Борисов благодари на Дянков за "Тигрите - без дефицит"

Премиерът доволен от подкрепата на министрите на мача на Витоша Бистрица
Обновена: 30 май 2012 10:33 | 30 май 2012 10:33, Красимир Ангелов
93
Борисов благодари на Дянков за "Тигрите - без дефицит"
Премиерът Борисов благодари на публиката за подкрепата. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов благодари на министрите от кабинета за подкрепата, която оказаха от трибуните на мача на неговия Витоша Бистрица срещу отбора на Две могили във финала Купата на аматьорската лига. С решаваща асистенция на самия Борисов "тигрите" победиха с 2:1 и спечелиха най-престижното отличие в родния аматьорски футбол.

"Да благодаря на Дянков и на Боряна Пенчева за подкрепата вчера“, започна министър-председателят в началото на днешното правителствено заседание.

Премиерът отбеляза, че в медиите дори купата не е отразена толкова, "колкото на Дянков плаката". Вчера финансовият министър опъна на трибуните плакат с надпис: "Тигрите - без дефицит".

"Аз даже не повярвах на очите си, като гледам едни плакати. Чета текста, много финансов ми звучи, не футболен. Като го видях Дянков вече, викам ясна работата", призна Борисов.

Премиерът се обърна и към транспортния министър Ивайло Московски, който също викаше за отбора на премиера от трибуните на националния стадион "Васил Левски“.

Още по темата
"Виж как могат финансите да си направят безплатна реклама, Московски. Ако ти беше дошъл с някой влак, с някои железници, нямаше днес да има митинг, да стачкуват пред министерството".

Dnes.bg припомня, че на мача на "тигрите" от Бистрица, които се подвизават във “В” група, имаше над 1000 зрители въпреки лошото време и падналия проливен дъжд.

Една трета от кабинета дойде на трибуните на националния стадион “Васил Левски”, за да подкрепи премиера Бойко Борисов, който излезе като централен нападател на Витоша в сблъсъка за ценния трофей.

До Симеон Дянков във ВИП ложата се събраха колегите му от правителството Мирослав Найденов (на земеделието), Ивайло Московски (на транспорта и информационните технологии) и разбира се, Свилен Нейков (на спорта). Друг плакат от финансовото министерство гласеше “Муудис “Тигрите” с рейтинг ААА”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
18
 
! Отговори
а преди 11 години
Бойко, стига с тези циркове, ами се хващай на работа!
80
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честито на "Тиквите" от Бистрица!
79
1
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Тоя шишко толкова беше и каратист биех го като брашнен чувал тоя *** и не само аз в залата го ползвахме за макевара!Не ви ли писна вече да гледате този дебел *** как се прави на велик?
78
1
 
21
 
! Отговори
Тигърът преди 11 години
Тигаро тук тигаро там!Тигаро е голем дебел ***!
77
0
 
22
 
! Отговори
Тигре-тигре преди 11 години
Хит беше по *** махали, тази " ВЕЛИКОЛЕПНА " тъпотия.Е за ПРОСТАКА наименованието е признак на висше постижение в областта на културата. Тигре-тигре ......
76
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоена топка пълна с ***! Какъв футболист е тоя плондир? Бие защото никой не смее да играе срещу него! Какъв тенесист, тренирам тенис от 15 годишен и ако го хвана на корта няма да знае каде се намира, един сервиз няма да върне обаче ербаб. *** дебела и проста, без грам мозък! Ядосал се бил като го би Борис Бекер, абееее ТИКВОООО КОЙ СИ ТИ??? Срам ме е да казвам че сам българин, и се радвам че имам Швейцарски паспорт, да ме фане за ***:)
75
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е,к'во пък толкоз.Всеки има право да разпусне.Чудо голямо.Не е нужно ,когато не харесваме някой да бъдем толкова крайни.Обича футбола нашият премиер,това да му е кусура.
74
3
 
37
 
! Отговори
неразбиращ преди 11 години
Машалла Туркменбаши!Голям смях ей-и-и,егати министър-председателя!Нямам думи!!
73
2
 
21
 
! Отговори
йотата преди 11 години
На времето като играех в отбора на УНСС, вкарахме срещу Академик един огромен ръгбист, които не можеше да играе добре, но беше толкова як и луд ,че от заложена топка на центъра вкара гол...
72
1
 
19
 
! Отговори
Йотата преди 11 години
На времето, като играех в отбора на УНСС, вкарахме срещу Академик един огромен ръгбист, които не можеше да играе добре, но беше толкова як и луд ,че от заложена топка на центъра вкара гол...
71
1
 
34
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 11 години
"Премиерът Бойко Борисов благодари на ибрикчиите от кабинета за подкрепата, която оказаха от трибуните на мача на неговия Витоша Бистрица срещу отбора на Две могили във финала Купата на аматьорската лига." Хвала и да Иляди!!!!
70
0
 
34
 
! Отговори
sudje преди 11 години
двама самовлюбени си правят pr
69
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вестник СЕГА си го чети ти, другарю
68
1
 
56
 
! Отговори
полудевам полечка преди 11 години
Дянков *** мазна стига се мазни на тоя ВАРЕЛ, а кажи кво прайме с горивата ***.В момента цената на барел е 89 долара - бензина и дизела трябва да са под или около 2 лева.В момента плащаме горивата на цени от 110 долара за барел.Сигурно Лукойл са купили само от скъпия петрол.Или петрола от 89 тепърва пътува към нас и ще поевтинее след 2-3 месеца а ?Доста сте гъвкави когато трябва да се вдигат цените.
67
26
 
20
 
! Отговори
тигар преди 11 години
я па че гласувам за бойко и па че биеме некой
66
0
 
40
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Влезте в сайта на в.СЕГА и вижте снимката! Нямам думи просто! Пълен цирк!
65
1
 
48
 
! Отговори
! преди 11 години
Ей- отживя се този на гърба на народа- не е истина! Още щом го избрахте и ви казвах, че ще ревете, ама такова чудо не можех и да си представя!
64
2
 
42
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
От хорска срама поне да не се беха показали на мача! Срам... срам за България...
63
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има осезаеми земетресения повече от седмица... някои доста силни, а едно дори опасно.Цял късмет е, че се разминахме... за разлика от Италия :( (горките хора какъв ужас изживяват)Има наводнения, пропаднали мостове, рушащи се пътища.. Има хора останали без домове...с малки деца...А без да има и идея къде да ги настанят... ЗАЩО?!Има пълна дезорганизация и неадекватност на действия при такива бедствия. обаче селските бекове си играят мачове ... да те е яд, срам и гнус да ги гледаш!
62
1
 
54
 
! Отговори
11 преди 11 години
Е кефи ме! Много ме кефи тоя човек! То не беше републикански шампион по тенис на корт в аматьорска лига, то не беше шампино по футбул в аматьорска лига... Я да помислим какво остава:1. Републикански шампион по културизъм (ако трябва ще променим критериите);2. Републикански шампион по ветроходство;3. Републикански шампион по плажен волейбол;4. Републикански шампион по хокей на лед и на трева;5. Солист в софийска филхармония...Баси таланта! Комплексирах се!