Мартин Димитров: ГЕРБ ни раздели!

Съпартийците пък доволни от оттеглянето му
15 май 2012 20:25,
154
Мартин Димитров: ГЕРБ ни раздели!
Мартин Димитров усещал влиянието на ГЕРБ. Снимка: БТА

"Освен емоциите, усещам и влиянието на ГЕРБ в разделянето на СДС и ДСБ, защото те не искаха да видят „Синя коалиция” срещу себе си", заяви пред Dnes.bg лидерът на СДС Мартин Димитров, след като подаде оставка.

Той е на мнение, че интерес от разделянето на сините имат единствено от партия ГЕРБ.

"Усещам, че някой е повлиял там, където може, защото всички организации, които имат някакви коалиционни и други взаимоотношения с ГЕРБ гласуваха срещу „Синята коалиция”, което е жалко", коментира още Димитров.

49 делегати гласуваха срещу участието на СДС в „Синята коалиция”, а 38 го подкрепиха. Против явяването на двете десни партии във формата „Синята коалиция” се обявиха софийската организация, както и структурите във Варна и Бургас. Това принуди лидерът на партията Мартин Димитров да напусне поста.

Още по темата

"Сега трябва лидер, който смята, че самостоятелното явяване е най-добрата идея, за да е убеден, защото аз познавам хиляди хора и ги убеждавах с години, че трябва да сме обединени с десницата и сега не мога да ги срещна и да им кажа, ние сме само СДС", каза още Мартин Димитров.

Съпартийците му пък са разделени след днешните събития. По-голямата част от тях подкрепят оттеглянето му.

"Мартин Димитров е един млад човек, който си повярва много и не оцени това, което ние му дадохме от сърцето и душата си", каза пред Dnes.bg бившият заместник-министър на вътрешните работи Здравко Зафиров.

„Синята коалиция” ще продължи да съществува до края на този парламент, но от СДС не изключват вариант да работят с ДСБ, ако имат депутати в следващото Народно събрание.

"Пожелаваме успех на ДСБ, да имат депутати в следващия парламент и няма проблем тогава да се договаряме за коалиция", заяви Румен Христов, неуспелият кандидат за президент на „Синята коалиция”.

Временният лидер на СДС ще бъде ясен в началото на юни. Засега партията ще работи сама за влизането в следващия парламент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
9
 
! Отговори
Иван КостоФ преди 11 години
Кутевци къде сте бре?Елате да защитите един стар приятел,ние как се грижихме за вас през 97 г.!
51
1
 
11
 
! Отговори
за 66.... преди 11 години
....АМИ АКО НЕ Е БОЙКО.....ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ ,ТРЕБВА ДА ПРЕПИСВАТ ЗАПАДНИТЕ ВЕСТНИЦИ.ТРЯБВА ЛИ ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ,ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ШОУ-ПРОГРАМИТЕ СА КОПИРАНИ 1:1 от ЗАПАДА!ТАЯ НАША ФАМИЛНА И СМОТАНА ТЕЛЕВИЗИЯ --НИЩО СВЯСТНО НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ САМА!...ИМИТАЦИЯ И ПЛАГИАТСТВО МУ Е МАЙКАТА......ХА,ХА,ХАААААААААААААААА....
50
6
 
17
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 11 години
Мартинее,кат го прочетох туй и тъй са задавих,че щех да умрем преди да съм стигнал до 100 годин бре,я ще ти кажем кой ти виноват-оная дет ти резала пъпа,от место него требвало да ти отреже главата бре,оня Костовия га беше малък идеше с баща си у нас на дворат и дорде баща му ни калайдисваше *** и тавите,Иванчо место да игра с дяцата на чилик му носеше съчки за огънят,та барем занаят знае а ти и туй не можеш бре,да ти дам три овци да ми гледаш ама ша ги затриеш и после пак Бойко ти виноват
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво СДС бе?!!Там са само гейове!
48
4
 
16
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Ако това,което казва Малтинчо, наистина е вярно,мога да поздравя Герб.Благодаря ти Герб,че ни отърва от маскираните в синьо комундури.
47
4
 
