Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев

Президентът си побъбри с хората в Рибново
Обновена: 4 май 2012 19:24 | 4 май 2012 19:00,
451
Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Президентът сред привърженици в Рибново. Снимка: БТА

"Тук съм, за да ви уважа. Искам да видите, че новият президент иска да бъде близо до вас, иска да ви разбира, иска да ви помага. Дойдох за да напишем една нова страница от историята на Рибново". Така държавният глава се обърна днес към жителите на село Рибново.

Плевнелиев заяви пред насъбралото се множество, че е лично свързан с развитието на този регион и като държавник ще подкрепи добрите идеи за неговото бъдеще.

Още по темата

"Вие със сигурност сте една много специална част от българското общество - не само заради носиите, не само заради начина, по който организирате сватбите, не само заради запазените толкова много думи още от дълбоки времена, но преди всичко заради това, че всъщност сте част от тази държава България, която е крайно време да бъде опозната и уважавана, от тази България, която обича историята си, разказва я на младото поколение и се отворя към света", заяви държавният глава.

Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Множеството слуша речта на президента. Снимка: БТА
Президентът си спомни как преди години в малките улички на Гоце Делчев е низал тютюн с хора, облечени като тези сега пред него.

"Така съм започнал. Това е доказателството, че можеш да започнеш от тук и да станеш президент", каза той.
 
Пред хората от селото Плевнелиев подчерта, че успехът на българската държавност се крие именно в заложените в Конституцията правомощия на държавния глава, а именно да бъде надпартиен, да търси българското, да търси потенциала на нацията и държавата, "за да бъдем заедно в 21 век, в който можем да съхраним традициите си и да имаме общо бъдеще като европейци".

Нижеш тютюн и ставаш президент, припомни си Плевнелиев
Башев дарува Плевнелиев. Снимка: БТА
"Винаги сте добре дошъл в нашия регион и в село Рибново", обърна се кметът на Община Гърмен Ахмед Башев към държавния глава.

"Показвате пред цяла България, че сте президент на всички български граждани, без разлика на тяхната етническа и верска принадлежност. Гордеем се с Вас и с това, че сте от този край", добави той.

В знак на признателност кметът посрещна президента с пита и мед, подари му плакета на община Гърмен и го закичи с дарове – вълнени чорапи, шарена черга и покривка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
3
 
3
 
! Отговори
Минаващ преди 11 години
Наскоор Р.Плевнелиев отива на официално посещение в САЩ, разбира се, без съпругата си. Айшето (Юлияна) категорично не желае да придружава мъжа си при официални посещения До тези, които свалят шапка на позицията на жената на президента да не й завират микрофони и камери под носа. Юлияна, като иска да бъде самостоятелна жена (мисля че се води администратор в медията Дневник), да освободи от брачните задължения Плевнелиев за петте години президентство. Това е възможно най-добрият и печеливш изход. Да се надяваме,че П.ще си намери по-отворена и по-уважаваща го жена, а тази да си клечи в Дневник, където непрекъснато се пишат коментари срещу ГЕРБ, президентството и самия президент. Мисля, че такава дива история е достойна за перото на автора на Диви разкази. Г-н Плевнелиев трябва да намери в скоро време изход от тази криза. Няма да бъде първият държавен мъж, който в интерес на работата си сменя жената. Пожелавам му по-млада, красива и умна жена, уважаваща съпруга си и избирателите на съпруга си.
343
2
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
до ЯСТРЕБ - мъдро изказване имаш , не се срамя пред фактите които излагаш и това е истина ! в мисъл от изминало време и съпоставяне на 45разумна динамика на интелект , каква е "лихвата " на изостаналост о 500 години ТУРСКО РОБСТВО ? нека приемем тотилитарното робство като приспаднем 100 години пещерно съществуване - чакам мъдро обяснение ???
342
3
 
8
 
! Отговори
Кабули преди 11 години
И какво от това ако президентът не е българин по произход? Нали е българин по гражданственост. Френдсия президент не е французин, а е унгарец +; президентът на САЩ не е бял; Кринтън е наследник на шотландски ***; Путин е с български гет... Е, и, какво от това? Само *** могат да съдят за качествата на личността по нейния етнически произход. Плевнелиев е гражданин на Република България. Друг е въпросът дали става за президент или не.
341
1
 
2
 
! Отговори
хехехе преди 11 години
ще спечелят ....правилно....а после....2 %.. тяхноходил ли си на събрание..*** ......сд сари...бсп пари....ндсвари...ужассст......стоят и клечат за работа.....
340
1
 
5
 
! Отговори
Alex преди 11 години
Тома,Президента на РБългария е българин и по произход и по рождение.Заставам зад думите си и не мисля,че е нужно да се коментира вече това.От района на Гоце Делчеве съм и съм запознат затова казвам,че съм сигурен в думите си!!!
339
5
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Помака е талибан и президент на всички талибани!
338
3
 
