Любимец 13 за футбола и още нещо...

"В условията на криза се прави максималното за спорта"
Обновена: 30 апр 2012 17:23 | 30 апр 2012 15:52,
170
Любимец 13 за футбола и още нещо...
Поредната прерязана лента за премиера. Снимка: БТА

В условията на криза максимално се опитваме да подпомагаме спорта, в това число и тениса, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената база на Българския национален тенис център в София.

Министър-председателят посочи, че модернизацията на центъра е струвала 1 млн. лева, но това ще позволи изграждането на талантливи млади спортисти, които да печелят награди за България.

Още по темата
"Спорт Палас е изцяло готов и там са инвестирани близо 11 млн. лева, като умишлено сме го направили с тенис-кортове", добави премиерът и заяви, че няма по-хубаво място за подготовка в Европа.

Премиерът припомни, че през тази година са направени инвестиции от близо 5 млн. лв. за провеждане на световните купи по ски, за световните първенства по мотокрос, за художествената гимнастика и за световната лига по волейбол.

Борисов отбеляза и строителството на спортни зали - в Пловдив трябва да заработят две - през юни в Пловдивския университет за 2500 места, а през декември следващата година - зала за 8000 места.

"В София, Бургас и Варна вече има хубави зали, а ще натиснем догодина да стане готова и залата в Русе за над 6000 места", добави Борисов.

Премиерът заяви в отговор на журналистически въпрос, че иска да чуе предложения и за развитието на българския футбол, така че той да стане толкова привлекателен, колкото е бил преди години.

"Трябва да има честна игра, много състезания, в момента, в който чуя такъв вариант, имаме готовност да започнем строителството на четири нови футболни стадиона, включително и национален.

Но да започна да правя национален стадион за 10 - 15 мача и на него да присъстват по три - четири хиляди души - за това няма да дам пари на данъкоплатеца", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щеше да е смешно , ако не беше отчайващо тъжно и жалко.Не знам *** *** ли е или на *** се прави , но той приема на майтап факта, че хиляди българи буквално умират от глад и мизерия, а той продължава най-нагло и безочливо да реже ленти да хвърля пари за никому ненужните скапани зали и магистрали.Как по дяволите някаква си смешна зала ще ни помогне в тази тежка криза ????Това е гавра с народа и някой ден Господ ще го накаже за престъпленията срещу народа или да полежи в затвора за жестокия мутренски геноцид над българите !
80
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАХАЙ СЕ *** СМЕШЕН ЛЕНТОРЕЗ ТАКЪВ , *** *** *** ТИКВОООСИСИПА И ОБРЕЧЕ НА ГЛАД , МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА МИ20 - 26 И ТИ ДОГАН И СТАНИШЕВ ДА *** ДАНО *** ДОЛНИ
79
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Появиха се първите български домати на пазара, но на цена 6 лева
78
1
 
31
 
! Отговори
зиино преди 11 години
Тиквата е изкукал напълно.Младите избягаха от Герберистан , а премиера Торбалан , може да си цъка мачлета и в сегашните зали.*** герберска реклама , като самия тиквен водач...
77
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гавра с паметта на великия Апостол Карамитев е това "Любимец 13" , измислете нещо друго, без да обиждате никого - "Супермен" или "Батман" вършеха добра работа доскоро
76
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя човек определено витае някъде из облаците, ако не - значи е най-дебелокожия премиер, който сме имали, и в двата варианта е зле за нас, обикновените мат'риали, щото връзката му с действителността напълно отсъства
75
1
 
32
 
! Отговори
кари преди 11 години
кой писа минус-не е ли истина ,че Троян е в дупки и прах ,лъжа ли е ,че *** се разпорежда с нас като с рая,лъжа ли е ,че е отмъстителен и ,че е премиер на шепа изкукуригали ,тлъсти гербери ,а не на целия народ,така ,че пак пишете минуси
74
1
 
32
 
! Отговори
кари преди 11 години
абе *** кой смрадлив гербер измисли кумунази на всеки който гледа реалистично и говори истината -вашия *** заедно с богомил бонев са едни от най- младите комунисти ,той и плевнята е там някъде така ,че за днес толкова ви стига,утре очаквайте -как се граби и от кой златото на България,противно на всички европейски закони ,да го научите та белким се събудите
73
5
 
30
 
! Отговори
кари преди 11 години
днес пътувах за Троян -ужас хубавото градче е потънало в дупки и прах -естествено кметът е от БСП и мутрата не дава един лев за града,алооо *** мръсен България да не ти е бащиния и грозната ви София център на вселената ,моля се на Господ да ни спаси от ***/да беше само Троян ,ами то е навсякъде/
72
5
 
31
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
СИЛЕН И МОЩЕН ШУТ В *** НА ТОЗИ *** БОРИСОВ
71
3
 
22
 
! Отговори
57 преди 11 години
Този е жив ГАШНИК но щом са гласували за него смятайте що за народ сме.
70
1
 
15
 
! Отговори
кафе без захар ! преди 11 години
Добре че не съм ножица в ръцете на Бойко ! Ще има да щракам за щяло и нещяло.
69
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бре, верно ли че доматите 5 лева на пазара... Миро веднага да се сезира.И те ли станаха от щастливите, да е.. колкото кило свинско.
68
20
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
В труден момент на световна криза, саботиран от червени и сини, води България в правилна посока с националноотговорна политика, която обаче за съжаление не е удобна за сини и червени *** - научени само да крадат...
67
4
 
23
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Един *** въпрос за един *** премиер - Г-н Борисов, какво прави вашето правитлество за да съживи българската икономика, да насърчи българските предприемачи и да привлече чуждестранни инвестиции?
66
17
 
9
 
! Отговори
До 114 преди 11 години
Предпочитам моите пари и парите на работещите да отиват за спортни площадки,отколкото да се хранят *** и да ми се обяснява колко са социални,социалистическата партия.Гръцкото правителство падна,Румънското правителство падна,ако не беше ГЕРБ на власт,БСП щеше да ни вкара във Виденова зима през лятото с лакомията си.
65
1
 
3
 
! Отговори
az преди 11 години
Къде се намира тази зала, не можах да разбера!!!!
64
1
 
1
 
! Отговори
ITMA преди 11 години
IT'S THAT MAN AGAIN !!!
63
5
 
24
 
! Отговори
ОГРОМЕН ГРАБЕЖ преди 11 години
Всяка една лентичка, всяка една долна и позьорска пиар акция на Мутрата, струва МИЛИАРДИ от данъците на всички нас, отклонени в насока на непродуктивност и източваща реалната производствена сила на икономиката. ВЕЛИК ГРАБЕЖ С НА ЕДИН ГЛУПАВ ЧОВЕК ЗА ДА ЛЪЖЕ ХОРАТА ЧЕ СЕ ПРАВИ И НЕЩО И ЗА ДА СИ ПРАВИ РЕКЛАМА !!!ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ТЕАТЪР ЗА ПРЕД БАЛЪЦИ !!!
62
5
 
25
 
! Отговори
мазало преди 11 години
МИЛИАРДИ се профукаха МИЛИАРДИ се откраднаха. Лентички, лентички като реклама, а като резултат, ФАЛИТ на държавата, пълен банкрут !!!