Любимец 13 за футбола и още нещо...

"В условията на криза се прави максималното за спорта"
Обновена: 30 апр 2012 17:23 | 30 апр 2012 15:52,
170
Любимец 13 за футбола и още нещо...
Поредната прерязана лента за премиера. Снимка: БТА

В условията на криза максимално се опитваме да подпомагаме спорта, в това число и тениса, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената база на Българския национален тенис център в София.

Министър-председателят посочи, че модернизацията на центъра е струвала 1 млн. лева, но това ще позволи изграждането на талантливи млади спортисти, които да печелят награди за България.

Още по темата
"Спорт Палас е изцяло готов и там са инвестирани близо 11 млн. лева, като умишлено сме го направили с тенис-кортове", добави премиерът и заяви, че няма по-хубаво място за подготовка в Европа.

Премиерът припомни, че през тази година са направени инвестиции от близо 5 млн. лв. за провеждане на световните купи по ски, за световните първенства по мотокрос, за художествената гимнастика и за световната лига по волейбол.

Борисов отбеляза и строителството на спортни зали - в Пловдив трябва да заработят две - през юни в Пловдивския университет за 2500 места, а през декември следващата година - зала за 8000 места.

"В София, Бургас и Варна вече има хубави зали, а ще натиснем догодина да стане готова и залата в Русе за над 6000 места", добави Борисов.

Премиерът заяви в отговор на журналистически въпрос, че иска да чуе предложения и за развитието на българския футбол, така че той да стане толкова привлекателен, колкото е бил преди години.

"Трябва да има честна игра, много състезания, в момента, в който чуя такъв вариант, имаме готовност да започнем строителството на четири нови футболни стадиона, включително и национален.

Но да започна да правя национален стадион за 10 - 15 мача и на него да присъстват по три - четири хиляди души - за това няма да дам пари на данъкоплатеца", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
17
 
1
 
! Отговори
Иван преди 11 години
до 23 : Ти какво искаш - да застане пред парламента и да раздава пликове с банкноти.Социализма отдавна си отиде колкото и да плаче Станишев - впрочем той плаче за кранчето.ами утре излизайте на протест и ще ви оправят живота.Тройката като управляваше нямаше криза - защо не направи минималната заплата 500 лв.Тояно в криза се строи - по нашенски казано излиза на далавера а и работни места се създават .
20
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Да спортуваш е добре, само че и за това трябват средства!
19
0
 
20
 
! Отговори
toncho преди 11 години
какви комунисти какви 5 лева бе. всеки ден убижства, този *** раздава народни пари на *** и турците, жена му върти кинитите на цялата държава, американският посланник ръката му навряна в мега дебелото черво на този клоун вие комунисти комунисти. платени ченгеджйиски *** сте и скоро ще си платите.
18
22
 
3
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Май ще се окаже прав премиера за " матриала" - всички реват всички искат само да им дават.Оставам с впечатлението че българите искат само хляб и кюфтаци, после и тоалетна хартия - нищо друго не ги интерисува .Като се прави нещо - защо се прави.Като не се прави - правителството нищо не прави.Ако питат българина какво иска - ще отговори ПАРИ.А какво всеки от нас е дал ?Няма народ като нашия - да чака правителството да му оправи живота.
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
любимец 13 ще бъде в затвора този *** защото само петък 13 няма да му пълнят резервоара до горе . каква безскрупулна нагла мутра само. и колко последователи, фенове и защитници има по форумите, главата ми не го побира. надявам се че поне ви плаштат мижетурки. надявам се че скоро на мнозинството ще му дойде акълът и ще ви избесим барабар с вождовете ви. а дано
16
13
 
1
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Силен премиер - слаба държава ...
15
1
 
16
 
! Отговори
INJ преди 11 години
Бил направил Спорт Палас умишлено с кортове - абе аз как преди 20 години тогава тренирах там тенис и бяха едни от най-добрите кортове в източна България? Айде да не мотаме и лъжем какво сме направили, защото точно кортовете винаги са били поддържани там.
14
1
 
