Вече е ясен ДНК профилът на терориста

Все още не се знае откъде камикадзето е влязъл в България
Обновена: 19 юли 2012 17:34 | 19 юли 2012 17:28,
286
Вече е ясен ДНК профилът на терориста
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Вече е изведен ДНК профилът на терориста самоубиец, взривил автобус на летището в Бургас. Това съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„ДНК профилът и пръстови отпечатъци са качени в международната база данни, която се обновява на всеки два часа и с нея работят разследващите“, каза Цветанов.

По думите му взривното устройство е избухнало в раницата още на гърба на терориста, без да е била поставена в багажното отделение на автобуса.

Все още не е ясно откъде терористът камикадзе е влязъл в страната ни.

Вицепремиерът уточни, че службите разполагат с „оперативни находки”, от които правят изводи за няколко държави, в които атентаторът е пребивавал. Той обаче отказа да конкретизира броя и самите държави, а дори и континента, на който се намират.

Още по темата
По-рано през деня Цветанов съобщи, че камикадзето е бил у нас не по-малко от четири и не повече от седем дни преди атентата. Той е на около 36 години и изобщо не е будел подозрение, тъй като изглеждал като турист.

Вече са разпитани голям брой свидетели, които са дали ценна информация за действията на терориста, посочи още министърът.

Все още не е ясен и видът на взривното вещество и не може да се каже дали той е от България или от друга държава.

Всички веществени доказателства ще бъдат транспортирани до София, където при специални лабораторни условия и техника ще се обследват подробно. Ще се работи и в нощните часове, каза вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
3
 
10
 
! Отговори
250 преди 11 години
Да не искаш да кавеш че ГЕРб са гръмнали автобуса заради тъпия доклад? Вие хора сте напълно безмозъчни!!
209
6
 
4
 
! Отговори
Анален Терорист преди 11 години
На червените дупета ще им правя щателна проверка.
208
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все още не е ясно откъде терористът камикадзе е влязъл в страната ни. Ама се знае как е излязъл - евреите го "изнесоха". Сега ще си говорят каквото си искат.Измислиха си едни религиозни съображения. По какви закони отмъкнаха доказателства. Тия са по-зле от нашто МВР. Веско да не им пее песен
207
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе това ДНК много бързо стана???
206
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САЩ май са като Ситите във филма измислен от тях Star Wars
205
6
 
8
 
! Отговори
полицай 777 преди 11 години
Фалшивата шофьорска книжка на атентатора е с подправен адрес в щата Луизиана, посочен като постоянно местожителство на извършителя, това съобщава Ей Би Си. Адресът всъщност се намира в град Батън Руж, който е столица на южния щат. На посочения адрес се намира казино "Бел ъф Батън Руж" /"Красавицата на Батън Руж"/. Фалшивото име на атентатора е Жак Фелипе Мартин, допълва Ей Би Си.НЯМА СЪМНЕНИЕ ТОВА Е АТЕНТАТОРА МЮСЮЛМАНИН_ТЕРОРИСТ...
204
17
 
14
 
! Отговори
РИТОРИК преди 11 години
Вместо да говорим за Доклада на ЕС, ние говорим за атентата.НЕ Е ЛИ СТРАННО ЧЕ ТОЧНО В ДЕНЯ В КОЙТО ОПОВЕСТИХА ДОКЛАДА ГРЪМНА БОМБАТА?ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО?
203
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде се продава дюнер някой знае ли? Кажете моля че съм гладенВ родопските села вече дигат курбан, Мюфтиите организират празненства. Рамазана дойде вчераaaaa
202
12
 
27
 
! Отговори
Важно, до всички! преди 11 години
Внимание! Важно съобщение! Боко Тиквата е влязъл в бункера в Банкя заедно с годеницата си *** Браун...пардон, Цветелина Борисламова, с пистолет, стрихнин и туба бензин...Очаквайте скоро важно съобщение!
201
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от къде я купил тази пиратка? Това да не са от сините кракери от илиенци? Някой видял ли е къде ги продават? Защо не фърля пиратките на коледа? Защо сега?
200
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Все още не е ясно откъде терористът камикадзе е влязъл в страната ни."При наличе на намерени документи в него не е ясно вече втори ден от къде е влязъл??? Май някой ни пързаля яко! Да не е български гражданин тоя? Тия ни правят на канарчета вече, относно информацията. Другия вариант е да са напълно неадекватни и безпомощни и да плямпат глупости, само за да отчитат дейност!
199
4
 
14
 
! Отговори
Пълни глупости! преди 11 години
1. Неизвестен англоговорящ хипар с американска шофьорска книжка и раница!2. Автобус пълен с евреи, а шофьорът им е казва ... Мустафа, и произхожда от религиозен мюсюлмански район в Родопите, където наскоро ДАНС арестуваше ходжи и изземваше фундаменталистка литература.Извод - не е необходимо да си професионален антитерорист, за да свържеш две и две....
198
3
 
20
 
! Отговори
Профилът е ясен! преди 11 години
Мързелив, нагъл , ***, алчен и далавераджия. Типичен Гербераст!
197
1
 
18
 
! Отговори
galivlad преди 11 години
до 232Не е точно стила на бомбаджиите от Хизбула, там слагат гвоздеи, гайки и други железа за шрапнели, след първият взрив, когато се струпат хора да помагат следва втори... Тук или вторият се е уплашил, или това не е Хизбула! Някак си не много читава е работата, жертвите всички са извън автобуса, ако е работил климатика, щяло е да има само пожар и обгорени хора! Нещо се крие, нещо не се казва на обикновените хора, а те се страхуват!
196
7
 
2
 
! Отговори
до 240 преди 11 години
Може ли пък толкова да нямаш сиво вещество в черепната си кутия.
195
1
 
18
 
! Отговори
БОЗО преди 11 години
ЯСЕН МИ Е ДНК НА ЦЦ. БЕЗНАДЕЖДЕН САМОДЕЕЦ, ПОДЛЕЖИ НА ПОДМЯНА
194
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 11 години
Няма крака на футболист - значи не е той!
193
5
 
6
 
! Отговори
dimitrova преди 11 години
продавам:1.дискове /5 броя/ 101 любими мелодии от киното -цена 40 лв2. луксозна книга-здраве чрез природолечение - цена 50 лв3.луксозна книга - лекарствени средства / домашни средства / - 50 лвиздател рийдър дайджест . варна, тел.: 052 / 985163, димитрова
192
3
 
16
 
! Отговори
Медиапул преди 11 години
Извинявайте станало е объркване! Премиера е поискал оставката на Цветанов а той му се изрепчил с думите НЯМА ДА ТИ Я ДАМ...АЗ СЪЗДАДОХ ГЕРБ АЗ ДВИЖА КОРМИЛОТО НА БЪЛГАРИЯ А ТИ СИ САМО НАШЕТО СЛЪНЦЕ!!
191
1
 
2
 
! Отговори
жжж преди 11 години
лентата.ком