2
 
! Отговори
sho taka be Rosice преди 11 години
na snimkite niama nito edno Bulgarsko, nito edno tursko zname, kakto i pomashko zname ne se vee.ma to zastoto organizatorite na mitinga naro4no zlepostaviat efendi Plevnia i niakakv BG bairak ne se vee. Turcite ne mileiat i za tui turskia parcal go nema nikade.e, ponee umniti pomaci ne sa si napraili bairak zatuj i pomasko zname nem iz balkoniteprezedent smeshnik i nikakavec. Jena mu kade e, tutun li lije ili ia nijat na kerestakisa
337
6
 
6
 
! Отговори
Тома Неверни преди 11 години
Росен Асенов Плевнелиев. Как ви звучи името? На мен ми се струва някак си лишено от българска идентичност, макар и привидно да не е нещо необичайно като име и фамилия.Но такова съчетание плюс регионален произход, плюс премълчаване на родово минало и плюс, абе много "плюсове" още...Ама, гоцеделчевци най-добре могат да ни отговорят и да ни разсеят съмненията. Неврокопчани, кажете ни истината, моля!
336
5
 
4
 
! Отговори
do baba mjeza преди 11 години
Ciganskata baba mjeza, skoro shte ya klecat vav gazeca!
335
8
 
5
 
! Отговори
baba mjeza преди 11 години
mi sas tos *** sa president lele wie ste jiwi sa oplakwane . edno wreme po toschowo wreme schto isselwaha pomazite ot planinite i gi saselwaha wa wgradowete saschto te bijaha protiw balgarite. toi presidenta kato e pomak snae kakwo imam w predwid.
334
1
 
5
 
! Отговори
do 395 преди 11 години
A kak go krastiha vnuka na NEGOVO VELICHESTVO TZAR SIMEON.
333
3
 
3
 
! Отговори
До Василев преди 11 години
Василев, злобата и завистта са ти изкривили възприятията!Рекетьорите и контрабандистите са точно тия , които най-много реват срещу сегашните управляващи! А освен това и се изкарват ''мъченици'' пред платените им медии!Те са ония, които министри от ''тройната коалиция'' защитаваха пред прокурорите, че били ''наши момчета'', същите които президентската ви двойка помилваше, те фалираха банките и спетяванията на хората, те отвличаха, разстрелваха и чет нямат престъпленията им през т.нар. преход!
332
2
 
3
 
! Отговори
Do 411 преди 11 години
Zada te chukat na FATME li se preimeni ,niama nujda de...
331
3
 
3
 
! Отговори
AnaLGina преди 11 години
EДНА нещо много си се объркала мила , явно неси идвала нито в това село нито в околните , *** нема какво да ти обяснявам ще ме разбереш толкова колкото ще ме разбере и магарето като му говоря....
330
4
 
2
 
! Отговори
AnaLGina преди 11 години
За пореден път се убеждавам колко скапан и гнусен народ има в форумите (386 ,Фатме ) и още бая такива , абе хора спрете се с тия ваши просташки прояви из форумите ако имате толкова смелост и кураж направете клип в който показвате лицето си и кажете за нещата които ви сърбят за да може като ви срещтнем другия път на улицата да ви пооправим, като не искате да дадете коментар то4но по темата спестете ни просташките си прояви и варвете *** някаде...
329
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може, и аз съм низал тутун, но съм далеч от Дундуков. За това се иска да те изхвърлят от ЗИТ, като некадърен програмист, да имаш за приятелка Цветелина, да отидеш в Германия по времето на далаверите, да дадеш малко чужди пари като рушвет за апетитен общински имот, да се обявиш за топ строител без да си иззидал и една тухла, да те назначат за министър в министерството на магистралите и накрая поради липса на друг да те назначат за президент. И най-важното да си под чехъла на жена си, в сянката и.
328
6
 
7
 
! Отговори
духа на Караибрахим преди 11 години
Моето дело продължава.
327
13
 
8
 
! Отговори
magiv1 преди 11 години
Мале,*** ли сте избрали за президент?
326
10
 
8
 
! Отговори
СССР преди 11 години
Абе *** това , Росенчо онова ама ви го слагат как си искат на всички избори. А няма по хубаво нещо на тоя свят от опънат комунист и псевдонационалист. Да са ни живи и здрави и двамата още много години да опрашват червената ***.
325
7
 
2
 
! Отговори
До666... преди 11 години
Ама добре си усвоил родния език на твоите деди - БЪЛГАРСКИЯ! Добре се справяш, някои може и да не разберат, че си наследник на ВЕЛИКИОТ МАКЕДОН :О))))!