Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев

Президентът си побъбри с хората в Рибново
Обновена: 4 май 2012 19:24 | 4 май 2012 19:00,
451
Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Президентът сред привърженици в Рибново. Снимка: БТА

"Тук съм, за да ви уважа. Искам да видите, че новият президент иска да бъде близо до вас, иска да ви разбира, иска да ви помага. Дойдох за да напишем една нова страница от историята на Рибново". Така държавният глава се обърна днес към жителите на село Рибново.

Плевнелиев заяви пред насъбралото се множество, че е лично свързан с развитието на този регион и като държавник ще подкрепи добрите идеи за неговото бъдеще.

Още по темата

"Вие със сигурност сте една много специална част от българското общество - не само заради носиите, не само заради начина, по който организирате сватбите, не само заради запазените толкова много думи още от дълбоки времена, но преди всичко заради това, че всъщност сте част от тази държава България, която е крайно време да бъде опозната и уважавана, от тази България, която обича историята си, разказва я на младото поколение и се отворя към света", заяви държавният глава.

Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Множеството слуша речта на президента. Снимка: БТА
Президентът си спомни как преди години в малките улички на Гоце Делчев е низал тютюн с хора, облечени като тези сега пред него.

"Така съм започнал. Това е доказателството, че можеш да започнеш от тук и да станеш президент", каза той.
 
Пред хората от селото Плевнелиев подчерта, че успехът на българската държавност се крие именно в заложените в Конституцията правомощия на държавния глава, а именно да бъде надпартиен, да търси българското, да търси потенциала на нацията и държавата, "за да бъдем заедно в 21 век, в който можем да съхраним традициите си и да имаме общо бъдеще като европейци".

Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Башев дарува Плевнелиев. Снимка: БТА
"Винаги сте добре дошъл в нашия регион и в село Рибново", обърна се кметът на Община Гърмен Ахмед Башев към държавния глава.

"Показвате пред цяла България, че сте президент на всички български граждани, без разлика на тяхната етническа и верска принадлежност. Гордеем се с Вас и с това, че сте от този край", добави той.

В знак на признателност кметът посрещна президента с пита и мед, подари му плакета на община Гърмен и го закичи с дарове – вълнени чорапи, шарена черга и покривка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даа а между временно докато си почвал тати ти е нижел доноси като лудайде бягай
283
5
 
13
 
! Отговори
Браво на Рибновци. преди 11 години
Като гледам колко млади хора(момичета с нежни лица,засмени далеч от дрога и алкохол) има -направо ми радва окото.Значи има Бъдеще България.
282
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Некъв художествен филм нещо...историческа драма...нема ли некой режисьор нещо да се фаща и да почва.... Във всеки град да му се дигнат паметници....и в училищата да се чете...как малкия беден изтерзан тютюнонижещ бедняк ... с оръфани джапанки.... станал президентин по заслуги и възможности.....и чавдарчетата и пионерчетата плачат от умиление и искат и те да станат президентини....и ей сея отиват и поват...да нижат тутун...
281
10
 
13
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 11 години
Къв е тоя ахмет башев бе хора няма българи със такива имена ахмет си е чисто *** име!!
280
3
 
15
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
И цял Правец посрещаше бай Тошо, а цяло Веселиново - Желю.Е, И КАКВО?
279
9
 
8
 
! Отговори
Маке преди 11 години
Расим Помака измежду свои.....кефите ли се татари,да ядете па ***...
278
8
 
5
 
! Отговори
DA MI QDETE PILETO:) преди 11 години
666666 Aloo, gladniq, 373 da TI :) ti mai se oglejdash po supermarketite koi salam e po eftin a, ka6kaval4e sirence, donaglasqsh li budjeta a?Ama mnogo se radvam che ne sam v KIFLANDIQ ve4e. kato gledam benzin4eto vi e blizo 2$ a zaplatkata?vmesto da mi pishesh tuka za nekvi si turci pomaci makedonci fani ba4kai poserko... i ti shte doidesh v amerikata da bar6e6 kenefite(ako ne ba4kash tfa v бАлгариа-та estestveno)
277
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Zaedno - Bulgari, Turci i Pomaci shte q opravime durjavata. Na dobur put sme.Apeliram kum vsichki: Bulgariq e primer za mirno sajitielstvo na razlichni etnosi v Evropa.Ne pozvolqvaite malka grupa *** da vi instrumentalisira.Edinstvenoto zlo v BG sa ***, tova e qsno na vseki razumno mislesht chovek.Pozdravi
276
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Росене гласувах за теб с цялото си сърце,но в момента играеш просто по стъпките на Б.Б.....Имаш власт,сила,внимание и разум. Направи реално нещо за тази страна,все още вярвам,че не си поредния *** !!!!
275
14
 
7
 
! Отговори
Ястреб_52 преди 11 години
369 - На простия българин турчина му е крив! Баси и логиката, баси и манГалитета булгарски!
274
8
 
11
 
! Отговори
Х преди 11 години
НИКАКВИ УНИВЕРСИТЕТИ НЕ Е ИМАЛО В ТУРЦИЯ ПРЕДИ КЕМАЛ АТАТЮРК1ПРОПАГАНДАТА ВИ Е НАПЪЛНИЛА ГЛАВИТЕ С ЛЪЖИ.НА МЕДРЕСЕТАТА НА БЪЛГАРСКИ СЕ КАЗВА "КИЛИЙНО УЧИЛИЩЕ".ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРОСТИ НЕ САМО ЗАРАДИ ВАС. НО И ЗАРАДИ ВАС!ВЧЕРА ВИДЯХ В УНИВЕРСИТЕТА ЕДНА ЗАБУЛЕНА КАТО АРАПКИНЯ. ОТ ПОМАЦИТЕ ТРЯБВА ДА Е БИЛА.
273
4
 
7
 
! Отговори
do 344 преди 11 години
ako ne beshe imperiata shtiahte da umrete ot chuma
272
8
 
10
 
! Отговори
daamane преди 11 години
Ставаш човек на БКП-БСП и ставаш президент
271
7
 
9
 
! Отговори
123 преди 11 години
100 protsenta e riazan !
270
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА 50 КМ ОТ БЪЛГАРИЯ
269
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както по комунистическо време турците да нямат право да се доближават на 50 км до България
268
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ястреба ще е един от тези които най много ще плащат ако сега дойде милицията ПАРДОН полицията и му каже да дига багажа и към Турция
267
7
 
6
 
! Отговори
до 357 преди 11 години
Няма нужда от сарказъм колкото и да не ви се ще сте прости турци от култура, литература и наука не разбират те харесват техните си ориенталски неща...
266
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственото нещо, с което Плевнелиев ме впечатли през тези 100 дни беше, че телевизиите показаха как Черепа се намъква в президенството. Сигнализирахте за неуместен коментар
265
7
 
5
 
! Отговори
до 356 преди 11 години
Те университетите са хубави ама като не влизате в тях и се интересувате само от гюбеци ко прайм?