All inclusive пада в хотелите с 3 звезди?

Имали по 1000 легла, пък ресторантите им били с 30 места
Обновена: 6 юни 2012 11:23 | 6 юни 2012 11:21,
36
All inclusive пада в хотелите с 3 звезди?
Снимка: Reuters

Има идея да се забрани аll inclusive изхранването в хотели под 4-5 звезди, обяви директорът на Агенцията за безопасност на храните Йордан Войнов.

По думите му хотелите с 3 звезди ще имат право да предлагат аll inclusive изхранване само ако могат да осигурят места в столовата за 60% от легловата си база.

При проверките по морето инспекторите от агенцията се натъкнали на куриозни случаи, при които при хиляда места леглова база в ресторантите имало едва по 30 места.

"Това е недопустимо", аргументира предложението си Войнов.

От 18 юни Агенцията по храните започва проверки за разнос на царевица, сладолед и закуски на плажа.

Глобите за такива търговци са 1500 лева за физически лица, а за фирми започват от 2000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Йордан Войновхотели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
8
 
! Отговори
честито преди 11 години
Е това си е нормално да го обмислят нали малките в бизнеса имат по 2-3 звезди а тези с по 4-5 са си комплекси на наши от едни групи се с по 3 букви сега ще смажем малките за да жиреят по добре големитевсе пак батя ви Боко знае от каде е тръгнал и знае за кои да се грижи тарикат селски бек си е тои зе сички видове жласт и сега като Путин ще ни садира кожите още 20 години и те така да ни е честито
8
2
 
16
 
! Отговори
==================== преди 11 години
Е то пък един all inclusive - всеки ден за обяд кебапчета от соя и за гарнитура руска салата от замръзнали моркови ;)) Българска работа..
7
20
 
6
 
! Отговори
курортист преди 11 години
Другари ГЕРБ са виновни за всичко. Ето днес беше дъждовно и какво направиха Б.Борисов и Цветанов нищо. А ние от БСП-назначени капиталисти ви направихме хотели, а те сега искат и да имало места в ресторантите. Щеше да има , ама свършиха крадените пари защото загубихме изборите. Затова сега плюйте всички и всичко свързано с ГЕРБ. Не че има файда ама да ни олекне.
6
11
 
17
 
! Отговори
пепе преди 11 години
Поредната МЕГА ГЛУПОСТ. Ами то самата идея за All Inclusive предполага по-ниска категория на хотела. Ако имам пари ще спя в 5 звезди и ще ям омари в ресторанти, и няма да се бутам с още 500 човека. Както обикновено логиката на управляващите е точно обратна на нормалната.
5
13
 
16
 
! Отговори
Роли преди 11 години
Тея пак полудяха, откъде накъде те ще налагат ограничения и забрани? Тяхната работа е да следят за качеството на храната, не да дават акъли за това как се управляват хотели. Ако местата в ресторанта на хотела са малко, туристите просто дават ниска оценка и спадат резервациите на хотела, просто и ясно, конкуренцията е тази, която отсява добрите от нискокачествените хотели. То не остана бизнес, който да не унищожават тези мизерници, като ни залъгват, че имало европейски изисквания!
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, 30 места за 1000 човека, ми да ги махнат. Тогава поръчките да минават през сервитутка и съвсем овапцахме работата...4. Офф айде млъкни пък ти бе... Знам че ще имаш 50 лева глоба ако пропуснеш да на***ер ГЕРБ в каквато и да е новина!
3
12
 
18
 
! Отговори
toqgata преди 11 години
Убйци на бизнеса =ГЕРБ
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждам никаква логика в глупостите на Войнов. Значи за 3* хотели се ще се изисква да осигурят места в столовата за 60% от легловата си база, а за 4* и 5*, няма да се изисква?!? Пак ми мирише на определени корпоративни интереси!
1
6
 
24
 
! Отговори
RT% преди 11 години
Всеки Божи ден бълват глупости тия чиновници.