Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение

"Тя ще е за хората, които разбират, че ГЕРБ е подмяна на нашите идеи"
Обновена: 22 юни 2012 20:29 | 22 юни 2012 20:28,
212
Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение
Иван Костов Снимка: Impact Press Group

Платформа за обединена и модерна десница на българите ще бъде обсъдена и приета на Националното събрание на ДСБ на 30 юни. Това съобщи в Русе председателят на ДСБ Иван Костов.

 "Минаха много години и хората видяха всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да предложим на вниманието на хората една наистина зряла платформа за обединение", каза Костов. 

По думите му платформата е "за избирателите на "Синята коалиция", за избирателите отдясно, за хората, които разбират, че ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи". 

"Точно днес е времето за това. Както имаме разколебани хора в своите позиции, така имаме и готовност това колебание бързо да приключи. Ние сме пред изясняване на това кои сме десницата и за какво сме. Ние искаме това да бъде конкуренция на идеи. Да бъде предложено на вниманието на десния избирател, за да видим той кои идеи ще припознае", заяви Костов. 

По думите му това били идеи, определени и свързани по определен начин, които изразяват наблюденията на хората, техните страстни вярвания, техните разбирания за нещата, за света така, както е подреден политически. 

Председателят на ДСБ каза още, че "ГЕРБ се отдава все повече на лобистко законодателство" и даде пример със Закона за горите. "Единственият светъл лъч тук е, че се появи президент, който започна да връща тези закони", посочи Костов и допълни, че се надява това да се случва и занапред с лобистките текстове. 

"Тази практика на лобистки текстове трябва да бъде преустановена веднага, защото така страната няма как да излезе от кризата", заяви Костов, цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
7
 
2
 
! Отговори
mindo преди 11 години
Нефтозавида беше продаден с пълни резервоари за суровина и готова продукция. Само стойността на съдържимото в цистерните надвишаваше няколко пъти цената на която беше продаден. Отделно имотите, които имаше из цяла българия - почивни бази, хотели, стадиони и парцели и сгради в центровете на най - големите български градове. Бензинът е стока, която връща пари екстремно бързо. Ако тоолкова я беше окъсал завода, за месец и половина можеше да се снабди с пари в брой!
101
0
 
6
 
! Отговори
до 118 преди 11 години
Жалко, че мат'риала не го разбира това ами се води по аморални, илитерати като Бойко, Цецко и Гоце (хайде той поне илитерат не е).
100
5
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Не съм видял нищо хубаво 23 г така че ще пиша каквото си искам-ако бях само аз така -значи проблема е в мен -но като гледам хората по улиците с отчаяните си лица и млади хора психично болни-и пенсионери облечени в дрипи събиращи хартия-Значи не е само проблема в мен -
99
4
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
Иван Костов - Достоен човек, един от малкото такива в политиката.
98
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kaква е политиката на ГЕРБ?Преди изборите беше НЕясна,а сега ощеповече!
97
6
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Затова Лукойл 15 г не е инвестирал нищо а завода работи защото бил в "окаяно техническо "състояние--просто частната компания Лукоил даде повече пари под масата отколкото другите- а петрола-Лукойл може да работи и с по лек петрол от арабски държави но руският е по качествен и е на 2 дена път с танкер -от тяхният сторидж в Новоросийск
96
0
 
10
 
! Отговори
Мая преди 11 години
В момента само политика Костов осъзнава на държавническо ниво какво се случва в БГ... Предупреждаваше и за Виденов...и за Симеон... и за Тройната коалиция..., а за Доган казваше,че е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ...Обаче българският народ е заспала кокошка, вика, скача по митинги пет-шест дни, а после се надупва да го клатят няколко години...
95
8
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
хахахах когато той краде(Костов) аз не бях като тебе лапенце изтезаващо котките под масата
94
8
 
0
 
! Отговори
mindo преди 11 години
На един костовист като му кажеш нещо, дето си го видял с очите си, те обявява за ДС, спира да ти е приятел и обявява събитията, които му описваш за грозна инсинуация. Такива са си те. ;). А някой питал ли се е Ленчето Костовата навремето какво прекарваше с корабите от там до тук и обратно? Каква работа има съпругата на един премиер да пътува изобщо с товарни кораби?
93
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ Г-Н КОСТОВ НИЩО НЕ Е КРАЛ...истинските бандити са известни на обществото...Прибери си лигите и се успокой!
92
11
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Кой продаде Нефтохим най голямата рафинерия на Балканите-на Лукойл на цена 3 самолета-кой продаде авиокомпания Балкан-Кой продаде Кремиковци за 1лв- Кой подари 200 танка на Македония и я призна пръв-Кой вкара еврейската мафия в военните сделки ? от 23 г един нормален управник не направи нищо за хората- само кражби от бедняците и това е -хората колкото и пари да имаха те свършиха- Кой създаде мистър 10%--Иване кажи си !! ( П.Стоянов)
91
10
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
КОСТОВ Е НАДУШИЛ НЕЩО....КАКВО ЛИ ИМА ОЩЕ ЗА КРАДЕНЕ ТА НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СЕТИМ ,АКО ИМА ПОНЕ МАЛКО СРАМА ДА СЕ СКРИЕ В МИША ДУПКА И ДА НЕ СИ ПОКАЗВА МРЪСНАТА И КРАДЛИВА МУТРА ....РРРРРАЗБРРРА ЛИ
90
9
 
2
 
! Отговори
до 103 преди 11 години
Еееееееееее,много тежко бе,пич!...Знам, че вие от десейбето владеете чужди езици,и особено ингилизкия,ама поне преведи ни,че да знаемЕ каквъв респект,какво уважение имаш към НЕЗАМЕНИМИЯ И ВЕЛИК РЕФОРМАТОР! хахахахаха
89
8
 
4
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
И да истерясваш,все тая!...Твоя смешен грачещ гърбушко ще гледа парламента през крив макарон! Свършиха благините вече байно...Но има и полза от такива като тебе,развеселявате ни поне....А който каже,че гърбушкото е крадльо,той е комунист,нали така,"със слаби нерви счервена роза в ръчичка и свит юмрук!!!"хахахахаха,много сте смешни бе,***....
88
11
 
4
 
! Отговори
mindo преди 11 години
Кво става ся, ще съживяваме Костов ли? Еми няма да стане. Между другото, жена му какъв чин имаше в ДС?
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I have respect for him!
86
0
 
6
 
! Отговори
за 101 преди 11 години
"Прав" си!Въобще не е за хора със слаби нерви счервена роза в ръчичка и свит юмрук!!!
85
6
 
5
 
! Отговори
до костоварите преди 11 години
Абе пичове,то ако вашият човек е толкова велик реформатор,както ни го представяте тук,щеше ли да има изобщо нужда от реформи СЕГА?! Щеше ли да ги има комумутрокапиталистите,известни още като олигарси,щеше ли да идват на власт царе,съсели и мутри?! Не,разбира се! Вашия човек е подставено лице на комунистическата върхушка,узурпирала капиталите на НРБ. Това се разбра от излъганите му гласоподаватели и именно затова сега той и групичката около него получава такива резултати на избори!
84
2
 
4
 
! Отговори
9 8 преди 11 години
Маминото ченге, миризливко рови си в дупчицата и не ни занимавай с терзанията си :))
83
2
 
4
 
! Отговори
до №98 преди 11 години
Миличък, з'що си хабиш мозъчето с такива плоски изпълнения, не за друго, ами си вредиш сам на духовното здраве...)))