Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение

"Тя ще е за хората, които разбират, че ГЕРБ е подмяна на нашите идеи"
Обновена: 22 юни 2012 20:29 | 22 юни 2012 20:28,
212
Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение
Иван Костов Снимка: Impact Press Group

Платформа за обединена и модерна десница на българите ще бъде обсъдена и приета на Националното събрание на ДСБ на 30 юни. Това съобщи в Русе председателят на ДСБ Иван Костов.

 "Минаха много години и хората видяха всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да предложим на вниманието на хората една наистина зряла платформа за обединение", каза Костов. 

По думите му платформата е "за избирателите на "Синята коалиция", за избирателите отдясно, за хората, които разбират, че ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи". 

"Точно днес е времето за това. Както имаме разколебани хора в своите позиции, така имаме и готовност това колебание бързо да приключи. Ние сме пред изясняване на това кои сме десницата и за какво сме. Ние искаме това да бъде конкуренция на идеи. Да бъде предложено на вниманието на десния избирател, за да видим той кои идеи ще припознае", заяви Костов. 

По думите му това били идеи, определени и свързани по определен начин, които изразяват наблюденията на хората, техните страстни вярвания, техните разбирания за нещата, за света така, както е подреден политически. 

Председателят на ДСБ каза още, че "ГЕРБ се отдава все повече на лобистко законодателство" и даде пример със Закона за горите. "Единственият светъл лъч тук е, че се появи президент, който започна да връща тези закони", посочи Костов и допълни, че се надява това да се случва и занапред с лобистките текстове. 

"Тази практика на лобистки текстове трябва да бъде преустановена веднага, защото така страната няма как да излезе от кризата", заяви Костов, цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
12
 
7
 
! Отговори
koko преди 11 години
Този *** като го видя, ми се присира светкавично! Хората имат къса памет, ако гласуват за него!
161
12
 
6
 
! Отговори
азе преди 11 години
И.Й.Костов ---"Крадецът на балканите"!
160
14
 
3
 
! Отговори
....? преди 11 години
За лицето ---И.Й.Костов ,.....никакви коментари НЯМАМ !За мен той е ---минало бешело!
159
14
 
3
 
! Отговори
1323 преди 11 години
имаше една крилата фраза на този другар/ България Швейцария на Балканите/ и така стана -само за него и обкржение то му ,а какво стана с фондация /Бъдеще за България/ къде е .................КРАДЕЦ номер 2
158
1
 
7
 
! Отговори
Кошник преди 11 години
Толкова ми е чудно, как един народ, като булгаристанския не могат абсолютно нищо да предприемат и направят да сринат шепа плъхове подвизаващи се в една по- голяма сграда наречена парламент и две, три по-малки наречени министерства. Ами пръдльовци със скъсани одежди, муфлони утрепани вземете и излезте на улицата, обединете се и смажете бацила. Десет парясника командорят 5-6 милиона и те слушкат и гледат, като телета в дълбока мина. Мина ви живота ве ейййй....
157
6
 
3
 
! Отговори
BIVSH SEDESAR преди 11 години
KAKVO KOSTOV TARSESHE NA ROJDENNOTO PARTY NA LUBEN GOTZEV?
156
12
 
7
 
! Отговори
калинка преди 11 години
Ало сектантите от ДСБ май още спите.То не може цяла нощ да хвалите своя крадец и подлец Костов. Колко е спокойно в сайта, когато ги няма тези сектанти и зомбита за да ни тровят със своите дяволски мисли.
155
9
 
4
 
! Отговори
изплаши преди 11 години
се,че е вън от парламента, от лапането, защото той може да работи само депутатин и нищо друго:)))))))))
154
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо да се прави на Георги Димитров на дясното пространство в България, най-добре др. костофф да си хваща бухчата и да си ходи в село Драгалевци. Поне докато не се намери някой, който да го тикне където му е мястото! Току виж без него може и наистина да се получи едно обединение в дясно! А костофф е прекалено прозрачен в напъните си да служи на тези, които го доведоха на кръглата маса 90-та година!
153
11
 
