Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение

"Тя ще е за хората, които разбират, че ГЕРБ е подмяна на нашите идеи"
Обновена: 22 юни 2012 20:29 | 22 юни 2012 20:28,
212
Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение
Иван Костов Снимка: Impact Press Group

Платформа за обединена и модерна десница на българите ще бъде обсъдена и приета на Националното събрание на ДСБ на 30 юни. Това съобщи в Русе председателят на ДСБ Иван Костов.

 "Минаха много години и хората видяха всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да предложим на вниманието на хората една наистина зряла платформа за обединение", каза Костов. 

По думите му платформата е "за избирателите на "Синята коалиция", за избирателите отдясно, за хората, които разбират, че ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи". 

"Точно днес е времето за това. Както имаме разколебани хора в своите позиции, така имаме и готовност това колебание бързо да приключи. Ние сме пред изясняване на това кои сме десницата и за какво сме. Ние искаме това да бъде конкуренция на идеи. Да бъде предложено на вниманието на десния избирател, за да видим той кои идеи ще припознае", заяви Костов. 

По думите му това били идеи, определени и свързани по определен начин, които изразяват наблюденията на хората, техните страстни вярвания, техните разбирания за нещата, за света така, както е подреден политически. 

Председателят на ДСБ каза още, че "ГЕРБ се отдава все повече на лобистко законодателство" и даде пример със Закона за горите. "Единственият светъл лъч тук е, че се появи президент, който започна да връща тези закони", посочи Костов и допълни, че се надява това да се случва и занапред с лобистките текстове. 

"Тази практика на лобистки текстове трябва да бъде преустановена веднага, защото така страната няма как да излезе от кризата", заяви Костов, цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
9
 
3
 
! Отговори
Костов преди 11 години
Не ме слушаите какво говоря .Целта ми е да вляза в парламента.
121
7
 
4
 
! Отговори
mindo преди 11 години
Вместо да направи закон за лустрацията, той ги направи новата икономическа върхушка. Което от своя страна показва тесните му връзки с тях. Просто, ясно и логично.
120
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Притеснява ме Костов. като го гледам как съска от злоба в парламента, сега като изхвърчи от там да не иде на обучение в Пакистан и после да се върне тука да се взриви
119
2
 
8
 
! Отговори
... преди 11 години
Срещу Костов се изля небивала помия. Срещу управлението му беше мобилизиран гигантски ресурс. Генерал Любен Гоцев и Доган домъкнаха чак от Испания Кобурготски, за да предотвратят втори мандат на сините. Дори да не си фен на Костов е човешки да го разбереш, да проявиш съчувствие и да се респектираш от волята му да остане в политиката. Допуска грешки. Чудо е, че оцеля след кадровитге гафове. Като се почне от първото издание на правителството му, та се свърши с младите кариеристи, които избягаха.
118
6
 
3
 
! Отговори
mindo преди 11 години
Визионера Костов, вместо да унищожи върхушката на ДС, да забрани ДПС и БСП и да оправи морала и качеството на работа в институциите, продаде заводите на същите тези хора на безценица и подсили корупцията и свободията в разните му там служби. Толкова и за визиите му. Ако това са грешки на младостта му, то не желая да и да помисля за грешките на старостта му.
117
7
 
2
 
! Отговори
2 преди 11 години
като си спомня как му вярвах на този дето разби СДС и отне шанса на България ...сега не мога да го гледам...Времето и резултата му от управлението показаха какво може...кръгла нула като водач.
116
3
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 11 години
аЗ СЪМ ОТ СЕЛО И ПАСА ПАТКИ ))
115
7
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
След като Костов е бил идеален -Защо не остана на властт?????? Иване кажи си !!!!ахахахахахахахах-цитирам президента П Стоянов-не съм нито червен нито зелен а най нормален човек които иска поне половината българи да живеят добре-както каза вчера известна банкерка -ние сме били щастливи -АМА НЕ ГО ЗНАЕМ ХАХАХАХАХА
114
5
 
3
 
! Отговори
mindo преди 11 години
Планът Ран - Ът не е мит. Подписът на Костов седи върху него наред с тези на Луканов и т.н. Нямам нищо против теоретизирането в областта на икономиката, но на един асистент по икономика няма начин да не му е било ясно до какво води неолиберализма. Толкова за политическата далновидност и икономическата прозорливост на командира. Ако ли пък наистина е толкова умен, значи е неморален. Костовистите да си избират сами.
113
8
 
1
 
! Отговори
магарешко преди 11 години
приятели от чужбина ми разказваха една история по времето когато той беше прайм министър. на почивка в малта си купили тур обиколка.местният екскурзовод им показвал разни забележителности дори им показали отвън къщата на Бг премиера.Те ме питаха за това тогава, но аз нямах информация.Относно коментарите за Нефтохима.Парите дадени под масата бяха повече от стойността на комбината за да го вземат.направо от писаното по долу излиза че никой не е искал да го купи което не отговаряше на истината.
112
1
 
6
 
! Отговори
еййй Ф С Б преди 11 години
Как е жена ти? От кое село беше?
111
6
 
0
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
пиши по смислено -нямаш ли 5 клас?
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каквото и да се говори и напише ,промитите мозъци и плювачите няма да се откажат от своята простотия.Целта на плюенето е постигната,а именно кадърните да бъдат оплюти и омерзени и на тяхно място да бъдат поставени индивиди с тъмно минало,за да могат да бъдат контролирани докато са им нужни.Този човек можеше и да постигне нещо,но цялата *** от промити мозъци не го заслужават
109
8
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
През годините на Костов ако не дадеш на фондацията на жена му една пачка -много бързо ще фалираш--и сега е така -само че Мишо Бирата направо си "умря"
108
0
 
4
 
! Отговори
do Ф,С,Б. преди 11 години
Я кави НЕЩО за твой'та веница,а? Знаеш ли подробносри...
107
4
 
1
 
! Отговори
kj преди 11 години
Ако последните си изпълниха едно от обещанията,г-н Костов и не само той,щеше да е съпруга на бай Асен - мазния в Бобовдолския затвор.Ама нали вече са на влас,и обещанията няма как да се изпълняват.Народа е в голяма безизходица,и пак ромският електорат ще ни избера новите вождове
106
1
 
9
 
! Отговори
OLE преди 11 години
Мразят го най-вече търтеите от бившите соц. предприятия, защото като станаха частни те първи са изхвърчали. Леко ще се гътнеш от злоба бе, човече! Е*аси как трябва да те е пре_бал КОстов, за да го мразиш така. А той кои пре_ба? Ами най-вече ченгетата и ***. Ченгетата са днес в ГЕРБ, ортодоксалните *** - в БСП. Е, как да не ми стане симпатичен Костов (при всичките си не малко кусури) - мразят го най-вече тези, които аз мразя!
105
8
 
1
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Ето за това Костов е в политиката-защото ако не е -ще бъде следствен постоянно- До преди 4 г жена му е била на съд
104
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма място за сравнение между Костов , Гоце и Бойко. На светлинни години е Костов от тези интриганти и шмекери! Но българите предпочитат андрешковистите. Затова ще си квакат в блатото!
103
3
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Софийският апелативен съд потвърди изцяло решението на Софийския градски съд, че съпругата на бившия премиер Иван Костов Елена Костова е невинна за това, че е водела двойно счетоводство на фондация Бъдеще за България. Невинна е и счетоводителката на фондацията Виолета Илиева. Двете бяха оправдани по всички обвинения - за укриване на данъци и водене на невярно счетоводство за периода 19982000 г. на Бъдеще за България.