Командира коментира: Няма да си тръгна заради СДС

"Не моята лична персона е важна, а политиките, които се защитават"
Обновена: 16 май 2012 10:35 | 16 май 2012 10:35,
128
Командира коментира: Няма да си тръгна заради СДС
Иван Костов. Снимка: Impact Press Grouр

Лидерът на ДСБ Иван Костов е категоричен, че разпад на "Синята коалиция" няма, а няма и да има до изборите през 2013 г.

"Вчера беше отхвърлено споразумението за коалиция на демократи, антикомунисти и реформатори, които да бъдат алтернатива на популизма в политиката", категоричен бе той пред bTV.

Коментарът на Командира идва ден след като СДС избра самотния път и гласува да не участва повече в "Синята коалиция", а като причина за отрицателния вот беше изтъкната личността на Иван Костов.

Още по темата
Това пък от своя страна накара лидерът на партията Мартин Димитров да подаде оставка.

"Ярък израз на комплекс за малоценност", така лидерът на ДСБ определи коментарите, че сега СДС се "освобождава от Костов".

Той категорично обяви, че не приема опита на сини партийци да персонализарат неговата вина и да твърдят, че той е камъкът, преобърнал каруцата на "Синята коалиция".

"Не моята лична персона е важна, а политиките, които се защитават", допълни Костов.

По думите му добрият стопанин не оставя делото си без грижи, затова и тъмносините щели да продължат до края на мандата да подкрепят всички представители на "Синята коалиция" в парламента, в европарламента, в местните власти, кметовете.

"Защото те не са там благодарение на волята на едно или друго партийно ръководство, а защото са получили доверието на сините избиратели", обясни Иван Костов.

Няма да се оттегля. Не мога да предам десните избиратели

Според него добрата новина за ДСБ от вчера е, че вече знаят как да се готвят за изборите – сами за вот 2013 г., каза той.

На въпрос дали ще се оттегли, лидерът на ДСБ заяви: "Няма да се оттегля, защото оставам при доверието на сините избиратели, оставам изразител на волята и интересите на тези хора. Оставам защитник на техния стандарт на живот, който съм постигнал по време на управлението си. Не мога да предам десните избиратели. В името на това доверие изпълнявам ролята си и задачите си така, както мога с всички сили", отсече той.

Накрая Костов се похвали, че когато е оставил България през 2001 г., тя е била след Гърция като стандарт на живот.

"Сега ни задмина Сърбия, Турция, Македония, сега се борим с Албания за последното място кой ще е най-беден на Балканите", завърши Командира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
7
 
! Отговори
помним те Байо преди 11 години
Иван Костов е гробокопачът на демокрацията в България. Той разтури съюза на демократичните сили и си направи частна синя партия. Дали Бог ще му прости. Той погреба толкова много надежди. Народът му зашлеви силна плесница като не го избра , а избра Царя и той цяла година се кри в миша дупка, а сега говори. Мисли, че сме *** и не помним как се беше разпищолил с тия "приватизации" и други шмекерии, които не се знае защо наричаше "реформи".
108
1
 
6
 
! Отговори
Истината за Костов преди 11 години
Част от интервюЦелта не е ли всъщност да вземат бизнеса на Алексей Петров?- Не. Бизнесът на Алексей Петров е нищожно малък в сравнение с това, което е извършила Мария Мургина за г-н Иван Костов. Тук говорим за несъизмерими неща. В България има много малко хора, които могат да се сравняват с тази сатанинска, перверзна конструкция на ума каквата има Иван Костов. Това не е нито най-умния човек, дори не е и много интелигентен. Но няма човек с такава сатанинска и первезна конструкци яна ума. Това е човек, който, ако се беше родил в САЩ ,поведението му щеше да се изучава в някоя от школите на ФБР. Да се изучава, за да може да се разбере като пример, който се ражда веднъж на 100 години.- Значи Иван Костов е феномен?!- Той уникален. Казвам го категорично няма човек в България с такъв уникално сатанинско перверзен ум. Няма такъв човек казвам го абсолютно сериозно. Защото всеки един от останалите герои в България допуска правото на съществуване на някакъв друг интерес извън себе си. В Главата на въпросното лице не съществува такова нещо.- Извинете, но г-н Иван Костов е дълбоко вярващ християнин?! Той се изповядва, моли се, наскоро беше на поклонине на Божи гроб, стана хаджия?- Той не е дълбоко вярващ! В човешката история има много хора, които са извършвали и не са спирали да извършват сатанински дела, и в същото време не са спрели да се молят на Господ!
107
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаем Ве другарю Костов знаем,че няма да си тръгнеш без бойто и Алексей така - те го арестуват - той се разболя - пускат гопод домашен арест - той се кандидатира за президент Това комунистическите агенти сте в хиляди пъти по-нагли отконска муха -нали Алексей ти го назначи другарю Костов когато беше министър-председателс препоръка на Атанас Атанасов - Само по това - неописуемата НАГЛОСТ човек може да разбере честен ли си или най големият крадец и престъпник
106
4
 
