Шефът на ЦРУ инкогнито посети България

Петреъс се срещнал с шефовете на родните спецслужби
Обновена: 7 юни 2012 11:38 | 7 юни 2012 11:38,
143
Шефът на ЦРУ инкогнито посети България
Дейвид Петреъс. Снимка: Reuters

Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс е бил на посещение у нас от 5 до 7 юни, съобщиха от посолството на САЩ.

По време на визитата си той се е срещнал с президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов, вицепремиера Цветан Цветанов, министъра на отбраната Аню Ангелов, както и с отделните директори на българските разузнавателни служби.

Като бивш началник на Централното командване на САЩ и на коалиционните сили в Ирак и Афганистан генерал Петреъс е изразил искрената признателност за внушителния принос на България в тези страни.

Той е дал висока оценка на способностите на българските части, с които е служил в тези мисии, както и на Балканите.

Петреъс е дал висока оценка на добрите отношения на сътрудничество в областта на разузнаването между ЦРУ и българските разузнавателни служби в съвместната им работа, целяща да се извлече полза от новопоявили се възможности и да се даде отпор на общите заплахи и е изразил решимостта тези отношения да бъдат разширени.

Директорът на ЦРУ е приветствал усилията на българското правителство в борбата с тероризма, организираната престъпност и корупцията, допълват от американското посолство у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
33
 
! Отговори
Тайно преди 11 години
Защо изведнъж България стана толкова интересна за най-силната държава в света? Оттук ли ще нападат Иран и Русия? Или договарят предаването на Кърджали в турски ръце, затова ли е тайно? Какво криете от народа диктатори продажни? Отново ли продавате нещастната ни земя? Или ЦРУ иска бизнеса на Гриша Ганчев? Какво пак криете дърти комунисти от ГЕРБ
47
3
 
19
 
! Отговори
Тъй ни искат преди 11 години
Директорът на ЦРУ е приветствал усилията на българското правителство в борбата с тероризма, организираната престъпност и корупцията.Нашите отлично са се справили със задачата да внедрят в чужбина братя Галеви.
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мале какъв подмолен лалугер е тоя. 100% заговорничат нещо лошо, щом идва по терлици и говори с не кой да е а организираната и легализирана престъпност...
45
3
 
15
 
! Отговори
А на бас преди 11 години
Че нашите са стояли мирно на един крак. Някои са се изтървали, но стоически са доказали, че са добри послушковци.
44
4
 
17
 
! Отговори
До55 член за ГЕРБ преди 11 години
по голем комунист от РазБойко има ли? Крадлив, с престъпно минало, тотаталитарно мислене, властолюбец, диктатор, мафиот, лъжец и измамник, *** и ***, маша в ръцете на по-силните. С една дума - жив комунист
43
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя прилича на подъл лисунгер такъв ще те купи и продаде.
42
3
 
22
 
! Отговори
$ преди 11 години
Не е дошъл само за едни благодарности.
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И този е един зализан - все едно с Уорлик една майка ги е раждала...
40
16
 
6
 
! Отговори
член на ГЕРБ преди 11 години
Ние не искаме акъл от комунистическия български народ. Лошия материал е безгласна буква.Ще си работиме с американците те са пичове.
39
1
 
9
 
! Отговори
Bace преди 11 години
С много знания за корумпираните ни управници с голямо криминално досие като премиерът за крадливият вътрешен министър дето роднините му винаги са били държавни служители и пестили за него да има вече собствена кооперация се знае от ЦРУ и се използва максимално . ВИще какъв шут имат тук за посланик и нашите нищо не смеят да му кажат . Сега ще им е набил обрачите и започва новия етап от геноцидът наречен търсене на шистов газ . После ще видите колко ще ускорят болестите и смърта у нас ПЛАНЪТ БАЧКА
38
0
 
7
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
По време на ВСВ Швейцарците си изиграха най-умно и не само от времето на Вилхелм Тел са тъй щом казваш че Швейцария са зле ясно що за птица си.
37
3
 
21
 
! Отговори
Тайно ли? преди 11 години
Тайно, означава, че РазБойко пак прави нещо срещу собствения си народ, иначе зашо ще е тайно. Това намирисва на подход от близкото ни комунистическо минало, когато всичко ни беше наред и всичко беше скрито покрито. Но той тиквата си е чист комунист, прерастнал в мафиот и след това заграбил властта с пари от контрабанда и наркотици, но по мислене си остава тоталитарен комунист. Диктаторите и мафиотите са оръжие в ръцете на ЦРУ.
36
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 46 хич не искам да приличаме на швейцарците , по време на ВСВ изиграха най-мръснишката роля , конкуренция им правеше единствено Ватикана.
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боядисва си косата. Видяхте ли какъв спец съм?
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 25 защото мой човек такава му е службата тайна , никога посещение на шеф на разузнавателна служба не се афишира никъде и обикновенно той не ходи току така на екскурзии по света , а останалите коментари дори не заслужават и внимание .
33
0
 
9
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
По добре да не бъдем на ничия страна и да се мъчим да запазим неутралитет не знам как ще стане това ама евала на Швейцарците дреме им за глобалните проблеми който враг стъпи на земята им и отнася плувката.
32
1
 
12
 
! Отговори
uyиwt преди 11 години
хаха, нали е ЦРУ всичко е инкогнито.Инкогнито са и приказките му. Това което се пише не е това което се казва.
31
1
 
4
 
! Отговори
dimitarivanov53 преди 11 години
Ima nesto.
30
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цру знае всичко за мръсното минало на Борисов и го използва за постигане на мръсните американски цели. Оставка на правителството. Съд за националните предатели!
29
9
 
21
 
! Отговори
Дърво преди 11 години
ЦРУ не случайно знае много факти от престъпно минало на РазБойко. В момент, когато Европа се ориентира икономически и политически към по-близки връзки с Русия, ЦРУ слага дърво в спиците. И дървото се казва Бойко Борисов.