Димитров не чу вопъла на СДС-ря Стоянов

Сините избиратели си искали коалицията с ДСБ
Обновена: 8 май 2012 16:23 | 8 май 2012 16:23,
56
Димитров не чу вопъла на СДС-ря Стоянов
Мартин Димитров си иска коалицията с Иван Костов. Снимка: Булфото

Има фактори в държавата, които се притесняват от Синята коалиция, коментира лидерът на СДС Мартин Димитров на пресконференция след Националния изпълнителен съвет на партията.

Според него обаче по-голямата част от избирателите на десницата искат СДС и ДСБ да се явят на изборите заедно като Синя коалиция.

"Моето виждане за явяването ни на изборите е същото", добави Димитров, който отговори индиректно на призива на бившия син лидер Петър Стоянов, който днес го призова да не влиза в коалиция с Иван Костов.

Още по темата

"Аз самият, който 22 години непрекъснато съм гласувал само и единствено с бюлетината на СДС, ако тази година се случи тази коалиция и отидем заедно на изборите догодина, аз си мисля, че за първи път в живота си няма да гласувам", отсече той.

Стоянов допълни, че би му било обидно да даде гласа си за СДС, а той да отиде за Иван Костов.

Мартин Димитров все пак уточни, че има още време и проектът за споразумение между партиите в Синята коалиция ще бъде обсъден на следващото заседание на Националния съвет на СДС, което ще се състои на 15 май в Пловдив.

"На него ще се реши как ще отиде СДС на изборите", посочи и Найден Зеленогорски.

По думите му в споразумението има специална глава за разширяване, в която е залегнало условие разширяването да става с изричното съгласие на двата основни партньора в коалицията - СДС и ДСБ.

Зеленогорски обаче уточни, че преговори извън коалицията за нейното разширяване тепърва ще се водят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
0
 
! Отговори
Тодоров преди 11 години
Единствената заплаха за всички вече /включително и за Станишев/ е Първанов ! Всички треперят от него ,защото следващия му ход е премиерското място,което е задължително да стане и да се измитат убийците на България след 1989 г. Вижте с каква злоба ,лъжи и мръсотии си служат всички срещу него! Народа само гледа сеир и струва ми се вече знае какво да прави-каквото направи със СДС-навря ги на кучето в г..а !
47
1
 
0
 
! Отговори
Очевадно преди 11 години
Мартине, не им се вързвай. Огромната омраза срещу Костов показва, че умират от страх око случайно се върне на власт. Искат да ви разделят и така да ви победят. Толкова е очевадно, че няма на къде повече.Помним, как Стоянов раболепнише пред Симеон, а него го доведоха, за да спрат Костов.
46
0
 
4
 
! Отговори
Звучи като ...... преди 11 години
-А бре, жена ти кога е ходила във Франция?- Не бе, не. Едни пишлемета я научили!
45
2
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Мартинчо, ти трябва да се притесняваш, защото на следващите избори си отивате! И по-добре, че е така.
44
2
 
3
 
! Отговори
Петрович преди 11 години
""На него ще се реши как ще отиде СДС на изборите", посочи и Найден Зеленогорски." Каква е тази мания хора губещи избори да стават и остават лидери в родната ни десница? Е те затова СДС и синята идея ще изчезнат от пространството заедно с загубеняците им лидери!
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него , вижда се как падат лъжите - сините окрали страната,пък всички олигарси са с яки червени корени. Където да пипнеш - червено.
42
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ГРУ отново влезе в парламента било то и с помощта на това улаво сектантче с очилцата Пътя е само един и той е Терминал 2 Не спряха да се гаврят с Българският народ 20 години ДС и най обидното е че още си играят на старата въртележка БСП и СДС и има хора които им вярват - Дайте ми пример в европейска държавада са избрали *** за премиер Кой ?Кой ? Кой ?е тоя европейски електорат ?и спрете да ревете че са ви ниски заплатите и пенсиите че и това НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕБой Глад Еб-не за Вас
41
4
 
