ГЕРБ иска да вземе останалото от СДС, смята Нейнски

Евродепутатът нямало да се кандидатира за лидер на сините
Обновена: 18 май 2012 09:47 | 18 май 2012 09:44,
102
ГЕРБ иска да вземе останалото от СДС, смята Нейнски
Надежда Нейнски няма да се кандидатира за лидер на СДС. Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ в момента се надява да вземе това, което е останало от СДС. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Надежда Нейнски. Тя беше категорична, че няма да се кандидатира за лидер на сините, след като Мартин Димитров подаде оставка.
 
„Това, което се случи на Националния съвет, беше логичен завършек на една политика, започнала още на президентските избори, където СДС взе около 2%", коментира тя по повод разпада на „Синята коалиция".
 
„За мен това, което се случи, беше разочарование. Мислех, че хората си вземат поука от грешките, но се оказа, че някои хора са политически рецидивисти и допускат една грешка по два пъти, а чакат различни резултати", допълни Нейнски.

Още по темата
По думите й организациите, които са подкрепили решението за разпад на  „Синята коалиция" са най-слабо представилите се на последните местни избори – софийската, варненската или такива, които по места са в коалиция с ГЕРБ.
 
"Много е примитивно да се смята, че СДС са трите букви и абревиатурата. Ако за хората магията на трите букви беше все още толкова важна, те щяха да подкрепят Румен Христов като кандидат за президент, защото той е носител на абревиатурата", подчерта още евродепутатът.

Според нея трябва да се обърне внимание на желанието на хората, които пожелаха традиционната десница да бъде единна. "Благодарение на „Синята коалиция“, десницата я има в парламента, има я в местната власт. Да се твърди, че "Синята коалиция" е провалил се проект, това означава или някой да е политически сляп, или е злонамерен”, добави евродепутатът.

„За хората са важни не буквите, а политическото послание и хората, които работят за определена идея”, категорична бе Нейнски.

Тя определи като много смело изказването на премиера Бойко Борисов, че ГЕРБ са сбъднали мечтите на сините. Нейнски беше категорична, че не би сменила партията си. Но беше категорична, че с хората, взели превес на Националния съвет, не може да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: СДСНадежда Нейнски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Надежда няма надежда, но за СДС вече има надежда!
78
0
 
0
 
! Отговори
стар СДСар преди 11 години
Наде аз съм един от основателите на СДС.Амасе питам, защо твоите зъби са като на 20 годишна,а моите няма кой да ги ремонтира.Защото ти се наяде от това, че бяхме там на митингите,а такива като мен пак ручаха жабетата.Та ти се тюхкаш че ще се прехвърлят такива като мен към Бойко.Ами нормално е и ти да опиташ от тях.Пък на Бойко ще кажа,че ако си държи на думата и се разграничи от такива като Лечков значи не сме ручали напразно.
77
3
 
0
 
! Отговори
Георги Александров преди 11 години
Ти ли ***, скъпа....теб кой ет пита дали исак да ставш председател на СДС, налите видяме вече...нищо не став от теб ако няма кой да ти дърпа конците. В едно нещо обаеч си права - не са важни буквите а посланията - това се опитвам да обясня на мноог хора, но никой не исак да ме чуе. СДС не излъчавше послания в последно време... дано сега нещо се промени.
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
герб са кумунисти
75
4
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
Е Наде, теб със сигурност вече никой, никъде няма да те вземе, и не защото не си вече хубавото Наде, а защото си политически труп и вониш мноооого гнусно...
74
3
 
6
 
! Отговори
хохо преди 11 години
хубавото Наде вече е само Наде
73
0
 
5
 
! Отговори
бивш преди 11 години
Пускат ги , защото тя знае как и какво да каже.Не , че нещо ми пука но наистина не сте обективни , защото тя наистина е една хубава жена и за разлика от много други *** , които смениха Желев, Ф.Димитров,Костов,Надежда,П.Стоянов ,М.Димитров и нищо чудно да съм пропуснал още двама-трима и след това всички всичко оплюха , тя наистина се държа мъжки. И чух някой си Сотиров , който се позова на изказване на Яни Янев за да се мотивира, така , че от тук нататък????
72
3
 
4
 
! Отговори
наивник преди 11 години
Интересно защо навсякъде се пускат Надето,Мартинчо и компания да плщят по СДС и никъде не се пускат тези които най-накрая скъсаха споразумението с Костов, гробокопача на синята идея!
71
3
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
NADETO E STRA6NAAA!!!...OTBLIZO,PROSTO UJAS!!!...
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС изигра най- " интересния" филм в бълг. политика . На финала : добрите се оказаха злодеи . Всички бяхме шащнати . Сега търсели избиратели , които да им вярват - Та ние всички вече сме гледали този филм .
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАЩО ПРОПИЛЯХТЕ ВСИЧКО? ЗАЩО ПРЕЯДОХТЕ ? ЗАЩО НЯМАТЕ СРАМ? ЗАЩОТО НИ МИСЛИТЕ ЗА ***! НЕ НЕ НЕ !ЗАТВОР ЗА ВАС! ЗАТВОР ЗА БКП/БСП ДО ЕДИН ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАТВОР ! СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ЗА НАША СМЕТКА!МЕРЗАВЦИ БЕЗОЧЛИВИ НАГЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЧАВРИ!
68
6
 
7
 
! Отговори
Е - Ник преди 11 години
Уф! Стресна ме! Егати грозотията неземна!
67
7
 
8
 
! Отговори
Битпазар преди 11 години
Като станеш втора употреба, трябва да се гордееш, че някой те взема, Неинска!
66
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
edna ot purvite deto e za naroden sud
65
1
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
...GERB IZKA DA WZEME NA BOSIQ CARVULITE OT SDS...BEZNADEJDNO NE ISKA...*** IMAT EDNA PESEN:KOGA IMA QDEME,KOGA NQMA--NE6TEME...
64
7
 
8
 
! Отговори
Тома Н. преди 11 години
Имам съмнения, че тая не е българка. Май генът и я кара да върши безобразия ?
63
7
 
8
 
! Отговори
Stoewa преди 11 години
Не мога да ягледам заради нея не гласувам за СДС
62
4
 
9
 
! Отговори
ЕДИН ЛАФ.... преди 11 години
Наде,..."*** си с рози накичи ,насраното да не личи"---великият и гонен от всички партии----------Р.Ралин- !
61
1
 
5
 
! Отговори
Надка Нейнски преди 11 години
---"Електоратът и медиите ,са ВИНОВНИ".....!зАЩО ЕЛЕКТОРАТЪТ ГЛАСУВА ЗА ДРУГИ ,ДАЖЕ И ЗА ----БСП---?
60
8
 
7
 
! Отговори
оооох!!! преди 11 години
ТАЯ НАЛИ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ КАТО ПРЕВАТИЗИРАХА С КОСТОВ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ СЕГА ТОЛКОВА И ПУКА ЗА СДС ЗАПРИЛИЧАЛА НА ГЪБА