10
 
! Отговори
А, СТИГА ,БЕ.... преди 11 години
...НА КАЛПАВ "ПАРТИЕН *" .....и КОЗИНАТА И .... ГЕРБ МУ ПРЕЧИ!
46
12
 
12
 
! Отговори
ВИВА БОЙКО преди 11 години
СМЕШНИ КОРУМПИРАНИ КОМУНИСТИ, ГЕРБ ЩЕ ВИ СМАЧКА СИТЕ ДО ЕДИН!
45
4
 
16
 
! Отговори
Оакан Малтин преди 11 години
Всеки който се *** се извинява с Герб.Така беше и с Волен като се раздели с жена си.
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпреки свободата на словото и свободното придвижване, НИЕ СМЕ ПО-ЗЛЕ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ, дами и господа, четящи! Там дават около пет часа на ден вожда и новини свързани с вожда по телевизията. Тук когато и да отвориш некой новинарски сайт, я Цеци, я Бойко, я Цецка, я Росица, я Миро, я Деянчо, я некой друг грижещ се за щастието и дълголетието на мат'риала... И ТОВА Е ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, НОН-СТОП!
43
0
 
2
 
! Отговори
54 преди 11 години
извинение за пр. грешки
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоша новина за герб.Най после да се махат тези и да се появи автентична дясна формация.
41
4
 
14
 
! Отговори
ЦВЪ ЦВЪ ГНУСНИЙ преди 11 години
СЛЕДВА ЧАСТ ВТОРА - ГРУПОВО НАТИСКАНЕ ДА ПРИСТАНАТ НА ПАРТИЯТА МАЙКА НА МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ. ТАКА НАРЕЧЕНИЯ СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ. ДА ВИДИМ КАК ЩЕ Е. ОЧАКВАМ ПЪЛЕН РЕЗИЛ В ДЯСНО И ГОСПОД ДА ИМ Е НА ПОМОЩ.
40
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ако герб го ичаше онова време, щеше да даде за бели стотинки и големи комисионни на свои хора- т.е пак същото. Тогава еврофондове нямаше и това беше начина за брутев вътрешен продукт, откъдето да дойдат пари за пенсии, здравеопазване и заплати. Друг е въпросът,че който е добър мениджър разви това, което взе, но други не. ОЦК Кърджали например не успя.
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поне разбрах, че освен за ВСИЧКО на БСП, ГЕРБ вече са "виновни" и за разбиването на ОДС!
38
11
 
11
 
! Отговори
Разделяй и мачкай ! преди 11 години
ГЕРБ обърна резбата на Яне и той стана Янка, барабар с всичките му ***, после дойде редът на Волен - или клякаш на ГЕРБ или сме купили твой депутат и групата ти фалира, после Капка, Висулка, Митенцето ...Сега дойде ред и на СДС, което вигатираше под слугинажа на маЛтинчо, като изпълнител на заповедите на *** ...
37
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каде отиде синята ви идея другари? Чакаме ви в редиците на бсп начело с агент костов.
36
7
 
14
 
! Отговори
ДАНО преди 11 години
ПО БИЛ КЛИНТЪН: "МИЛИЦИЯТА,***".РОДНАТА МИЛИЦИЯ ВИ РАЗДЕЛИ.С ПАРИТЕ НА НАРОДА, С КОИТО ЩЕДРО ПЛАЩА НА ВСЯКАКВИ РЕНЕГАТИ АЛЧНИ И ЗАВИСИМИ,*** И ВСЯКАКВА *** ГЕРБЕРСКА. ДАНО ПУКНАТ, ДАНО.
35
13
 
10
 
! Отговори
До 52 преди 11 години
Ако герб го имаше тогава костов нямаше да продава и да подарява българските предприятия за бълти стотинки и големи комисионни а щеше да търка наровете и настуните на колегите по килия. Костов е създание на бсп и дс и ти го знаеш много добре щом така го харесваш. Явно сте били от една група на 6-то
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от 50имах предвид за номер 40
33
5
 
17
 
! Отговори
до №42 преди 11 години
БКП си смени името на БСП, а ти знаеш какво значеше БКП нали и сега тази партия се казва БСП.Та да те питам аз, ти бивш *** виждал ли си?