14
 
! Отговори
Ф-1 преди 11 години
Петър стоянов беше троянски кон в СДС.Точно заради такива като него /агенти на ДС/ синята идея изгуби имидж.Спомнете си първите митинги,кои бяха на трибуните, 90 % инфилтрирани комунисти.СДС го създадоха комунистите,но демокрацията имаше шанс,ако българите не бяхме толкова глупави.
40
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя е огледален образ на Станишев, само, че много по-***!
39
7
 
4
 
! Отговори
Муци преди 11 години
Тоя неможе да приеме реалноста а тя е много горчива СДС е вече в политическото гробище . Въпроса е да приклюи работата си сегашният парламент в следващия едвали вече ще ги има а за по-следващия едваи някой ще се сети за тях . Въпроса да изметем цялата сегашна политическа зган . Трябва да поставим БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ А НЕ ЧОВЕКО ПОДОБНИ ВАСАЛИ ГОТОВИ ДА СЕ ПРОДАДАТ ЗА СТУДЕНА ЛИМОНАДА И КЪШЕИ СТАР ХЛЯБ
38
3
 
10
 
! Отговори
ОБЕДИНЕНИЕ преди 11 години
Ако Синята коалиция успее да изцери раните си и да се въздигне, може да бъде алтернатива на ГЕРБ/бкп,дс a БСП/бкп,дс очевидно не е изход Социалистите са по-страшният вариант, затова сега отговорността на Синята колация е много голяма
37
1
 
8
 
! Отговори
w преди 11 години
Сините избиратели се преброиха на последните избори за президент. Тогава бяха без ДСБ, но със Софиянски, Дилов и кой там беше още. Около 50к избиратели!? Това ли искаха сините избиратели или това искаше ГЕРБ и Плевнелиев? Стига марионетки на ГЕРБ. Автентичното дясно трябва да е алтернатива на ГЕРБ.
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АГЕНТ А НА ДС ВИКТОР стоянов е СДС-ар,колкото АГЕНТА НА ДС ГОЦЕ седефчов е ГДС-архихихи ПОМНИМ ВСИЧКО!
35
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно обратното, истинските агенти разцепиха СДС и си тръхгнаха (Стоянов и др.)
34
21
 
8
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Дсб си ги иска само бсп нали те си ги създадоха. Костов е най долното творение на дс. Синя идея няма има дясно крило на бсп. Истинските сини разбраха отдавна че са продадени и напуснаха сдс
33
1
 
11
 
! Отговори
do #35 преди 11 години
Гласувай за Пръмова и БСП(БКП)ДА,КГБ!
32
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТОЯНОВ Е РАБОТИЛ ДЕЙНО ЗА ДС!
31
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
единствения фактор е, че ако няма коалиция - няма парламент и заминават директно в историята!
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еййй сини СЛАДУРИ,докато се начудите дали да се обединявате Пръмовица се гласи да ви вземе мястото и тройната КОАЛИЦИЯ м/у БСП/дс,ДПС/дс и КУНЕВИЦА/дс ще се спретне и България отива в ТРАПА!Не забравайте,че тези ДС-партиики се финасират от МУТРИТЕ,а българина може да го подкупиш и с малко паричкиДа не говорим за *** и тем подобни недоклатеняци!ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ.И БЕАЗ ТОВА СТЕ СИ ПОЧТИ ЕДНАКВИ В РАЗСЪЖДЕНИЯ И ПРОГРАМИ, А НАДЕЖДАТА НИ Е ВЪВ ВАС!!!!!
29
22
 
8
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Напълно съм съгласен със Стоянов. Аз също винаги съм гласувал за СДС, но този път няма да го направя, ако са с Костов. Костов отдавна трябваше да е в историята и да освободи дясното от присъствието си. Костов потъва и ако СДС не го разкарат ще потънат заедно с него. Толкова ли не могат да проумеят в СДС,че ако се яват самостоятелно ще вземат повече гласове. Много от избирателите на Бойко гласуваха за него за да не гласуват за Костов.Това е истината и дано по-скоро я проумеят от СДС.