КАТО МАГИСТРАЛНИ ***. Я ИМ ПЛАЩАШ, Я ИМ ХВЪРЛЯШ БОЯ И ГИ ПОДМИНАВАШ.ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО .......