Депутатите осъдиха атентата на "Сарафово"

Институциите да намерят виновните, зоват народните представители
19 юли 2012 13:16,
52
Депутатите осъдиха атентата на "Сарафово"
Депутатите приеха декларацията единодушно. Снимка: Булфото

Народното събрание единодушно осъди терористичния атентат на летище "Сарафово" с декларация, прочетена от председателят на парламента Цецка Цачева.

Документът беше подкрепен от 156 депутати от ГЕРБ, Коалиция за България, ДПС, Синята коалиция, "Атака" и независими народни представители.

"България е потресена. Парламентът осъжда отнемането на невинни човешки животи и категорично осъжда терористичния акт", се казва в декларацията.

Народните представители настояват институциите да положат всички усилия да разкрият извършителите и организаторите на нападението и те да бъдат изправени пред съда.

Вносители на декларацията са председателят на парламента Цецка Цачева, председателят на парламентараната група на ГЕРБ Красимир Велчев, Ангел Найденов от Коалиция за България, Лютви Местан от ДПС, Йордан Бакалов от Синята коалиция и Яне Янев от РЗС.

"Атака" са изготвили отделна декларация, която обаче няма да бъде разгледана днес. Проектът е предоставен на комисиите, които имат отношения към него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
Цялата работа е е нагласена на световно ниво!Сега ще обвинят Иран,хизбула и темподобни измислени племена и групи за да може световният агресор САЩ да влезнат в Иран,да сложат и там ръка на петрол и др.По подобен начин стана с Бен Ладен за Афганистан,сложиха ръка на опиума,така се опитаха и с Виетнам,но там му изядоха главата и то яко! Но с Иран ще видят голям зор тия *** американци,за което се радвам!Иде трета световна война дирижирана от Мосад,ЦРУ и другите служби.Само руснаците не дават ***!
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставаше и да го похвалят!
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1. Камикадзето в багажното ли се е заврял с багажа ?!1?1?!!?1?2. За по - малко от 2-3 часа чак САЩ реагираха.3. за по малко от 12 часа изневиделица дойдоха 4 на НАТО кораба и акостираха във Варна...4. Веднага и без никакви условия и доказателства Иран е виновен и поръчител ?!5. Щом има шофьорска книжка в него значи има и снимка - ДАЙТЕ НЕЯ ДА ВИДИМ ЛИЦЕТО, А НЕ ОТ ТАЗИ КАМЕРА.6. КОЕ "КАМИКАДЗЕ" ИЗОБЩО НОСИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ В НЕГО ?!7. Бил е в България между 4 и 7 дни. Как е влязъл тук ?!..
38
0
 
3
 
! Отговори
aa преди 11 години
Да ви беа думнАли вас, м...та ви д.ба крадлива ненаядена
37
0
 
3
 
! Отговори
Cosa_Nostra преди 11 години
Направо ме напушва на смях . Били ги осъдили пхахахахха и сега какво ?? Терористите или тайните служби или там който извърши атентата ще се разтреперят от страх ли ? Или ще вземат да ревът от присъдата ? *** ,смешни дупетати , дано ви разтрелят всички !
36
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 11 години
според мене трябва да го осъдат на смърт чрез растрел !!!
35
0
 
2
 
! Отговори
HAVOC преди 11 години
Браво на това отсъждане, добре че поне в този случай съдебната ни система работи!
34
0
 
5
 
! Отговори
Народен избирател преди 11 години
Гласували 156 народни представители.Другите 84 къде са ? - Да не са вече в отпуск.Оставка за вицепремиера и министър на вътрешните работи Цв. Цветанов - повече от 6 месеца проспаха с дюнерджията информацията на МОСАД.Но най-големия бисер е на Главнокомандващия от нощеска - "Всичко е под контрол"
33
0
 
2
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
що не осъдят Вальо Топлото !?!
32
0
 
6
 
! Отговори
Депутат преди 11 години
Свършихме добра работа! Мислим след малко да си гласуваме 1-2 месеца заслужена почивка, че то не се издържа вече в тази жега.
31
1
 
3
 
! Отговори
Монти преди 11 години
Еее, щом са го осъдили чорбаджиите, значи можем да си отдъхнем.
30
1
 
2
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Браточка ПАРЛАМЕНТЪТ в Бг не е един ,затова не можеш да разбереш ,...в кой са!Нали и партийният дом ,вече е ---парламент ?
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако пазеха израелците тъй както НСО пазят *** на Доган от "сигнал за подготвян атентат" ...
28
1
 
7
 
! Отговори
BG преди 11 години
Не си заравяйте главата в пясъка, а погледнете проблема в очите. В България има стотици хиляди мюсюлмани и те се радикализират. Не се ли вземат спешни и крайни мерки, следващите жертви няма да са израилтяни. Започнете да разплитате кълбото от шофьора Мустафа от Якоруда...
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dnes.bg - кога ще публикувате новината за 4те кораба на НАТО пристигнали днес на пристанище Варна? А тия тюфлеци в парламента оставаше и да одобрят атентата...
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ATENTATA NE E NA SARAFOVO A E NA BEKAPE--ISLQMSKI DJIHAT.POLU4ILI SA POZDRAVITELNA TELEGRAMA OT KREMALSKIQAQTOLAH LILIPUTIN.NAGRADATA E SNIMKA PRED KABINETANA WOJDA S FOTOAPARAT "KALA6NIKOV"ZA DA SI MAL4AT PONE 50 GODINI...
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така ни докараха, че каквото и да се случи всеки измива кунките с "тероризЪмът". Създай си враг и почвай да помпаш стадото овце заднишком както ти харесва. Дай пари за милиция, дай пари за оръжия, дай пари за гладните сомалийски деца, дай пари щото някой избива араби , заради нефта им и те бягат да се спасяват в Европа, дай пари за филанкишията, дай пари да интегрираме ***-нещастните, дай пари , за въздуха който дишаш и да ги има тъпите политици...Здраво сме загазили другари и другарки.
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко много ограничено мислещи хора имаме. Става въпрос за атентат в нашата родина, а те си знаят едно ... ГЕРБ виновен, Станишев виновен ...За атентатите в другите държави пак ли правителствата им са виновни? Нека се обединим и не свързваме новината с политиката.
23
3
 
6
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
па ква е тая декларация дето сами са си я писали и са си я прочели на тях си накрая. егати глупостта. вместо да си губят времето да пишат декларации и да си ги подписват - да свършат нещо градивно.
22
2
 
13
 
! Отговори
Гурме готвач преди 11 години
Не консумирайте дюнери ! Карайте на блини с чер хайвер и ледена водка !