Борисов за македонците: Нямаме по-братски народ

България е изразила протест срещу властите в Скопие за неподнесените венци
5 май 2012 15:00,
591
Борисов за македонците: Нямаме по-братски народ
Бойко Борисов хвана и стика за голф. Снимка: БТА

Посланикът на Македония в София е бил извикан в Министерството на външните работи, като България е изразила протеста си срещу възпрепятстването на нашия посланик в Скопие да поднесе венци пред паметника на Гоце Делчев в града по повод на годишнината от гибелта на революционера. Това заяви днес премиерът Бойко Борисов по време на откриването на обновено голф-игрище край село Равно поле.
 
Според Борисов по този начин Македония работи срещу себе си, а страната се нуждае от подкрепа за европейско членство.

"Сигурно ще осъзнаят колко е важно да влязат в ЕС. Нямаме по-братски народ, грешка към историята е да им пречим", посочи министър председателят.

Според него действията на управляващите в Македония не им правят чест като добави, че "Те ще дойдат един ден и ще поискат помощ от нас".

На обновеното голф-игрище според Борисов ще могат да се подготвят българските спортисти за Олимпиадата през 2016 г. в Бразилия. Той смята, че е неразумна инвестиция да се строи нов национален стадион, ако публиката от футболни почитатели ще е 200-300 души.

Бойко Борисов преряза лентата на комплекса в компанията на министъра на спорта Свилен Нейков и звездата на голфа Пол Макгинли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


591
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
496
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле... Загорски.... Ти ми отвори очите.Знаех си аз, че Македонията се е простирала поне до Одеса!А ти отде знаеш толкова добре българския?А.. сетих се - защото ти е генно предаден.Чудя се, като толкова добре знаеш бългаски, що не вземеш да пишеш и на кирилица, ами си заложил на лайняницата?
495
4
 
0
 
! Отговори
Zarovski преди 11 години
Kakvo ni ostaviha taka narechenite prabugari? Ezik? Pismenost? Religia? Kultura? Stroitelni umenia? Kakvo? Imate li obiasnenie kak nie makedoncite stanahme bugari? Nie sme bibleiski narod. Prochetete bibliata, v deianiata na apostolite. Videnieto na apostol Pavel shte razberete koi sme Makedoncite, i oshte, che niamame nishto obshto s garcholiata! Nie sme starosedelen nnarod. Shvejcarskia institut po genetika go dokaza. Etnosa kojto jivee v Bugaria ne otgovara na imeto na samata drajava!
494
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Най добре е да оставим албанците да си свършат работата и да дадем убежище в България на тези които се чустват българи,я погледнете колко празни села има в югоизточна и севроизточна България.Вместо да даваме убежище на разни *** и араби да се разреши на българите от област македония да се приберат като политически бежанци.ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ каква Европа иска,те трябва първо да разрешат проблемите с човешките права на малцинствата там.
493
0
 
1
 
! Отговори
До 558 преди 11 години
Ами наденицата без бански как я рупат макетата?
492
1
 
2
 
! Отговори
до 666 supertrooper преди 11 години
666 SUPER, ей ти да не си оная KREMENA OT ST.ZAGORA?Пишеш като нея/него, спамиш като нея/него и се заяждаш във форума със всички.До скоро имаше един субект Странджата ама нещо зачезна и той ама е хубаво като се връщате тука... Иначе на форума му липсва чистата и искрена простотия в твърденията ви... И запомни : пии си хапчетата редовно и по схемата на доктора! Не ги взимай напред,че ти идват в повечко.
491
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не знаете - Паисий Хилендарский е македонец и затова е написал "История Славенобългарская" и то с буквите на двамата македонци Кирил и Методий.
490
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ич *** не интересуват македонците, ама македонките са мого убави!Личи си, че имаме пръст в тая работа! И не само. :-))))))
489
0
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
4AK TOLKOVA LI STE KOMUNISTI BE MARODERATORI!?...TAQ 4ERVENA KREMALSKA SMRAD 666! SUPER...I WIE LI STE NA EKSTREMENTNATA MU DIETA,NA NEGOVITE UHANIQ,TA TOLKOVA GO ZA6TITAVATE!?...NEVQRVAM,OSVEN,AKO NESTE KOMUNISTI.TOGAVA...AI SIK...
488
0
 
3
 
! Отговори
АРХИТЕКТ преди 11 години
Наи съм възхитен от паметниците които ни строят във Скопие . Има един паметник на Ал Мак , Вежди Рашидов като го по очука тук там и сащински Канас Аспарух може да излезне . Та тия ще имат във Скопие паметници маи на половината наши царе
487
1
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
S TOLKOVA UBEDENI 4ERVENI MILIONERII ZABLUDENI 4ERVENI GOLIOVCI,ZADUNAIKATA SI ZASLUJAVA GOVNIOTO666!SUPER...666!SUPER...666!SUPER...KREMALSKA OTVRAT...666!SUPER...
486
0
 
1
 
! Отговори
гаден шоп преди 11 години
Нека 554, да отиде да ги разправя тия щуротии на некой банскалия, да види кон боб яде ли!:))))
485
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Македонска наденица по бански!(преписано от от едно меню)
484
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е важно да се знае, че на тоя свят нема нищо, дека да не е измислено от македонците и да не е направено от тях! Даже и българите са с македонски произход и едно време Македония е била на 3 морета!И Аспарух, и Симеон, че и бай Тошо са македонци!И Кама Сутра е измислена от македонците! Освен това първи на луната са стъпили македонците!А сега да ви видя какво ще кажете!
483
1
 
5
 
! Отговори
бъги преди 11 години
Нямаме по-братски народ, който да ни плюе по всякакъв повод!
482
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоопределящите се за велики македонци са смешни и жалки.Те будят съжаление с промитите си мозъци.Парадоксално е,че българите ,които са единствените дето още им обръщат внимание са най-мразени и оплювани от психарите македонци.Но в крайна сметка албанците ще смачкат като въшки.Процеса вече е в ход.Бог да ги прости.
481
10
 
3
 
! Отговори
Пиринска Македония преди 11 години
Пиринска Македония днес си търси свободата, да изгоним вулгомангалите от нея.Свобода за македонскоят народ в Пиринско.......Българските гомна да вървят по канализацията на 21 век
480
3
 
1
 
! Отговори
Toni преди 11 години
Vsqko balgar4e na krastavi4eto, baj Ivan na kaval4eto,,,,,da go duhat balgarkite
479
1
 
0
 
! Отговори
до България за гоце преди 11 години
Или не говориш сериозно, или имаш нужда от помощ.
478
0
 
1
 
! Отговори
За Гоце преди 11 години
И Българите ще бъдат с там
477
0
 
3
 
! Отговори
България за Гоце преди 11 години
eй макета трябваше първанката да не ви дава танкове а да ви разцепим м-у нас гърция и албания ама и това ще стане гоце умираше за България щото е българин а войните на Христа ще завладеят албания а в истанбул ще влазат като завоеватели с подкрепата на Русия и кръстоносците защото земите до дамаск са християнски