26
 
! Отговори
ПРОКЛЕТ ДА Е преди 11 години
Е,ТОВА Е НАЙ - ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ,КОЯТО ПРАВИ ТИКВАТА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА.И НАЙ- ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ХОРАТА,КОИТО ПЛАЩАТ ЦЕНАТА НА КРИЗАТА. БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ,ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯЖДА ПАРИТЕ,ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО СЕ КАЧВАТ- ОСОБЕНО НА СТОКИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ И ЛЕКАРСТВАТА.МУТРАТА ОБАЧЕ ХАРЧИ ПАРИТЕ,ПРЕЯЖДА С ВЛАСТ,С КОЯТО СИ ВЪОБРАЗЯВА,ЧЕ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ОСТАНЕ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ И ДА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ.МУТРАТА НЯМА МИЛОСТ КЪМ НИКОГО.НАЙ-ВАЖНОТО ЗА НЕГО Е ТЪПИЯ МУ РЕЙТИНГ.ПРОКЛЕТ
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бойко вземи се скрий, че съсипа страната с твоето мутренско управление, хората няма какво да ядат а той открива спартни площадки.
12
2
 
22
 
! Отговори
палячо преди 11 години
Над 30 процента от младите хора у нас са без работа, следователно и без пари за хранене като спортисти, че и изобщо за храна, той само мачлета рита. За кого ги откриваш тия кортове, бе тикво недоучила, скелети ли ще спортуват в тях.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе боко...за това което правиш,не се иска хич акъл...в теб е ножа,и хляба...но в народа няма хляб....
10
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само за пиене и ядене мислят комунистите долни! Вождовете ви изядоха и изпиха всичко.Тоя с който ще тропате утре пред Парламента, от него търсете хляб!
9
4
 
19
 
! Отговори
сашо преди 11 години
бойко борисов е пред сензационен трансфер в манчестър юнайтед където ще смени бербатката... на пейката и ще чисти обувките на Уейн Руни, защото само за това става.говори се че трансферната сума за която *** ще премине от световно известния Витоша Бистрица на Олд Трафорд е точно 2 евро и 50 цента! БЕЗ ДДС-то което остава за Симеон Дянков за да си купи вибратор!
8
2
 
11
 
! Отговори
тома неверни преди 11 години
ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА ПОСТРОЯТ ЗАВОДИ ТИЯ БЕЗОБРАЗНИЦИ, ДА ИМА РАБОТА И ХЛЯБ ЗА ХОРАТА.-ми тогава ще цоца ЗАВОДСКАТА МАФИЯ,просто това е положението при далновидното ръководство на боко,цеко,и ко
7
4
 
12
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Станишев чете книги и откриваше научно - технически библиотеки ...Ха наздраве !
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли кой да му изпере и изглади панталона на Боцко, ами се е помъкнал с дънки?На 3-ти март беше със спортна шапка тип "чорапче" Адидас...22329
5
1
 
26
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
ХАхаха кво му помагаш на спорта бе, Боко? Той спорта толкова добре си се оправя с черното тото, че няма на къде повече. Ти можеш само да си цоцаш и да не се обаждаш. Мишок.
4
0
 
23
 
! Отговори
... преди 11 години
Супер! Сега остана да ме спонсорират, за да мога да заведа детето си до тази зала!
3
2
 
39
 
! Отговори
безобразници преди 11 години
ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА ПОСТРОЯТ ЗАВОДИ ТИЯ БЕЗОБРАЗНИЦИ, ДА ИМА РАБОТА И ХЛЯБ ЗА ХОРАТА. НАЛИВАТ МИЛИОНИ ЗА СПОРТ, АМА СПОРТА ПАРИ НЕ ДОКАРВА НА НАРОДА, А НА СПОРТНАТА МАФИЯ.
2
1
 
22
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
MAKSIMALNO SE OGRABVA.