Любимец 13 за футбола и още нещо...

"В условията на криза се прави максималното за спорта"
Обновена: 30 апр 2012 17:23 | 30 апр 2012 15:52,
170
Любимец 13 за футбола и още нещо...
Поредната прерязана лента за премиера. Снимка: БТА

В условията на криза максимално се опитваме да подпомагаме спорта, в това число и тениса, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената база на Българския национален тенис център в София.

Министър-председателят посочи, че модернизацията на центъра е струвала 1 млн. лева, но това ще позволи изграждането на талантливи млади спортисти, които да печелят награди за България.

Още по темата
"Спорт Палас е изцяло готов и там са инвестирани близо 11 млн. лева, като умишлено сме го направили с тенис-кортове", добави премиерът и заяви, че няма по-хубаво място за подготовка в Европа.

Премиерът припомни, че през тази година са направени инвестиции от близо 5 млн. лв. за провеждане на световните купи по ски, за световните първенства по мотокрос, за художествената гимнастика и за световната лига по волейбол.

Борисов отбеляза и строителството на спортни зали - в Пловдив трябва да заработят две - през юни в Пловдивския университет за 2500 места, а през декември следващата година - зала за 8000 места.

"В София, Бургас и Варна вече има хубави зали, а ще натиснем догодина да стане готова и залата в Русе за над 6000 места", добави Борисов.

Премиерът заяви в отговор на журналистически въпрос, че иска да чуе предложения и за развитието на българския футбол, така че той да стане толкова привлекателен, колкото е бил преди години.

"Трябва да има честна игра, много състезания, в момента, в който чуя такъв вариант, имаме готовност да започнем строителството на четири нови футболни стадиона, включително и национален.

Но да започна да правя национален стадион за 10 - 15 мача и на него да присъстват по три - четири хиляди души - за това няма да дам пари на данъкоплатеца", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Говори се, че на работниците вече щели да им подаряват по една футболна с лика на баш - футболиста в държавата ...
100
2
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Борисов ела у нас ще подпомогнеш не само тениса а и пениса!*** и дебелия *** с ножиците!!!
99
0
 
1
 
! Отговори
sau4enuk преди 11 години
tiq glupazi provinxialni kakvo sa se naredili ili podredili xaxxaxa na4elo s Qnaki ot selo Bankq....gradski....bomba samo 6te gi opravi
98
1
 
11
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Лъжлив Съби пасти да яде пред тоя мошеник. То бива глупости, ама вече ми се драйфа от тоя ***. Народа е освирепял от глад и мизерия, а той само пред камерите виси. Що не идеш да поработиш малко за разнообразие!!!
97
0
 
9
 
! Отговори
Страхил преди 11 години
ББ-пример на сбъркан българси ЧИП!!!!
96
1
 
15
 
! Отговори
Странжата преди 11 години
Грешка ва загламието -какъв любимец може да бъде един сикашия - основал престъпната групировка налапал се с пари а сега и с власт???Помните ли как беше го казал обиден ,че не искали една ген. звездичка да му дадът?Ламтеш за слава и пари -равно на гербер.
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
объркал се е с един месец почти, 1 април мина, тогава можеше и да звучи нормално, каквото и да кажеше... обаче 1 април е само веднъж годишно, а той се изказва много по-често, еле пък като се зададат избори
94
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой вече да си спомня за предизборните обещания на *** и цялата шайка.За заплати от над 1000лв.За прозрачност и т.н.Лъжи,лъжи и само лъжи.Най голямият артист на България,не слиза от екрана.Това е лудост?
93
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой гербер слага минуси на всички коментари. Странно, не е на манифестация. Неговият кумир сигурно като виден комунист е бил там...
92
0
 
25
 
! Отговори
Пътешественик преди 11 години
Отидох в едно училище,там на децата им беше по-интересно да се заяждат и бъзикат с преподавателите,отколкото да учат.Отидох в Студентски град,там кръчмите и дискотеките се пръскаха по шевовете от полудели и пияни кандидат-интелигенти.Отидох в чужбина и разбрах,че има нещо сбъркано в нашата страна,като възпитание и образование,а очакванията са високи.
91
0
 
