Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър

Синът на Капка застана начело на Национал-демократическата партия
2 юни 2012 17:05,
101
Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър
Димитър Стоянов. Снимка: архив Булфото

Политическата "ДимКа" на майка и син Капка Сидерова и Димитър Стоянов от днес си има лидер.

Очаквано, след единодушно гласуване на учредителите, начело на Национал-демократическата партия застана Димитър Стоянов.

Още по темата
"Всички тук вярваме, че можем да направим промяна. Аз искам да променя света, като започна от страната си", обяви в привественото си слово настоящият евродепутат от "Атака"“ и доскорошен съратник на Сидеров в партията му.

Стоянов допълни, че приема поста си като "апостолска мисия",защото по думите му навсякъде в Европа се виждат патриотични политически движения, които излъчват млади лидери.

В управителния орган на партията влизат седем души, сред които председателят, майка му Капка Георгиева, Десислава Кочовска - дъщеря на Вера Кочовска, двама настоящи и независими депутати Петър Хлебаров и Борислав Стоянов, Величка Христева - председател на Асоциацията по фехтовка, и юристът Чавдар Стоянов.

За символ на новата партия бе избрана птицата феникс.

До новата формация се стигна, след като в "Атака" избухнаха скандали с пълна сила. Сагата започна, след като Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров.

Възникна и спорът кой иска да превземе партията – депутатката Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на "Атака", или Капка Сидерова, която вече се раздели със Сидеров.

Паралелно със семейните трусове "Атака" остана само с 10 депутати в Народното събрание, което е минималният брой за парламентарно представителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се интересувам от Атака но това което направи Волен за Стоянов някой да ми го направи аз никога не бих се обърнал срещу него. Както се вика "храни куче да те лае".Той получава хиляди евро като евродепутат при положения, че никой не го познаваше и е там само благодарение на Волен Сидеров.Освен това Митко за нищо не става да си го признаем. Освен да ръси обиди в европейският парламент към роми и евреи...
89
2
 
5
 
! Отговори
Махмуд преди 11 години
Ако сложи перука и червило минава за женичка.
88
0
 
1
 
! Отговори
Живко преди 11 години
Айде още една *** на клона. Едва след гласуването Димитър Стоянов разбрал къде се намира, а гласуващите какво са направили.
87
2
 
5
 
! Отговори
краси преди 11 години
този и тази мамче никой нямаше да ги знае,ако не беше лудия Сидеров!Преди това се представяха като снахата и внука на Радой Ралин.Дрисльото стана депутат на 22г.и мамчето също благодарение на психото Волен.Пикльото стана евродепутат с огромна заплата пак благодарение на Сидеров.Но Сидеров беше от СДС,дясната му ръка Павел Шопов също!Добре е когато предатели предават предатели!Рано или късно справедливостта тържествува!!!
86
1
 
5
 
! Отговори
батко преди 11 години
В ръководството на новата партия има един сатанист, една врачко по наследство, една наркоманизирана вещица и отрочето й, който единодушно е избран от излъгани и довлечени насила хорица. Що за партия е това бе, хора?!Тоя Петър Хлебаров, който е най-добрия приятел на лидерчето Стоянов официално участва в сатанистки сбирки, няма да се очудя ако и самия Стоянов го придружава. Майка му на Стоянов е известна софийска шизофреничка. Щерката на Кочовска е умствено изостанала.Това е най-веселата партия:)
85
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога ще се бъде спрян Теторизмът от страна на ТВ СКАТ в България
84
3
 
17
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
тоя цайс е много смешен, типично мамино синче. още е под полата на майка си. иначе много ми е смешно как викаше оня ден "да изградим една европейска българия" - от кво ще я изградиш от доматите които произвеждаме ли? поредния *** с шаблонни фрази. българия е малка аграрна държавичка накрая на европа. никога няма да сме сила нито икономическа нито военна. държава в която няма средна класа, а само богати и бедни.
83
2
 
18
 
! Отговори
недоволен преди 11 години
Този индивид, с безумен поглед, много ми прилича на норвежския масов убиец, повярвайте приликата е очевидна. Пък като слушам и изказванията му смятам че му липсва само оръжие и тогава сходството ще е 100 %. Такива индивиди трябва да се лекуват в психиатриите, а ние сме го допуснали в политиката - шантав народ, какво друго да ви кажа.
82
0
 
8
 
! Отговори
L преди 11 години
ujasno syzdanie e oq mitko, strahotno protiven, jalko, che e vnuk na Radoi Ralin...
81
1
 
27
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 11 години
МНГО ПРОСТО И НЕБЛАГОДАРНО МОМЧЕ!!! ПРЕДИ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗАЕКВАШЕ - СЕГА СЛЕД ГОДИНИ МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 20000ЕВРО СТАНА ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ!!!!ОСВЕН МАЙКА МУ НЕ ВИЖДАМ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО!!!!
80
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма по-голямо олигофренче от това на снимката.
79
1
 
18
 
! Отговори
djani преди 11 години
Какъв национал-демократ? Даже и не прилича на Хитлер. Хайл Митко ли ще скандират по митингите. И как ще си разваля хлапака европейския рахатлък, дето "татко Волен" му осигури. Но така е - "Храни куче..." По-махаленска партия, родена от взаимно бъркане в гащите дали е имало, дори във всичко видялата България. Който гласува за тези, със всичкия си ли е?
78
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ной-после едно доказано *** начело на партия,кой ли ще членува в тази партия - интересно ???
77
0
 
22
 
! Отговори
ВРАЧКА преди 11 години
ПРОГНОЗАТА НА ВРАЧКАТА ДЕСИ КОЧОВСКА ЩЕ НАПРАВЯ ПАРТИЯ ТА КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА,ЖАЛКО САМО КАТО ЧОВЕК КАТО ПОГЛЕДНЕ КОЛКО СА ПРОСТИ ТЯ,КАПКА И СТОЯН,А КОЛКО ЗАБЛУДЕНИ БЪЛГАРИ ПРИСЪСТВАТ НА УЧРЕДЯВАНЕ Е ЖАЛКО ЗА НАШИЯ НАРОД,ЧЕ КАТО ОВЦЕ СЕ НОСЯТ ПО ПЪТЯ НА ОВЧАРА.
76
0
 
15
 
! Отговори
като гледам преди 11 години
ПАК ДИНОЗАВЪР СЕ РОДИ,ОЛЕ КОЛКО Е ИЗРАСНАЛ ЦЯЛ ГРУХЧО,***,ЯВНО СЕ Е ОХРАНИЛ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА МИСЛИ ЗА НАС С НОВОТО ПОПРИЩЕ,ЕВАЛА НА ГЕРОИ КАТО НЕГО,МАШАЛА,ЧЕ БГ СЕ РАЖДАТ РОДОБЛЮБЦИ КАТО СТОЕНЧО МАМИН СИН!
75
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Божееееее , и как гледа на лудо тоя *** !!! Не дай си боже да влезе във властта , Хитлер ще е малко пионерче в сравнение с този *** !!!!
74
0
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Капка,спешно трябва да...намери някой...татко,защото отрочето,няма кой да го...води заръчичка.
73
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сладко е да си във властта, сладко! Ама го няма вече татко и ще си останете само с мераците!
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сладко е да си във властта, сладко! Ама го няма вече татко и ще си останете само с мераците!
71
0
 
13
 
! Отговори
! преди 11 години
Нямат шанс.