Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение

"Тя ще е за хората, които разбират, че ГЕРБ е подмяна на нашите идеи"
Обновена: 22 юни 2012 20:29 | 22 юни 2012 20:28,
212
Костов предлага на десните "зряла платформа" за обединение
Иван Костов Снимка: Impact Press Group

Платформа за обединена и модерна десница на българите ще бъде обсъдена и приета на Националното събрание на ДСБ на 30 юни. Това съобщи в Русе председателят на ДСБ Иван Костов.

 "Минаха много години и хората видяха всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да предложим на вниманието на хората една наистина зряла платформа за обединение", каза Костов. 

По думите му платформата е "за избирателите на "Синята коалиция", за избирателите отдясно, за хората, които разбират, че ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи". 

"Точно днес е времето за това. Както имаме разколебани хора в своите позиции, така имаме и готовност това колебание бързо да приключи. Ние сме пред изясняване на това кои сме десницата и за какво сме. Ние искаме това да бъде конкуренция на идеи. Да бъде предложено на вниманието на десния избирател, за да видим той кои идеи ще припознае", заяви Костов. 

По думите му това били идеи, определени и свързани по определен начин, които изразяват наблюденията на хората, техните страстни вярвания, техните разбирания за нещата, за света така, както е подреден политически. 

Председателят на ДСБ каза още, че "ГЕРБ се отдава все повече на лобистко законодателство" и даде пример със Закона за горите. "Единственият светъл лъч тук е, че се появи президент, който започна да връща тези закони", посочи Костов и допълни, че се надява това да се случва и занапред с лобистките текстове. 

"Тази практика на лобистки текстове трябва да бъде преустановена веднага, защото така страната няма как да излезе от кризата", заяви Костов, цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
1
 
! Отговори
maria преди 11 години
браво то имало и умни хора в България още веднъж браво
181
4
 
1
 
! Отговори
outsider преди 11 години
Костов по принцип е прав че "ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи", т.е. тези на СДС/ДСБ но дълго време и СДС и ДСБ подкрепяха ГЕРБ и се надяваха на топли местенца във властта за техни хора. ББ ги използва за да представя себе си за десен политик (а не за мутра и полицай, какъвто е в действителност), а в бъдеще спокойно може да мине и без тях ако те изобщо влязат в следващия парламент.
180
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При Костов имаше рекорден брой министри и зам министри от ДС, деца на активни борци на всички етажи. Караше ни да пишем като *** биографии, та като кандидатстваме някъде да ни изритват моментално щом разберат, че сме от СДС. Костов си остава агент на КГБ. Неговото досие е при Путин. Така е сигурно, че и никой да не гласува за Костов, той ще влезе в играта. Да " пази място" за дясна идея. Демек друг да не проникне в дясното пространство.
179
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на СДС не им трябва опозицияи ДСБ им стига :)
178
5
 
5
 
! Отговори
до "защитниците преди 11 години
...на Костов!Защо наричат лицето И.Й.Костов,-----"БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА".....?
177
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ivan kostov edin ot parazitite na balgaria ,koito razryshi i razprodade predpriatia na parcheta iznese masa petrol s vagoni v sarbia zaedno s cisternite koito si ostanaxa tam.tva edin nacionalen predatel i izmenik .v momentas oligarx i *** na garba naroden.
176
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей мавър ти ли ще говориш за подмяна на идеи? Ти който превърна СДС в частно ЕООД и му *** майката!
175
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 197 тук си прав естествено че трябва да е за целия народ , но нали някой трябва да поведе хорото и това трябва да са именно симпатизантите , тя трябва да са убедени , те трябва да имат аргументи , защото само с голя вяра нищо не става въпреки,ч е според мен най-важното нещо са медиите нищо друго имаш ли медиите имаш и властта и възможността да реализираш идеите си или да се нагушиш въпрос на морал.
174
2
 
1
 
! Отговори
Петков преди 11 години
Десен,грешиш! Сега ще напъплат едни кош с луковци, тошо тошевци и други подобни ***,от девет деретоа вода ще ти донесат,и ти си разбит! Абе нищо чудно и мазохист да го изкарт.
173
5
 
1
 
! Отговори
Мм! преди 11 години
платформата е "за избирателите на "Синята коалиция". А за останалите? Държавата не е само от сини "аристократи"! Повечето хора са без цвят, просто си бачкат! Те искат черно на бяло идеи и стратегии, а не, "сини" или "червени" лозунги! Никой не вЕрва вече на лозунги, обещания и клетви! Тцъ, недозряло е или презряло!
172
3
 
4
 
! Отговори
десен преди 11 години
ало , изплашеният,я ми покажи един забогатял парламентарист , който е гушнал милиони и си губи времето в Парламентът.Аз поне не съм видял такъв.Прави фирми,гълта фирми и върти милионите. Що чини само Костов с толкова "богатство" в Парламента, а???
171
3
 
6
 
! Отговори
иво преди 11 години
Е, този номер на Костов не мога да го разбера. Хем най много се крадеше , хем всичко беше най евтино. Сега никой не краде , а всичко е три-четири пъти по скъпо.Направо ме удря на смях , като кажат , че петрол стигнал своя връх от 2001 год, , а каква беше цената на бензина тогава? Я си сложете ръката на сърцето и повикайте КОСТОВ.Ще изпопукате от глад и мизерия от тази криза , която май най много удари-само нас!!!!
170
3
 
4
 
! Отговори
Мата Хари преди 11 години
Избирателите на "Синята коалиция"не са глупави и не се хващат на въдици като Симеон,Бойко,Кунева..Но някои от тях отказват да гласуват защото искат ясни и точни послания ,а не надменни нравоучения от нашенски "благородници".
169
5
 
3
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Нищо не може да спаси десницата. Никакви програми и платформи на хартиики, които ще се веят на партиините събрания. ГЕРБ ефективно разложи синята идея чрез популизъм и демагогия, а редовия гласоподавател е достатъчно глупав за да тръгне след Борисов.
168
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 188 сигурно *** долен , трябваше да го няма , за да няма кой да ви извади от онази страшна криза 97 година , за да няма кой да спре руснаците по време на ударите на Нато над Сърбия , ада се опъне на Германия и Щатите и да не допусне косовски бежанци в България , да си седят все оюе визите и да клечите пред посолствата неблагодарници такива ,а не да се чудите дали на Халкидики или на егея да ходите на море , не само че ви е къса паметта но тя изобщо я няма.
167
1
 
1
 
! Отговори
до 186 преди 11 години
Коко добре го е казал, ти какво се опитваш да кажеш *** измислен,На теб май ти липсва не на Коко
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 185 пилота , закъснял си ако знаеш *** каква черпня биха направили , но към него дори обвинения няма повдигнати ,а съда си е червен и повярвай ми ако имаше дори грам съмнение щяха да го изшпоплзват веднага. Интересно като си пилот защо не се сърдиш на бащата на Милен Велчев а
165
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коко ти изобщо имаш ли някакво сиво вещество в главата си , та питаш за другите , според нямаш такова.
164
11
 
4
 
! Отговори
Pilot преди 11 години
Този,ако влезне на топло ще черпя.
163
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като не се доверявате на Костов , ще ядете л,,,,,а , ядете ги полседните 10 години и ще продължите ,а иначе си ревете колкото искате и се оплквайте и се жалвайте , сами сте си виновни на България и трябват хора като Костов , дали ще е той или някой друг няма значение важното е да разсъждава като него. Апропо Околовръстноте дето сега ББ реже ленти трябваше да е готово още 2002 година , но повярвахте на царската приказка нали , сега ви готвят нова приказка , ако повярвате после нямате право д