НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоце е мазен и нагъл лъжец, какво учудващо има в това да излъже отново?
70
0
 
7
 
! Отговори
У ХА преди 11 години
Василев,ако демокрацията се изразява в това да се леят реки от кръв,пролей първо своята.Понеже си смел,не вярвам да имаш нужда от помощ.
69
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоце Триперов Еничаров, за разстрел си бе мафиот скапан!!!
68
6
 
20
 
! Отговори
az преди 11 години
Поздрав за всички червени *** и техния пернишки вожд с голфа - Гоцю!
67
1
 
2
 
! Отговори
do 82 преди 11 години
хахахха...добре написано Василев. Браво!
66
9
 
4
 
! Отговори
от скрина с нафтали преди 11 години
Гербавите явно яко са го закъсали, след като, за да полират имиджа на пожарникаря, вадят от скрина с нафталина този клоун Марков.
65
0
 
10
 
! Отговори
Слави преди 11 години
Гласувам за ГОРД. Най-простия тип, с доказано криминално минало, точно каквото ни трябва в БГ за нашата действителност. Екипът му ще бъде създаден от мутри, танцьорки, ***, охрана и ще дъни чалга. Всеки ще гледа злобно, ще кара баварец, ще е много "здрав". Тогава вече ще имаме правителство създадено от мнозинството граждани и ще има щастие в тази държава.
64
0
 
9
 
! Отговори
dp преди 11 години
Не е новина, че в БГ мафията Е държавата. Знае го всеки.Но е добре, че понякога и публично се заговаря за това.Не че ще има преки последствия - как да има последици за мафията, когатота Е държавата.Но в по-дълъг план ще има, важното е хората да го научават от млада възраст,пък когато може да се направи нещо ще се направи, сега не може - те държат пушките.
63
7
 
5
 
! Отговори
селски цирк преди 11 години
Политтехнолозите на фалиралия селски цирк Порисофф продължават да ни сервират евтините си номера от сорта на някой си Н. Марков. Постановката е слабоумна, пропагандата е лъжлива, стереотипна, тривиална, банална и лишена от фантазия. Другарю, член на БКП, Борисов, подай си оставката!
62
2
 
1
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 11 години
Ibbofff,mal4iiii...Dear LEFTEROV,tug sam i sam jiva i zdrava.........Ha,dano i Ti taka.......Pozdraf i jilaia idin ospeshen den.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кофти Лефтеров, един фен по-малко от мен ако е така. Маркетингов трик значи.
60
0
 
3
 
! Отговори
az преди 11 години
А това защо е новина? Това като поредната кифла, която се съблякла. Кажете ми когато се облече. Това ще е новина.
59
1
 
4
 
! Отговори
До 63 преди 11 години
Правилно- Брайвик не е начина на решаване на проблема.Просто ДС е още много силна и пробутва в моменти на криза псевдо борци срещу кумунистите , които взимат власта и нищо не се случва.Просто народа позволява това.Трябват повече силни,честни,високообразовани и непоколебими българи на тази държава, но млади и не свързани с кумунистите.
58
0
 
1
 
! Отговори
до 72 от Лефтеров преди 11 години
А, Добро утро че е мъж!)))
57
3
 
1
 
! Отговори
мечо пух преди 11 години
Така е, като има плащат малко на баретите, те си заработват при мутрите.Тъй и тъй са се хванали на работа с която си рискуват живота.
56
0
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Кремена е бранд, името й пари струва вече. Само да не се окаже че е мъж, просто жена с такова чувство за хумор малко ме съмнява да има. Дано да е жена, Крименчето де :)
55
4
 
11
 
! Отговори
на бунт преди 11 години
Въпросът е, защо този "полковник" не се е вдигнал на бунт срещу Първанов, когато е бил в НСО и се е возил в скъпи автомобили, хранил се е в луксозни ресторанти, ч*кал е лъскави кукли и е вземал няколко хиляди лева заплата? Защото са му обещали пари ли?
54
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заклевам се, че Гоце има най-мазната физиономия в целия свят. Не знам какви ги в вършил и може и да е бил честен политик, но няма човек с по мазна физиономия. Моля ако някои знае някой да ми го покаже, но без клишета като Боко, Цеко Яне... наистина човек в света
53
1
 
8
 
! Отговори
Топла вода преди 11 години
Добре бе, а сега кво правят кучета от НСО ?! Също като при Първанов, просто смениха стопанина !
52
2
 
6
 
! Отговори
пет-шест апартамента преди 11 години
Николай Марков ще заработи пет-шест апартамента с тези "разкрития"!