Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение

"Тя ще е за хората, които разбират, че ГЕРБ е подмяна на нашите идеи"
Обновена: 22 юни 2012 20:29 | 22 юни 2012 20:28,
212
Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение
Иван Костов Снимка: Impact Press Group

Платформа за обединена и модерна десница на българите ще бъде обсъдена и приета на Националното събрание на ДСБ на 30 юни. Това съобщи в Русе председателят на ДСБ Иван Костов.

 "Минаха много години и хората видяха всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да предложим на вниманието на хората една наистина зряла платформа за обединение", каза Костов. 

По думите му платформата е "за избирателите на "Синята коалиция", за избирателите отдясно, за хората, които разбират, че ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи". 

"Точно днес е времето за това. Както имаме разколебани хора в своите позиции, така имаме и готовност това колебание бързо да приключи. Ние сме пред изясняване на това кои сме десницата и за какво сме. Ние искаме това да бъде конкуренция на идеи. Да бъде предложено на вниманието на десния избирател, за да видим той кои идеи ще припознае", заяви Костов. 

По думите му това били идеи, определени и свързани по определен начин, които изразяват наблюденията на хората, техните страстни вярвания, техните разбирания за нещата, за света така, както е подреден политически. 

Председателят на ДСБ каза още, че "ГЕРБ се отдава все повече на лобистко законодателство" и даде пример със Закона за горите. "Единственият светъл лъч тук е, че се появи президент, който започна да връща тези закони", посочи Костов и допълни, че се надява това да се случва и занапред с лобистките текстове. 

"Тази практика на лобистки текстове трябва да бъде преустановена веднага, защото така страната няма как да излезе от кризата", заяви Костов, цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
8
 
! Отговори
едно българско дете преди 11 години
Все много знаете, кой откраднал, кой бил престъпник, а къде бяхте вие, когато това се случваше???Какво направихте вие, та сега всички мои съученици мечтаем да избягаме от България??? Много знаете, ама май нищо не знаете...
141
5
 
10
 
! Отговори
до 161 преди 11 години
ей,***,Костов е единствения премиер в Българската история,който като го срещнеш по коридорите на министерски съвет и имаш респект,проблема не е той,проблема е че такива неандерталци като тебе имат правото да гласуват.нали се сешташ че всеки народ си заслужава управляващите......погледни какво си заслужил,***
140
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На *** пак му се прииска да оглави парада,ама как да стане като е *** до ушите.
139
9
 
7
 
! Отговори
Костов ли? Знаем го! преди 11 години
Най-големия престъпник на Прехода, все още на свобода!
138
5
 
3
 
! Отговори
миндо преди 11 години
Добър икономист??? Започнал политическата си кариера от асистент по политикономика, мисля. Познавам хора с Висше икономическо от България, Магистри в англия и САЩ, специализирали в Германия и преподаващи в някои от 10 - те най престижни университети в света. Занимавали се с финансите на фирми правещи десетки пъти БВП на България. Писали трудове и цитирани в цял свят. Костов не е като тях.
137
7
 
8
 
! Отговори
Богдан преди 11 години
Само Костов е способен да оправи икономиката на България! Само Костов може да извади България от проклетото последно място в Европа по бедност!Мислете!
136
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добър икономист, слаб политик. Няма да влезе в парламента и драпа
135
5
 
8
 
! Отговори
turbo преди 11 години
ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов рамътиха безвъзвратно разума на Българина. Жалко наистина.
134
9
 
6
 
! Отговори
Теди преди 11 години
Тоя крадец единствената му идея е да краде !!!!!!!!!!!!!!!!!! Мръсен , алчен *** !!!!
133
9
 
6
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
TOZI MOSHENIK NE E LI V ZATVORA???!!!
132
11
 
6
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Трябва да си много ограничен човек за да се опиташ да убедиш хората този колко добър политик е. Всички го видяхме колко струва и разбрахме чие дело е . Великия демократ който се заиграва с комунистите
131
9
 
6
 
! Отговори
миндо преди 11 години
Ако чаках на Костов да ми избърше дупето, досега да го е продал на безценица на комунистите или на евреите. Както направи със всичко, което докопа. Казвам само факти и дори не ти слагам минус за тона с който ми говориш и за неинформираността ти.
130
10
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
КОИ ДАДЕ НА КОСТОВИЦА ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА - МИРЧО *** ПРИВАТИЗИРАЛ ВОЕННИЯ ЗАВОД ЧЕРВЕН БРЯГ ОКРАЛ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ - НЕОСЪДЕН
129
3
 
5
 
! Отговори
миндо преди 11 години
Стоене, планът е подписан от Българската група от проф. Иван Ангелов, (икономически съветник на правителството) и участват още 29 български икономисти - сред които професорите Димитър Борисов, .......... Иван Костов... bg.wikipedia.org/wiki/Национална_стратегия_Ран-Ът . Стоене бативото, тоя интернет не е само за красота. Виж линка.
128
4
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
кОЛКО ГОДИНИ кОСТОВ УПРАВЛЯВА ИКОНОМИКАТА НА БГ/ Я да сметнем -1990г министър на финансите- 1997 - премиер до 2001 г 11 г единадесет години?? по долу форумците да не ми обясняват как фалирали заводите и т.н.
127
2
 
2
 
! Отговори
иво преди 11 години
Доста грешки напави.Сега ли разбра , че Гоцев и Доган докатака Сакскобургготски в България за да го смени? Или , че П.Стоянов му спретна един Конституционе съд за да докаче че той /Симен Сакскобурга/ не може да стане Президент и настрои всики срещу себе си?Или , че му разреши да кацне в София. Ктао с всички монарси от останалите балкански държави?Или разцеплението на СДС ?Или....... ???
126
0
 
2
 
! Отговори
стоян георгиев преди 11 години
до 133-mindo-Не разпространявай велики глупости,***!Подписът под плана РАН-Ът,е на Луканов!!Той го е поръчал,а не Костов!А затова,какво трябвало да направи Костов,пък не го направил,виж по добре дупето си,че май Костов не ти го е избърсал.Не оприличавай Костов с бога Зевс!?Дори и той не може да направи сам,това,което ти се иска!Една държава се "прави"от един народ,а не от един човек-но това говедата не го знаят...
125
6
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 11 години
Направо ми се плаче за Костов-много ми е тъжно- 22 г в политиката и сега горкият няма да може да се пенсионира-оставете го човека поне още 20 г МОЛЯ ВИ СЕ !В края на 1990 година Иван Костов става министър на финансите, като един от тримата представители на СДС (заедно с Димитър Луджев и Иван Пушкаров), в коалиционното правителство на Димитър Попов. Той остава на този пост и в правителството на СДС, начело с Филип Димитров.
124
2
 
1
 
! Отговори
... преди 11 години
Та, ставаше дума за младите кариеристи, лансирани от Костов, които избягаха при Меглена Кунева. Грешка е и прекалената опозиционост спрямо Борисов и неглижирането на Меглена Кунева. Да, каза, че е поредната червена кукувица, пратена да снесе яйца в синьото гнездо, но... до там. Сините бяха поставили условие за подкрепа на Борисов, ако ни отърве от Белене и петролопровода на гърците и руснаците. Направи го. Но няма ответна реакция.
123
8
 
0
 
! Отговори
до 138 преди 11 години
голям респект и съчувствие изпитвам към мазния мавър дето пола си ще смени само и само да остане в парламента