2
 
! Отговори
до №120 преди 11 години
Иван Костов не разцепи СДС,***!Той си тръгна от там,защото видя,че СДС е превзето от "клиентелистите "на Софиянски!За да се запази духът и каузата на СДС,беше задължително,да се направи нова дясна партия!И той я направи!И това -не защото го казвам аз,а защото се потвърди от хилядите,които гласуваха за нея след това!Тези,които го критикуват нямат грехове,защото не са направили нищо -нито лошо,нито хубаво!Те бяха и са само сеирджиите,които критикуват отстрани!А проекта,драги ,не се е провалил.
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямаше как да бъде нормално обяснено защо, по дяволите след като Иван Костов разцепи СДС, обяви го за мъртво и се опита да прехвърли всички свои грехове на партията, която го номинира за министър-председател, същата трябваше да преглътне мълчаливо това унижение и да приеме функциите на гарант за неговото политическо оцеляване след като беше станало безпощадно ясно, че проектът ДСБ се проваля с гръм и трясък.
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да пишете такива простотии!Българино!?
103
1
 
5
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Адаш, я малко ги коментирай, ако обичаш:"България твърдо държи последното място в Европа.64години Костов ли грабеше..."1. Дали 89-а България е била на последно място.2. Дали ако Костов за 4 години успя да ограби българския труд за 45+ години. За какви пари какви активи продаде, щото Тошингън му остави поне за 50 милиарда. А дали и Гошо ***, например, нямаше да даде по-добри резултати при тази приватизация?
102
2
 
6
 
! Отговори
бисерите Костови преди 11 години
Костов за Бонев - изключителон вярвам на този човек. той е един от успешните министри (въпреки че Татарчев непрестанно говореше против него) 7 месеца по -късно - Костов уволнява Бонев - дори, не съм предполагал че той не честен човек.Костов за филчев (след като го назначи) - това е един много полезен човек. Само си спомнете за Татарчев Костов една година по-късно - за филчев това е болен мозък.не желая да го коментирам. Бях подведен.
101
2
 
7
 
! Отговори
бисерите Костови преди 11 години
Костов за Бонев - изключителон вярвам на този човек. той е един от успешните министри (въпреки че Татарчев непрестанно говореше против него) 7 месеца по -късно - Костов уволнява Бонев - дори, не съм предполагал че той не честен човек.Костов за филчев (след като го назначи) - това е един много полезен човек. Само си спомнете за Татарчев Костов една година по-късно - за филчев това е болен мозък.не желая да го коментирам. Бях подведен.
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов получи от Сорос 300 млн., които Сорос не пожела да даде на виденов, защото западът искаше да бутне коминстите (Виденов не плащаше дълга). Като дойдоха масоните на МВФ--то наляха камара пари срещу условието да нямаме собствена политика и да си плащаме държавния дълг и нещата се оправиха. При костов имаше гигантска корупция. Смешно е да се говори че не знаел за Бъкджиев, Бисеров, Божксов (10 процента) и др. - ако не е знаел е ***, а ако е знаел значи ги е покривал и е бандит.
99
1
 
7
 
! Отговори
Богдан преди 11 години
"Драги"писачи ли драскачи ли сте щом много разбирате обяснете ,защо този народ обича все да е последен,най беден,некадърен да оправи жизнения си стандарт!45години+7г комунисти управляваха!Костов ли е виновен?От 2001 до 2012 години пак комунисти управляват.Костов ли е виновен?България твърдо държи последното място в Европа.64години Костов ли грабеше България?Костов остави България с над 4%Б.В.Продукт и около4% инфлация .Това не са икономически показатели на ограбена държава!
98
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** кво ви е виновен Костов бе. хаха. тука е пълно със смешници. явно е пълно с ***. кво станало - Костов. хаха. аре бе ***, един пирон не може да заковете, и все някой ви е виновен. трагедия. вервайте си. тая хистерия граничи направо с патология да се обвинява Костов за всичко.
97
0
 
4
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
...TOLKOVA RABOTA SVAR6I NA STOGODI6NATA4ERVENA WE6TICA,4E PROSTO NQMA KAK DA NE EW SLEDVA6TIQ PARLAMENT...6TE IZMISLQT NQKAKVO "OF"/E I PAK 6TE EW PARLAMENTA...NEFTOHIM BURGAZ--KAKAV PODARAK ZA KREMAL......NA6E MOM4E E KOSTQ...NIE SME SI GO OBU4ILI...HORO6...
96
7
 
7
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Бреей, ти го гониш през вратата, то се връща през прозореца!"Не моята лична персона е важна, а политиките, които се защитават" - аде бе, да виждаш кораб в окото ми!?"..оставам изразител на волята и интересите на тези хора" - хаха,най - интересното е че може да ги изброи поименно.А бре, Иване, Иванее, да те жули който те хване!
95
5
 
9
 
! Отговори
alex преди 11 години
Жалък!Имал богат опит!В организираната престъпност!
94
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се,че не трябва да си тръгва.Със своя опит Костов може да бъде много полезен за по-младите,а никому неизвестните кариерисчета нека градят самостоятелна кариера,а ние ще им гледаме сеира.
93
1
 
5
 
! Отговори
Тони преди 11 години
106,кажи на кого симпатизираш да ти видим акъла.
92
10
 
5
 
! Отговори
ДО 104 И 105 преди 11 години
И КОСТОВ И БОРИСОВ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ И ***!
91
2
 
6
 
! Отговори
до 104 преди 11 години
добре,че са малко ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ КАТО ВИД !ИНАЧЕ ТЕЖКО НИ.
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 97а твоя вожд и учител кой го е отгледал/б.б/? хора като костов са много малко