ДСБ съжалиха за сините, тръгват сами

Тъмносините излизат със силна икономическа програма
15 май 2012 16:35,
123
ДСБ съжалиха за сините, тръгват сами
Костов съжали за решението на СДС. Снимка: архив, Булфото

ДСБ изразиха съжаление от решението на НС на СДС, който отхвърли отхвърли споразумението за явяване на Синята коалиция на следващите парламентарни избори. Тъмносините започват подготовка за самостоятелно явяване на предстоящия вот през 2013 г.

След гласуването на делегатите на форума в Пловдив лидерът на СДС Мартин Димитров подаде оставка, а ръководството на ДСБ се събра на спешно заседание.

Още по темата

"Сините избиратели демонстрираха ясно с гласа си, че волята им е силен десен субект да посрещне предизвикателствата на кризата.

ДСБ ще отговорим на тези очаквания с решителна икономическа програма за защита на правата и собствеността на българските граждани", се посочва в позиция на партията, изпратена до медиите.

Тъмносините заявяват, че започват своята конкретна подготовка за следващите парламентарни избори веднага след Националното си събрание на 30 юни 2012 г.

"Започваме да се готвим самостоятелно за вота догодина, но оставяме "вратата отворена", заяви пред БТА зам.-предеседателят на ДСБ Светослав Малинов.

Той определи като силно решението на Мартин Димитров да подаде оставка, но отказа да коментира събитията в СДС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
6
 
! Отговори
М.К.Р. преди 11 години
ДСБ тръгват надолу,но не сами!Повличат и СДС !!!
87
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Меркел спря да кани Боко в Германия, защото разбра що за мутра е той, затова нашият Смехурко обикаля из Хърватия, Черна гора и другите балкански държави и изумява местните аборигени с простотиите, които ръси на всеослушание.
86
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яе гласувам за ДСБ!
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма злоба, лошо възпитание, простащина и тъпизъм лъха от българите във форума. . . *))) Точно тези озверяли *** ни съсипаха с гласуването си за МУТРА от червената мафия. . . *)))Тази мутра и жената споделяща половината от леглото му - ЩЕ ИЗКУПЯТ ДЪРЖАВАТА с милиардите си и ще ви се изсмеят на глупостта с която ИМ ДАДОХТЕ ШАНС ЗА ПАЗАРУВАНЕТО! Вие мили ми форумци сте *** НА КЛЕТА БЪЛГАРИЯ!
84
0
 
3
 
! Отговори
до №102 Край на.... преди 11 години
Попитали Константин Кирил философ,защо е потен,а той отговорил:"Препирах се с простаци"...*))) Шилер беше казал:"Най-тежката катастрофа е сблъсъка с простака"...*))),а Гьоте е казал:"Простакът е НЕПОБЕДИМ" НИЩО ЛИЧНО...*))) Само цитирам!
83
5
 
5
 
! Отговори
Край на демагога преди 11 години
ДСБ - началото на края. Иван Костов, като финансов министър при Филип Димитров участвуваше в тоталното разбиване на селското стопанство. Като министър председател - разби и икономиката. Догодина, след Изборите, все някой ще му потърси отговорност, независимо властова или съдебна. Той ще е Българският Юлия Тимошенко, колкото и да се дърляте вие, неговите привърженици. Демагогията с антикомунизма свърши.
82
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Към 90 и за тези, които знаят: Абсолютно си прав за визията на Костов. Но той е направил и непростими грешки по време на своето управление. Нови лица има за този десетилетен преход, за добро или за лошо, ще трябва да им се предаде щафетата в политиката. А Иван Костов не е човек, който се прадава, трудно би понесъл да е в сянката на политическия прожектор. Драмата му ще е лична и дълбока.
81
6
 
10
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Костов не бе ли човека на Луканов допринесъл много за Българския преход
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някой да каже какъв е часовника на Костов
79
6
 
5
 
! Отговори
СОПА преди 11 години
Иване, кажи си! Ние всички искаме да знаем за интригите в СДС!
78
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДСБ ще влезе в следвашия парламент по-силен без предателите от СДС.Ако останалите от СДС,които не подкрепиха разделението се присъединят към Костов,товаще бъде най-умната им постъпка.Там има и качествени хора и те не трябва да бъдат отписвани заради група предатели.
77
16
 
9
 
! Отговори
седесар преди 11 години
Костовистите са червените ***, които продадоха синята идея. Затова в бг винаги ще управляват бивши комунисти, милиционери и отрочетата им и бг ще е последната дупка на кавала винаги в целия ЕС и нормален човешки свят.
76
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 90! Много, много си прав приятелю!
75
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1Жалки ***.Жалко за СДС.Но оства ДСБ -опората на малкото останалите мислещи ългари.
74
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът е ***. Затова хем яде сол, хем яде бой, а и накрая си и плаща!
73
22
 
12
 
! Отговори
a4o преди 11 години
Ivan Kostov kradlif ***.....
72
0
 
1
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Слагаш ли и Костов в това число?
71
14
 
22
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Истината е, че Иван Костов е най-добрият икономист на прехода със статегическа визия на държавник. Истина е, обаче, също така, че не е добър народопсихолог и водач. Скаран е с тъй необходимия за българската действителност популизъм. Не може да реализираш каквато и да е политическа доктрина, ако в твое лице народът не припознава потенциален победител, ако не умееш да го ухажваш и да му внушаваш, че го водиш към видима перспектива и скорошна победа !
70
7
 
17
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
85-и, утрепа змея направо. Аз станах член на СДС/онова с лъвчето/ в началото на февруари 1990 г., по-точно на БСДП на Дертлиев. По същото време Костов е пърдял под юргана, писал е статии в "Работническо дело" и се чудел накъде ще задуха вятъра. Никога не съм имал претенции за ръководен фактор, каквито проявяваха бившите комсомолски секретари с които започна да се пълни СДС. Напуснах след около 3 години, когато се убедих в думите на вече покойния ми баща"Ония бяха лоши, ама тия са още по-лоши"
69
11
 
11
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Ице, то хубаво го готвиш за историята Иван, ама много грешки отсега, бре момче."Стабилизира финансовата...", ми валутния борд е още от Софиянски, наложен от МВФ."провежда мащабна,повсеместна приватизация..."- коя, разбойническо-мениджърската ли? Или имаш предвид "Кремиковци", "БГА-Балкан" и "Нефтохим". Ами нали тоя същия убавец опъна чадър над кредитните милионери, позволявайки на 3000 души да забогатеят неимоверно за сметка на милиони българи.Мерси, дръжте си го за вас кандидат-члена на БКП.