Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев

Правителството закъсня с реакцията, категоричен е червеният лидер
Обновена: 19 юли 2012 12:18 | 19 юли 2012 12:18,
164
Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев
Станишев осъди атентата. Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев трябва да свика Консултативния съвет за национална сигурност заради терористичния атентат в Бургас, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

Още по темата

По думите му реакцията на правителството вчера е закъсняла и информацията е излизала от медиите, а не от институциите.

Станишев настоява правителството да изработи ясен план за действие, който да гарантира, че повече няма да има такива събития. По думите на лидера на БСП атентатът срещу израелските туристи, при който загинаха седем души, е “пробив в сигурността“ на страната ни.

Станишев отново изказа съболезнования към близките на загиналите в атентата. Няма кауза, която да оправдава подобна жестокост срещу мирни граждани, бе категоричен Станишев.

Сега държавните институции трябва да докажат своята ефективност, за да се успокоят хората и гостите на страната, обясни Станишев. Той допълни, че въпросът не трябва остро да се политизира, но ще трябва някой да понесе отговорност за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Koгато БСП/бкп.дс беше на власт :Въведен беше 10% плосък данък. Миньорските стачки бяха потушавани с кръв. Пред парламента полицията биеше пенсионери. За четири месеца БСП облагодетелства олигарси и банки със заменки, ощетявайки държавата с около 6 млрд. лв. Беше отменено семейното подоходно облагане. Заради злоупотреби с фонд "Пътна инфраструктура" бяха спрени еврофондовете и като данъкоплатци се превърнахме в донори на ЕС. ДАНС задкулисно се ръководеше от подсъдимия Ал.Петров.?! Не беше реализирана нито една разработка по купуването на гласове, но пък се подслушваха журналисти, а неудобните се пребиваха с чукове.
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да кажем бай, бай на престъпнитаe БКП(Б С П)ДС,КГБ,ГЕРБ!
132
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво става дизела е 2.66, токът блъска яко нагоре, стоките летят и те, кво ще правим с тези доходи, земете го обсъдете на Консултативния съвет за национална сигурност
131
2
 
11
 
! Отговори
Кина Историчката преди 11 години
Нека си спомним "енергичните" действия на правителството на съсела по време на наводненията 2005 - 2006!Докато хората се давеха из придошлите води, клъстият украински шебек обгрижваше възпалената си кална вена със загорялата наденица на евромомата Вагинина!
130
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев, започвам да се съмнявам,че атентата е организиран от вас, с цел де стабилизация на правителството. За вас човешкият живот не значи нищо щом става дума за власт
129
3
 
10
 
! Отговори
от форума преди 11 години
Аз скам Дядо Николай да свика Светия синод, другаря Кутев да свика пионерските организации,другаря Сергей да си извика дружките от Джемини и т. н и т.н всеки да свиква всеки и всичко. В говорене и манифестации няма равни на Другарите. Виж за работа не ги търси.Само за митинги и лапане.
128
15
 
10
 
! Отговори
Млад Йода преди 11 години
Тази трагедия можеше и да не се случи ако ГЕРБ не бяха опоскали парите на Разузнаването за сметка на неадекватното МВР. Освен това масовото уволнение на квалифицирани БГ разузнавачи и заместването им с послушни некадърници тотално нокаутира способноста ни за превантибни действия. Но какво да се очаква от една самовлюбена в медийният си образ мутра и един компексиран физкултурник.Моите съболезнования на роднините и близките на пострадалите
127
8
 
14
 
! Отговори
ivan преди 11 години
абе това очилато недоразумение, как не го е срам. не би ли реагирали ... очилат плешивец. Докато беше начело на държавата видяхме докъде я докара, иначе отстрани е много лесно да плюеш. Недоносче Станишево! Да ви и у фамилиятаа ...
126
7
 
12
 
! Отговори
! преди 11 години
Тоя па де на му е изпила чавка акъла?!Има си хас информация да не излезе 1во от медиите.Ми нали медиите виждат пушек бре.. и веднага пускат информация..Ама си чутовно *** като за лидер на БСП!
125
5
 
0
 
! Отговори
CIA BOSS преди 11 години
Няма да дойда повече в България. Твърде опасно е
124
6
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Станишев, ако беше ти какво щеше да направиш? С кои министри щеше да ръководиш дийствията? С Румен дамаджаната или с Етем банковата сметка. Срама нямате комунисти, по ваше време сигорно по малко атентати имаше, даси спомним за доктора, за оня дето забогатял от картофи Самоковеца и мн.други. тях много добре ги предотвратихте
123
8
 
3
 
! Отговори
аз преди 11 години
"В правителството няма ***, те знаят какво да правят. И ще го направят. Сигнализирахте за неуместен коментар" хахахахахаххахаахахаххаха, ти го пикаеш, то вика : дъжд вали ...Добре, кажи ми псвдо-дяволе, КОЛКО хора трябва да го кажат, за да го повярваш, че в БГ НЯМА промяна последните 5 години, и че хората в правителството ОЧЕВИДНО не знаят какво да правят?
122
8
 
3
 
! Отговори
Монти преди 11 години
А къде е сега личният приятел на Б.Борисов - шефът на ЦРУ и защо след като толкова милее за България не му каза, че заради "Дюнерната му политика" ще има човешки жертви???
121
0
 
5
 
! Отговори
DO 144 преди 11 години
KUKUVICATA 4ERVENA SI TRAE,ZA6TOTO...NALI SAMO ISTINI GOVORI I6TE IZDADE PARTIQTA MAIKA,A TRQBVA DA SE OT4ETE,KATO GRE6KA4AK SLED 50 GODINI...ATENTATA NA SVETO SARAFOVO...
120
6
 
5
 
! Отговори
до дяволчето преди 11 години
те ако изобщо нещо знаят е да подслушват лекарите как оперират и дали старшата сестра е неразположена. Вижда се какво са свършили и от доклада, и от дереджето ни, а какво още могат да свършат - не искам да експериментират въобще, че може някой да натисне по погрешка некое копче
119
1
 
1
 
! Отговори
DO 141 преди 11 години
TAKA SI GO KAZAL,4E NE MI OSTAVA NI6TO DRUGO OSVEN DA TE POZDRAVQ...
118
6
 
26
 
! Отговори
diavolcheto преди 11 години
Г-н Станишев, точно в този момент никoй няма нужда от подобни изявления!Замълчете, ако можете - помогнете с нещо, но не коментирайте по този начин!!!В правителството няма ***, те знаят какво да правят. И ще го направят.
117
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се как още Меглена Кунева не се произнесла какво да правим по този въпрос. Вече свиквам да гледам грозната и мутра за щяло и нещяло, та сега е направо странно, че не съм я чул 24 часа.
116
0
 
1
 
! Отговори
DO 137 преди 11 години
...TOVA RE6AVA WSI4KI PROBLEMI NA HORATA W BALGARIQ,A I NA SAMATA BALGARIQ,AKO SI WZEMAT I SLEPITIZANTITE...
115
15
 
6
 
! Отговори
Кайо преди 11 години
Държавата е абдикирала! Въобще не й пука за хората!