Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев

Президентът си побъбри с хората в Рибново
Обновена: 4 май 2012 19:24 | 4 май 2012 19:00,
451
Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Президентът сред привърженици в Рибново. Снимка: БТА

"Тук съм, за да ви уважа. Искам да видите, че новият президент иска да бъде близо до вас, иска да ви разбира, иска да ви помага. Дойдох за да напишем една нова страница от историята на Рибново". Така държавният глава се обърна днес към жителите на село Рибново.

Плевнелиев заяви пред насъбралото се множество, че е лично свързан с развитието на този регион и като държавник ще подкрепи добрите идеи за неговото бъдеще.

Още по темата

"Вие със сигурност сте една много специална част от българското общество - не само заради носиите, не само заради начина, по който организирате сватбите, не само заради запазените толкова много думи още от дълбоки времена, но преди всичко заради това, че всъщност сте част от тази държава България, която е крайно време да бъде опозната и уважавана, от тази България, която обича историята си, разказва я на младото поколение и се отворя към света", заяви държавният глава.

Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Множеството слуша речта на президента. Снимка: БТА
Президентът си спомни как преди години в малките улички на Гоце Делчев е низал тютюн с хора, облечени като тези сега пред него.

"Така съм започнал. Това е доказателството, че можеш да започнеш от тук и да станеш президент", каза той.
 
Пред хората от селото Плевнелиев подчерта, че успехът на българската държавност се крие именно в заложените в Конституцията правомощия на държавния глава, а именно да бъде надпартиен, да търси българското, да търси потенциала на нацията и държавата, "за да бъдем заедно в 21 век, в който можем да съхраним традициите си и да имаме общо бъдеще като европейци".

Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Башев дарува Плевнелиев. Снимка: БТА
"Винаги сте добре дошъл в нашия регион и в село Рибново", обърна се кметът на Община Гърмен Ахмед Башев към държавния глава.

"Показвате пред цяла България, че сте президент на всички български граждани, без разлика на тяхната етническа и верска принадлежност. Гордеем се с Вас и с това, че сте от този край", добави той.

В знак на признателност кметът посрещна президента с пита и мед, подари му плакета на община Гърмен и го закичи с дарове – вълнени чорапи, шарена черга и покривка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
8
 
7
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 11 години
Росенчо, усмивката ти е като на блудница вавилонска, не се съмнявам в твоите думи, че си бил жена в предишния си живот( с вавилонско жителство...)
323
8
 
7
 
! Отговори
преди 11 години
е те това ме убива вече....*** дава помощи и права на ***,жената-президент на някакви *** мислещи се за турци...какво ще е следващото? упорито се работи срещу българите в тази държава !
322
10
 
8
 
! Отговори
една преди 11 години
И друго-така и не мога да проумея защо повтаряте,че тези хора са българи, но изповядващи исляма. Сякаш само религията е това, което ги отличава от нас. Не виждате ли, че физиономиите им и като цяло антропологичните им белези са съвсем различни от тези на българите? Когато видиш един от тях за първи път, без да знаеш каква религия изповядва, веднага си личи, че не е българин. Те са или много омесени с турци или са просто някакъв друг етнос, но със сигурност не са българи. Освен по паспорт.
321
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
666 e super pi4.
320
3
 
4
 
! Отговори
една преди 11 години
Е тук вече мога да повърна. Нямам и желание да коментирам това изказване, обстоятелствата и причините за него.
319
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя що не си тури една забрадка.Много ще му прилича.
318
6
 
10
 
! Отговори
A преди 11 години
Нижеш тютюн, СЛУШКАШ ПОЖАРНИКАРЯ и ставаш президент.
317
2
 
6
 
! Отговори
генерал Жуков преди 11 години
Фатме е един *** провокатор, който незнае че Фатме е женско име
316
3
 
6
 
! Отговори
dada преди 11 години
с едната ръка ниже тютюн с другата тича по поляната....ех детство мое НЕреално и вълшебно :)
315
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фатме, там ли ти смениха името?
314
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фатме, аз, като служих в казармата, имаше и турци и *** и помаци, но за разлика от българите, те бяха единни и се защитаваха един на друг, докато най-големите подлизурковци и топячи бяха българи!
313
3
 
9
 
! Отговори
генерал Жуков преди 11 години
Фатме ти ако си ходила в казарма.... ротата ще е била мн щаслива
312
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всъщност най - големите глупости се ръсят тук, по коментарите! помаците, турците и *** са единни и се поддържат, за разлика от " великите" българи! дет се плюят един на друг! кат се съберат двама българи правят две партии и една коалиция и почват да се плюят! за това ще си изгубим родината, от злоба, и ще ни управляват ***! искам да поздравя премиера и президента за стореното до днес и пак ще гласувам за тях!
311
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
......ставаш президент и излагаш нацията.
310
6
 
11
 
! Отговори
Тони преди 11 години
По-големи глупости от премиера ръси само президента.
309
6
 
4
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 11 години
до 404. *** добре че беше един Евреин Мустафа Кемал Ататюрк че ви направи хора а то иначе щахта да сте като тези във авганистан!!
308
6
 
13
 
! Отговори
антивъзродител преди 11 години
Вашите просташки коментари обезбългаряват това население,запазило правилния български език без чуждици.Повръща ми се от такива "патриоти".Как искате това население да ви обича безумно като го обиждате и го пращате в Анадола?Продължавайте!Един ден ще си останете с ромите, и те ще ви таковат майката.....
307
7
 
10
 
! Отговори
сърбин преди 11 години
Уважавайте турците ,те ше ви освободят от *** . Щото българите са народ .Обаче драскачите по долу не са българи, колкото и да си мислят ,че са .Браво на българския президент. Така се прави.
306
11
 
5
 
! Отговори
SUPERMEN преди 11 години
BRAVO ROSKA
305
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EL PREZIDENTE ES GRANDE