Шефът на ЦРУ инкогнито посети България

Петреъс се срещнал с шефовете на родните спецслужби
Обновена: 7 юни 2012 11:38 | 7 юни 2012 11:38,
143
Шефът на ЦРУ инкогнито посети България
Дейвид Петреъс. Снимка: Reuters

Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс е бил на посещение у нас от 5 до 7 юни, съобщиха от посолството на САЩ.

По време на визитата си той се е срещнал с президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов, вицепремиера Цветан Цветанов, министъра на отбраната Аню Ангелов, както и с отделните директори на българските разузнавателни служби.

Като бивш началник на Централното командване на САЩ и на коалиционните сили в Ирак и Афганистан генерал Петреъс е изразил искрената признателност за внушителния принос на България в тези страни.

Той е дал висока оценка на способностите на българските части, с които е служил в тези мисии, както и на Балканите.

Петреъс е дал висока оценка на добрите отношения на сътрудничество в областта на разузнаването между ЦРУ и българските разузнавателни служби в съвместната им работа, целяща да се извлече полза от новопоявили се възможности и да се даде отпор на общите заплахи и е изразил решимостта тези отношения да бъдат разширени.

Директорът на ЦРУ е приветствал усилията на българското правителство в борбата с тероризма, организираната престъпност и корупцията, допълват от американското посолство у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още едно доказателство, че Борисов е таен агент на ЦРУ и турските тайни служби и действа скришом зад гърба на целия български народ.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ZA KAKVO EDOSHIL PO TOCHNO
6
6
 
18
 
! Отговори
NERON преди 11 години
E SPORED VAS TOI ZATOVA LI E DOSHUL DA KAJE KOLKO SA DOBRI BG VOINICI V IRAK :)))) I DA POTUPA BOKO PO RAMOTA :) NO PRAVITELSVOTO MUL4I KATO *** I NISTO DOBRO NE NI 4AKA , AMERIKACITE IDVAT TUK KATO GOSPODARI I SAMO DAVAT ZAPOVEDI I NASHTE IZPULNIAVAT , TAINITE ZATVORI V POLSHA ,RUMUNIA ,BULGARIA -OT KADE SA OT CRY - GOLEMA NOVINA -NO ISKAME ISTINATA KAKVO E TURISL TUK I KAKVO E ISKAL OT BULGARIA TOZI POSRAN DIREKTOR NA CRY -KUV GO DURVI TUK ,NARODA TREBVA DA ZNAE .NIE SME VI IZBRALI GERB
5
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повръща ми се от тия янкита! Нация от мошеници ,убийци и мародери!
4
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дигнал се от майната си да благодари за какво?
3
5
 
3
 
! Отговори
chach преди 11 години
dobarden maistore.
2
13
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Това да не е било за да се извини че БЕЗ ДА ИСКАТ при пробването на ХААРП-а са нацелили България и в частност Перник и София ?!?!.... Впоследствие ако е отлетял за Италия да знаете че е само това.... Сигурно и там ще се извинява.... Макар че там едва ли са "***" като в Абсурдистан ( разбирай България!!! :)...) и малко трудно ще им "простят грешката".....
1
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеци Вифаджийчето сигурно е свършил от кеф като е разбрал за визитата на тоя изтръпналия.