2
 
! Отговори
hudojnika преди 11 години
До 156За парното и лекарствата си прав, но за да имаш телефон трябва да си го позволиш, данъците пък са процент от твоята печалба или имущество и си ги заделяш! животът е труден, за теб, за мен и за всички около нас, ама чакаме друг да ни оправи?? Максимата в БГ е : Важен съм само аз, другите да го Д...ат ! Това не работи човече, егоизмът ни измъчва повече от нищетата, в която живеем .
90
2
 
10
 
! Отговори
до hudojnika преди 11 години
Алооооооооооооо художника ,хубави съвети даваш но тоя стрес във хората,това безпаричие,банки,ток,вода,квартира,парно,телефон,лекарства,данаци,храна и прочие всичкото е пари които хората нямат и се чудят как да оцелват ,а ето ти и един линк и добре го гледай vbox7/play:e76f9396ac
89
1
 
33
 
! Отговори
Един ДЕН без..ББ.... преди 11 години
Много ли искам...един ...само един ден без да виждам ликът на подобието на премиер....само един ден да си почина без да слушам неща от устата на всевишния ББ -просто искам този индивид да ме остави само един ден -ей така да си почина -Дори и кучето ми вече гледа с тъжен поглед телевизора при появата на недоразумението ББ...наистина ли толкова много искам .......един ден....
88
13
 
5
 
! Отговори
hudojnika преди 11 години
Виждам злобата в душите ви и се чудя, ако всички направите нещо добро за себе си и за другите, като например: Да преведете малко дете през улицата, да помогнете на дядото да се качи на автобуса, да си почистите пред входа, то живота ви ще е по- добър и по-ведър! Нека правим добро всеки ден и ще бъдем възнаградени, а политиците няма да свършат това вместо вас !!! Ако настъпите ***, вече не ви прави впечатление, щото всички сме в ***, които сами си ги правим !!!!!
87
2
 
23
 
! Отговори
до 149 преди 11 години
///Не е виновен ,че е ***. Виновни са хората, че го търпят. Ако бяха гърците, досега такъв проблем нямаше да има./// --- Много си прав ако бяха гърците ,да ама неса ние сме си българи ,народ ***,народ *** !!!!!
86
1
 
23
 
! Отговори
pitam преди 11 години
Ще получат един голям шамар на следващите избори не е само софия в бг в провинцията също живеят хора мизерията е огромна , разбити пътища и безработица навсякъде но никога за *** щото ги знаеме и тях
85
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зали, стадиони, инфраструктура- няма лошо, че се градят, ще останат тези неща за поколенията. Въпросът е за кои поколения ще останат, след като повечето млади българи ще напуснат Гербария, както е тръгнало... Боко, хубаво режеш ленти, я кажете с Добрев и Младенов какво направихте по въпросите с доходите, младежката безработица и безработицата като цяло? Я кажете какво направихте, за да спрете младежите да не се изнасят на запад? Съсипахте ни държавата, съсипахте ни бъдещето!
84
1
 
32
 
! Отговори
до 139 преди 11 години
Троян, Ловеч, Монтана, Враца, Мездра, Видин- това са едни от най-западналите градове в България. Вижда се, че регионална политика от герберите липсва, горепосочените градове са оставени на произвола на съдбата със застаряващо население, ужасна инфраструктура, нарастваща безработица и липса на каквито и да е инвестиции. Местната власт също тотално е занемарила всичко е в услуга на местните дерибеи. А Боко реже ли, реже ленти и очаква нардът да гледа в захлас...
83
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е виновен ,че е ***. Виновни са хората, че го търпят. Ако бяха гърците, досега такъв проблем нямаше да има.
82
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВА МИЛА КАРТИНКА - ТИКВОНЯ РЕЖЕ ЛЕНТААААААААААА УРАААААААМАЙМУНИТЕ СЕ РАДВАТ КОГАТО ЯДАТ БАНАНИА БОКО *** СЕ РАДВА КОГАТО РЕЖЕ ЛЕНТИЕВОЛЮЦИЯ БАТЕ !!!