Борисов за македонците: Нямаме по-братски народ

България е изразила протест срещу властите в Скопие за неподнесените венци
5 май 2012 15:00,
591
Борисов за македонците: Нямаме по-братски народ
Бойко Борисов хвана и стика за голф. Снимка: БТА

Посланикът на Македония в София е бил извикан в Министерството на външните работи, като България е изразила протеста си срещу възпрепятстването на нашия посланик в Скопие да поднесе венци пред паметника на Гоце Делчев в града по повод на годишнината от гибелта на революционера. Това заяви днес премиерът Бойко Борисов по време на откриването на обновено голф-игрище край село Равно поле.
 
Според Борисов по този начин Македония работи срещу себе си, а страната се нуждае от подкрепа за европейско членство.

"Сигурно ще осъзнаят колко е важно да влязат в ЕС. Нямаме по-братски народ, грешка към историята е да им пречим", посочи министър председателят.

Според него действията на управляващите в Македония не им правят чест като добави, че "Те ще дойдат един ден и ще поискат помощ от нас".

На обновеното голф-игрище според Борисов ще могат да се подготвят българските спортисти за Олимпиадата през 2016 г. в Бразилия. Той смята, че е неразумна инвестиция да се строи нов национален стадион, ако публиката от футболни почитатели ще е 200-300 души.

Бойко Борисов преряза лентата на комплекса в компанията на министъра на спорта Свилен Нейков и звездата на голфа Пол Макгинли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


591
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
456
0
 
13
 
! Отговори
До 518 преди 11 години
***, отивай във фиромските форуми да ги занимаваш с болното си съзнание!То само там ще се намерят *** да ти повярват! И колкото и да измисляте, лъжете и крадете историята, цял свят едва ли ще можете да излъжете!
455
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки момент може и още утре шиптарите ще запалят БЮРМ, а сърбоманите имат и териториални претенции към съседите си! Оставали още три дела да биде цела ха ха ха!
454
0
 
5
 
! Отговори
атаман преди 11 години
Макета, как мислите да я карате за напред? На север Косово-шиптъри които мразите,а и те ви мразят защото сте сръбски ***. На запад-югозапад-албанци, и тях мразите, на юг гърци, пак ги мразите и те не ви долюбват. На изток българи, тях най-много мразите защото ви помагаха до скоро,но вече едва ли. С ни един съсед не сте добре и ще ставате все по-зле.
453
0
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 513BRAVO!BRAVO!KAPKA RAZUM I BI TRQBVALOSARBO6IPTARITE DA ONEMEQT...SAMO EDNA EDINSTVENA KAPKAR A Z U M .
452
0
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Всеки може да се самоопределя, както си иска. И аз не разбирам от какъв зор трябва да си измислям монголски и руски роднини...след като корените ми са местни от няколко хилядолетия...
451
0
 
6
 
! Отговори
Varna преди 11 години
Абе тези наистина са луди . Виж Мак. Кой е долен твар и бедняк бе гащник !.Ела във Варна да видиш, по-колко апартамента и къщи имат хората Истинската България е на изток от Велико Турново и Пловдив вкл. тези градове. Преди години един *** -някакво селянче фиромче разхождаще с анцунг с надпис "Македония". Всички го гледаха като откачено... А на майкопродавцияте като тебе един кол срещу вампирясване.
450
2
 
10
 
! Отговори
Тодор Александров преди 11 години
Който каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика, а който каже че не съм българин, ще му отрежа главата!
449
3
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
.... ЗАД ТИКВЕНАТА ТИ ПУСТИНЯ ИМА КОКА КОЛА...!
448
0
 
3
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
...S CQLOTO MI UVAJENIE KAMMOITE SANARODNICI JIVEE6TIPOD GNETA NA SARBO6IPTARITE!!!...
447
0
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
AKO SARBO6IPTARITE SA MI BRATQ...TE TOGAVA SI E'AH MAIKATA!!!...NEKOMUNIZIRAN BALGARIN.
446
0
 
4
 
! Отговори
до Орце преди 11 години
Орце, Какво преброяване, какъв попис в Скопско. Целиот свет знае, дека преброяването пропадна защото се побояхте от реалния брой на албанците. Оставихте ги невработени, тия тръгнаха да търсят работа по други места и вие не им разрешихте за преброяването да се върнат и регистрират. Още преди 10/11 години албанците беха 26 процента, а след конфликта в Косово във ФИРОМ дойдоха още около 180000 / 200000. Осмисли и темпа им на възпроизвеждане и сам ке разбереш вистината. Ние простите татари я знаем
445
0
 
1
 
! Отговори
za 505 преди 11 години
Ти си позитански '' македонец'', разкарай се...........
444
2
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ТРИЕ ШО Е ЗАЕК СРЕД ЛИСИЦИ...ХИХИХИ...!
443
2
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....НИ СИ МИ НА МАНГИЗО НИ НА МАГИСТРАТУРИТЕ...АР У ЛЕВУ...!
442
4
 
2
 
! Отговори
Мак преди 11 години
Толкова си невзрачен, 502 лично и като етнос, че не мога да се засегна хич! Е, защо като има хиляди тракийски могили не се казвате Тракия, ами България.Не е ли най естественото нещо сам да прецениш какъв си и какъв искаш да бъдеш.Не ща да сме роднини и това е.А Бойко може да е македонец.Чутурата му е като нашите.Факт!
441
0
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 666!SUPERKULQSALIQ,DRUGARIU,NE QJ ***...TVOQTA PARTIQ MILIARDERKA,MOJE6E DA TI NAZNA4I DRUGA DIETA DRUGARIU.POMOLI GI,OSVEN,AKO NE SI PRISTRASTEN...
440
0
 
7
 
! Отговори
за 500 преди 11 години
***, по нашите земи имам 3 000 надгробни могили на траките и нито един паметник на славяни и татари. По- вашите е същото, но се пънете ,че сте македонци :)) С измислените паметници дето си строите само ставате за смях.........и защо говорите ''татарския'' ни език ,бе лай**нета ?Кат ви натиснат албанците да ви ***, коойто не покаже българския паспорт на дедите си няма да го пускаме у нас....аде бегай да го търсиш
439
3
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....И ПАК...БЛОГА Е ЗА *** ОРА...!...СВИКНАЛИ НА КЕНЕФНИ КОНФЕРЕНТНИ ВРЪЗКИ...ХИХИХИХИ....УУУУЕЕЕЕЕ....!!
438
3
 
3
 
! Отговори
Урок по история преди 11 години
СССР винаги е бил по-близък съюзник със СФРЮ ( вечна им памят и на двете измислени държави) , отколкото с бълхарските кумунета. Независимо от якото дупене на нашите руснаците винаги са предпочитали сърбите. До 1970 кумунетата не инвестираха нито лев в Пиринско ,понеже се очакваше всеки момент Москва да им нареди да отстъпят Пиринско на сърбите. За щастие се скараха с Тито тогаз и ние си отдъхнахме...
437
0
 
3
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
S A R B O 6 I P T A R I T E,DA WNIMAVAT S IZKANIQTA!!!...WAN4E MIHAILOV.