Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър

Синът на Капка застана начело на Национал-демократическата партия
2 юни 2012 17:05,
101
Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър
Димитър Стоянов. Снимка: архив Булфото

Политическата "ДимКа" на майка и син Капка Сидерова и Димитър Стоянов от днес си има лидер.

Очаквано, след единодушно гласуване на учредителите, начело на Национал-демократическата партия застана Димитър Стоянов.

Още по темата
"Всички тук вярваме, че можем да направим промяна. Аз искам да променя света, като започна от страната си", обяви в привественото си слово настоящият евродепутат от "Атака"“ и доскорошен съратник на Сидеров в партията му.

Стоянов допълни, че приема поста си като "апостолска мисия",защото по думите му навсякъде в Европа се виждат патриотични политически движения, които излъчват млади лидери.

В управителния орган на партията влизат седем души, сред които председателят, майка му Капка Георгиева, Десислава Кочовска - дъщеря на Вера Кочовска, двама настоящи и независими депутати Петър Хлебаров и Борислав Стоянов, Величка Христева - председател на Асоциацията по фехтовка, и юристът Чавдар Стоянов.

За символ на новата партия бе избрана птицата феникс.

До новата формация се стигна, след като в "Атака" избухнаха скандали с пълна сила. Сагата започна, след като Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров.

Възникна и спорът кой иска да превземе партията – депутатката Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на "Атака", или Капка Сидерова, която вече се раздели със Сидеров.

Паралелно със семейните трусове "Атака" остана само с 10 депутати в Народното събрание, което е минималният брой за парламентарно представителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всички учредители са "хвани единия, удари другия".... чудно, че са успели да намерят свободно име за партията, но не е чудно как са се сдушили откачалките
9
9
 
3
 
! Отговори
до Гошо Тъпото преди 11 години
А ти си от неовчия електорат или ти избираш по-възвиешено от нас?? *** и тъпите гошовци, че и със самочувствие над другите....
8
0
 
23
 
! Отговори
ужас преди 11 години
баси ***!!!
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
докато основната издръжка на политическите партии идва от държавна субсидия, а не от членски внос, ще продължават всякакви недоразумения на природата, хора без професии и ден реален трудов стаж да си правят партии и партийки и да осигуряват поле за изпускане на парата на *** и маргинали
6
0
 
30
 
! Отговори
ДИМ КА ПУТ КИН преди 11 години
ДИМ КА *** КИН
5
0
 
49
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Маминото и...то се уреди с...партия.Сега...остава,някой от...овчият електорат,да му...поверва.
4
1
 
48
 
! Отговори
Митко Капкин преди 11 години
Този инфантиляк не можеше да говори,а мучеше нечленоразделно допреди няколко години. Явно посещенията при логопед и еврокинтите са внесли подобрения. Сидеров може да е всякакъв,но те го използваха като ракета-носител,а сега го предадоха! Предателите заслужават единствено презрение...
3
1
 
34
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
шизоиден поглед
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз като Ви казвах на времето да не ги псувате, защото се множат и размножават Вие не та не ! Хайде сега да видим колко паразита ще се закачат да смучат държавна пара за следващите избори. Едно е ясно. Келепира е голям и си заслужава всичкото безочие и срам.
1
0
 
40
 
! Отговори
Прост преди 11 години
Добре де ,как 7(седем) души правят партия?