Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър

Синът на Капка застана начело на Национал-демократическата партия
2 юни 2012 17:05,
101
Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър
Димитър Стоянов. Снимка: архив Булфото

Политическата "ДимКа" на майка и син Капка Сидерова и Димитър Стоянов от днес си има лидер.

Очаквано, след единодушно гласуване на учредителите, начело на Национал-демократическата партия застана Димитър Стоянов.

Още по темата
"Всички тук вярваме, че можем да направим промяна. Аз искам да променя света, като започна от страната си", обяви в привественото си слово настоящият евродепутат от "Атака"“ и доскорошен съратник на Сидеров в партията му.

Стоянов допълни, че приема поста си като "апостолска мисия",защото по думите му навсякъде в Европа се виждат патриотични политически движения, които излъчват млади лидери.

В управителния орган на партията влизат седем души, сред които председателят, майка му Капка Георгиева, Десислава Кочовска - дъщеря на Вера Кочовска, двама настоящи и независими депутати Петър Хлебаров и Борислав Стоянов, Величка Христева - председател на Асоциацията по фехтовка, и юристът Чавдар Стоянов.

За символ на новата партия бе избрана птицата феникс.

До новата формация се стигна, след като в "Атака" избухнаха скандали с пълна сила. Сагата започна, след като Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров.

Възникна и спорът кой иска да превземе партията – депутатката Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на "Атака", или Капка Сидерова, която вече се раздели със Сидеров.

Паралелно със семейните трусове "Атака" остана само с 10 депутати в Народното събрание, което е минималният брой за парламентарно представителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
16
 
! Отговори
Ганди преди 11 години
Махна се от "Атака" , но остана евродепутат ... Няма да коментирам и умственият му капацитет, защото всички го знаем. Света ще променя - да ходи да сади картофи и да не се занимава с политика, защото аман от политици и мамини глезьовци като него
49
1
 
17
 
! Отговори
пак АЗ преди 11 години
Волене, започвам да те разбирам.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забелязал съм, че големите *** винаги изтъкват младостта си като нещо, което непременно е предимство и непременно е достатъчно да им се доверим. Повече *** съм срещал сред младите, отколкото сред старите.
47
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Тея са партия манджа с грозде там всеки е добре дошъл дъновисти,масони,врачки,гадатели мамата си джаса! Бай Радой беше пич ама семката му излезе много куха
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Искам да променя света, обяви Д. Стоянов ... " - Кратките вицове са най-добрите.
45
1
 
17
 
! Отговори
смех преди 11 години
Не разбирам ,кой нормален човек би предположил,че тези биха изкарали и няколко месеца.Пълни смешници на изборите я вземат 100 гласа я не.
44
1
 
17
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Без да съм фен на АТАКА ще кажа че този дължи обсолютно всичко но Сидеров и не му прави чест да се прави на велик, като видя ча Волен заляза и тръгна да прави партия. Едва ли ще гласува някой за тях освен семейният кръг на лидерите в тази партия.Самозабравили се жалки хорица.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая ДимКа не беше предсказана от Вера Кочовска. Беше казала, че Волен ще стане президент, а то какво стана - дъщеря й ще става депутат. Ама то, момичето си е толкова елементарно, че майка й ако беше жива нямаше да позволи на Капка да я резили така.
42
0
 
31
 
! Отговори
Киро Бизона преди 11 години
Учредителите на новата партия МММ (Митко и Мамка Му) за сетен път се опитват да ни убедят, че българските гласоподаватели са отчаяни ***, които се хващат като шарани на политическото кюспе, което му подхвърлят! Повехналата и амортизирана трътка, която е свикнала на хубав живот на гърба на българския народ, благодарение на втрещения ***, който доскоро беше неин съпруг, сега си мисли, че ще продължи да зомбясва пияндурниците и селските маргинали, за да я настанят във властта. Да, ама не! Дъртата Кума Лиса няма как да спре агресивната *** на синчето си, а това ще им струва твърде скъпо на следващите избори!
41
1
 
12
 
! Отговори
TOYA E PSIHOPAT преди 11 години
POREDNIYAT SOPOL
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Debel i mazen ....se hili na snimkata..mamin kelesh.Nikoi ot gornite poserkovzi ne moge da ima karizmata na Volen Siderov !!Bez Siderov Ataka e nula !!
39
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
тоя *** поживя малко в Европа вземайки заплата като бял човек..даже е напълнял..и в един момент се сдушва с майка си партия да правят..за такива невротични откачалки като тоя пубер..НЕ ГЛАСУВАМ..айдееее ..да си търсят други будали
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pomiqr :)) stql da opravi Bulgaria che i sveta sled tova :D :D
37
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Митко Стоянов, Капчито, ИбришимовциМиновци, Мартинчовци и всякакава друга *** от Димка. НЯМА КОЙ ДА ВИ СЕ ВЪРЖЕ БЕ *** !!!
36
0
 
16
 
! Отговори
Ataka-i taka i vaka преди 11 години
Tozi na snimkata e golem poserkovez .Golem smeh ke padne !!!
35
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чух речта на "пламенният оратор"-завалла-полунеграмотен фъфльо.Цялата работа е да приберат държавната субсидия и да издоят будалите.
34
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Митко - ***. Четеш ли коментарите ? Виждаш ли колко те харесват и обичат хората ?
33
0
 
32
 
! Отговори
saki преди 11 години
Митьо пусни я вече тая майчина цица бе серсемино, голем си вече.
32
0
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Дим да Ви няма!Нагли смешници!Трудно се отлепяте ли,с "Капчица" ли се залепихте,сладичко е,а?!
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е този *** на снимката ?