Камикадзето бил поне 4 дни в България

Цветан Цветанов не изключи някой у нас да му е помагал
Обновена: 19 юли 2012 15:00 | 19 юли 2012 13:40,
255
Камикадзето бил поне 4 дни в България
Цветан Цветанов Снимка: Reuters

МВР разполага с данни, че атентаторът камикадзе, който взриви автобус на летището в Бургас, е стоял в България не по-малко от 4 и не повече от 7 дни. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на брифинг на летището в Бургас.

"Не можем да изключим възможността за логистична подкрепа, оказана от българска територия", коментира МВР шефът.

Той припомни, че мъжът камикадзе е бил с фалшиви документи в България. По думите на Цветанов атентаторът е мъж на около 36 години.

Мъжът камикадзе по никакъв начин не е могъл да предизвика съмнения на територията на летищния комплекс. Влязъл е с голяма раница на гърба, не се е различавал от останалите туристи, разясни Цветанов.

Той призова гражданите, които имат информация или познават мъжа камикадзе, да се обадят в най-близкото поделение на полицията.

В момента се извършва ДНК експертиза на останките от тялото му, каза вътрешният министър и добави, че такава процедура се прави и на загиналите на място при взрива. 

"В момента огледите продължават и се надявам до 14 часа днес да приключат, а към 18 часа летището да бъде отворено и полетите да бъдат възстановени", посочи министърът.

Всички пострадали при атентата вчера са транспортирани и са кацнали на летището в Тел Авив. 

Мерките за сигурност са повишени навсякъде. От сутринта е имало два обезпокоителни сигнала от граждани - единият за летище Варна, а другият за курорта "Златни пясъци".

"Всичко е проверено щателно, на летището във Варна се е оказал ненаблюдаван багаж с бутилка глюкоза. Към момента не са необходими допълнителни сили, справяме се с ресурса, с който разполагаме", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
1
 
! Отговори
до 246 преди 11 години
Нали знаете - БОГОВЕТЕ НЕ ГРЕШАТ .
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я бързо всички политици да направят политика на гърба на загиналите! Какво е това - събитието им се поднася на тепсия, а те си мълчат. Само платените ли да се морят да пишат!Гледайте каво прави сър Гей - изказа се немедленно!Все едно той го е направил събитието.а сега да чакаме да ударят и Иран, че да има за какво да пишем.
203
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защото са тъ*анари-Министър преседател е човек с мко казано съмнително минало,вечно мрънкащ и оправдаващ се снякой друг! Вътрешен министър-физкултурник,завършил ВИФ и то задочно, Предс.на НС простовата женица,завършила Право чрез РАБ ФАК,партийна секретарка,Лъчо Мозъка - постоянно забъркващ се в скандали,Веждито - като се натряска , чупи носове на полицаи и му се разминава , Фидосова -използваща служебното си положение за да ходатайства пред Танов ,за свое протеже и айде ,че нямясто !
202
0
 
2
 
! Отговори
Монтажник преди 11 години
Как така вече три години Боко и Цеко веднъж не си признаха , че са сбъркали или сгрешили ?! Как се получава така , че винаги другите са им виновни ? Вече започвам да се чувствам виновен за това ,че ъм се родил и постоянно им преча ! Чувствам се виновен за това,че плащам малко данъци,че искам работодателя да ми плаща на време,че искам да живея нормално , а тези за които съм гласувал , да си изпълняват обещанията !
201
0
 
4
 
! Отговори
Защо? преди 11 години
Защо поне един от нашите тъ*анари..след такъв гаф не си подаде оставка...според мен основното е , че знаят колко са грешни/пред закона/ и се страхуват , че новите управници ще им поискат сметка ... и като не могат вече да манипулират службите ще ги хванат....
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А главната ТИКВА къде се покри?Или открива магистрали за камикадзетата идващи с коли в България?
199
0
 
7
 
! Отговори
OLE преди 11 години
Морфов: Нискоинтелигентен охранител по стечение на обстоятелствата стана премиер.
198
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Този "ръси"такива глупости ,че се срамувам да ги чета.По- умен ще изглежда ,ако мълчи.Истината обаче е жестока: България е поле на тероризъм.До тук я докараха нашите политици в надпреварата си да лижат американските ***.Млади хора ,жалко за вас .-вие изгубихте България.
197
0
 
14
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
Боже, каква слаба ракия сме. Гърмят ни ,като диви патици , а ние хабер си нямаме.Къде са ни службите ? Кой е казал, че сме застраховани от атентат ? Какво е това безхаберие и спокойствие ?
196
0
 
3
 
! Отговори
Жилязо старо... преди 11 години
Четири дни и три нощи...Или четири дни и пет нощи? Море, за пет тона старо желязо- колкуто идин рейс - цял месец ща стоя в Бургас...
195
3
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 11 години
Хамериканците и еврейте са виновни! Вярно, че още зимата изрично предупредиха Цуци, че се очаква атентат, ама от къв зор не му казаха точно кога и къде ще бъде и не му пратиха снимки на камикадзето!!! Не може то така. Ако си бяха свършили работата Цуцко можеше и да го хване
194
0
 
16
 
! Отговори
красив ум преди 11 години
Блестящо изказване, ЦРУ и Интерпол да се пукат от яд. Нямат такива кадри
193
0
 
4
 
! Отговори
а дали ..не е така? преди 11 години
Парите от обира на инкасото вече хвръкнаха във въздуха на летище Бургас
192
2
 
19
 
! Отговори
Чавдар преди 11 години
Предлагам вече всеки терорист да носи ярко зелени и оранжеви дрехи, големи сини очила и дървен скрин на гърба си! Така терориста ще е забележим за Цветанов и няма да ръси афоризми, че не се разграничавал от обикновените терористи! :) Божееее, що за мозък е това?!
191
1
 
8
 
! Отговори
french connection преди 11 години
дошъл чак до европа за да взриви евреи то в сащ евреи няма
190
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъжът камикадзе по никакъв начин не е могъл да предизвика съмнения на територията на летищния комплекс. Влязъл е с голяма раница на гърба, не се е различавал от останалите туристи, разясни Цветанов.E вие какво искате да влезе препасан с взривове на гърдите и да вика аз съм камикадзе
189
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОСТАВКА !
188
1
 
5
 
! Отговори
@230 преди 11 години
Демокрацията в древна Гърция се основавала на безплатния труд на най-долната класа - т.нар. лаос, която е по-долу от демоса. Та хубава работа, демократична, ама робовладелска.
187
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрацията е измислена в древна Гърция но и там не е просъществувала койзнай колко дълго в исторически план. Време е да си върнем силната държава на който не му отърва да се маха искам сигурност и спокойствие за моите деца.
186
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хора ви какво очаквате, ние не може да се оправим с битовата и конвенционална престъпност, а ще хващаме терористи това звучи като виц. ПРЕСТАНЕТЕ да си правите експерименти *** такива с МВР и другите правоохранителни структори защото вината за случилото се е ваша. Аман от права на ***, престъпници и всякаква друга ***. Прав е шеф на БОПА за това че за последно сме имали силна и сигурна държава по времето на бай ТОШО е вярно защото тогава всичко работеше в полза на родината и хорана а я