5
 
! Отговори
о-конър преди 11 години
Хора не се безпокойте за линча на Костов. По естествен начин сините реститути и старци си заминават от този свят т.е. по естествен начин Костов ще остане извън парламента. Младите от ДСБ Прошков ги заведе при Кунева! Така вече никой не го иска Костов.
152
11
 
5
 
! Отговори
Ася преди 11 години
Уважавам зрелите хора.Но Костов е като останалите кандидати за власт - изостава и живее в минало време.Защото и десницата и левицата отдавна презряха, скапаха се, спихнаха.Каквито и да са имената на партиите, каквито и боричкания да демонстрират, вече е очевидно, че те не се различават с идеите и целите си.Светът се раздели на богати, които управляват държавите.И на бедни, които са реалната опозиция на управляващите.Вече няма ляво, дясно, център в играта. Нужен е само нов политич. речник.
151
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 171 ти срещу реституцията ли си бе *** , реституираха ли ти земята на село а , кво се оплакваш , ако си нямаш бащиния значи си голтак , а ко си такъв няма да се оплакваш а ще работиш за да не будеш повече такъв.
150
12
 
3
 
! Отговори
георги антонов преди 11 години
Всички виждаме, че Костов се опитва с последни сили да мобилизира малкото останали реститути и негови зомбирани членове. И този напън няма да успее,защото в ДСБ се дава път само на старите 75гогд.членове баби и дедовци. Костов в момента има покрепата на 60хил. сини бабички и старци. Тези сини старци са по-зомбирани и *** от червените бабички!
149
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 169 грешка отнасяше се за 165, извинявам се
148
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
166 нищо общо няма с истината , това което си написъл . Костов на времето не знам 98 или 99 направи от СДС единна партия защото бяха обединение от партии и ако бяха останали така днес СДС нямаше да има , после 2004 когато създаде ДСБ се опита с този нов проект да съживи десницата , да направи това което направи Царя и после ББ , но не се получи , защото народа си харесва популизма , 97 този народен интерс се припокриваше донякъде с програмаата на СДС но не и 2004 , не и сега и за това се размина
147
1
 
9
 
! Отговори
иво преди 11 години
prof.,Обикновено хора като вас говорят колко другите са корумпирани.Та ми е интересно , защо според вас Костов е най "корумпираната " личност.И само не ми цитирайте предприятия , които бяха включени от предишното правителство в групата за "изолация" т.е ЛИКВИДАЦИЯ.Едни от тях бяха и Балкан , Кремиковци ОЦЗ-Кърджали и прочее. Между другото ще им намерите и списъка ако се поразровите.Предприятия със задължения от стотици милиони се купуват като ОЦЗ Кърджали, т.е никога.
146
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов какво дясно какво ляво? И лявото и дясното са ни руски.
145
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 159 Миндо понеже съм учил на времето политикономия 2 години по два семестъра първата капитализъм втората соиализъм , ще ти кажа че първата година понеже на практика се изучаваше Капитала на Маркс ми дадеосновата в икономиката , втората бяха глупости с които комунистите се опитваха да оправдаят съществуването си , но ако Костов е бил като преподавателя ми от първата година шапка ще му сваля защото онзи нямаше нищо общо с представата ни за соц.университетски преподавател , той ненавиждаше соца
144
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов подмени и продаде идеята на СДС и България. Минаха много години и хората видяха,че от Костов по-голям крадец и лицемер няма. Костов опита всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да изхвърлим Костов, СДС и ДСБ от Парламента.Време е за разумната промяна- Костов в затвора, а СДС и ДСБ извън парламента.
143
9
 
5
 
! Отговори
prof.O.Minncev преди 11 години
Костов даже и в Америка ти се носи славата вече 15 години, че си най-корумпирания човек в България. От такива като теб напуснахме България, защото затри високотехнологичните фирми.Костов не разбра ли, че вече никой честен и почтен българин не ти вярва. Ти Костов предаде и продаде синята идея. Сега пак платформи и лъжи, но тоя път народа ще ви остави цялата корумпирана десница извън парламента. И стига си клеветил Бойко и Плевнелиев пред САЩ и Европа. Ние сме обяснили ти кой си!